Кількість МФО і тривалість прострочки?

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 281
  • Перегляди Перегляди 9K
Annnaa_, всі ми так брали, нє ну навіщо вони давали?Ніхто їм не винуватий
Вот и я о том же, спрашивают : а вы сможете вовремя закрыть, и я такая: конечно. А сама думаю, д*билы шоли, от куда столько денег ?

Я лично дневник с мФо не вел.Поначалу(года 2 назад)было 4-5 чмох.Работал гасил и оставалось еще чтото.Потом с работой ж..па-и понеслась душа в рай!14 мусорок и 4 банка.Зашел разок в УбкИ(бесплатно)и ...не удивился-350к всего.Но-контора пишет.:radist:
Ну з цих 350 по факту мабуть тисяч 70 тіла все решта якщо дуже хотіти можна скосити ( дуже вам цього бажаю) або не платити взагалі)

Злой_гений, а мене питали:вам не буде важко ще один кредит мати?у вас так багато, а я :нє,все виплачу, і давали, ну хто з нас винуватий тепер?

Ну з цих 350 по факту мабуть тисяч 70 тіла все решта якщо дуже хотіти можна скосити ( дуже вам цього бажаю) або не платити взагалі)
200 тела-осталное(типа проценты).Продано и перепродано половина.У меня в мусорниках 80 тела.Остальные-банки)))

Злой_гений, а мене питали:вам не буде важко ще один кредит мати?у вас так багато, а я :нє,все виплачу, і давали, ну хто з нас винуватий тепер?
Вот вот, на что они надеются сама не понимаю, счас, попадя на форум мы все скинемся и закроем их всех с их хотелками ???

200 тела-осталное(типа проценты).Продано и перепродано половина.У меня в мусорниках 80 тела.Остальные-банки)))
Ви міняли сім?
І чи є такі мфо які відстали ?
Jms Yu, ой,у Вас що, картинка помінялася?
Я зареєструвалась 2 дні тому думала я тут ненадовго що нічого мені не допоможе і скажу чесно як є вчилась вже петлю в'язати
Але скільки історій скількох людей така підтримка
Це до слова що я вже і картинку тут поставила)

Я лично дневник с мФо не вел.Поначалу(года 2 назад)было 4-5 чмох.Работал гасил и оставалось еще чтото.Потом с работой ж..па-и понеслась душа в рай!14 мусорок и 4 банка.Зашел разок в УбкИ(бесплатно)и ...не удивился-350к всего.Но-контора пишет.:radist:
офигеть. и что с ними делать? пусть пишут? никаких ограничений, карт и прочих которыми они пугают, типа невыезда?
Ви міняли сім?

І чи є такі мфо які відстали ?

Я зареєструвалась 2 дні тому думала я тут ненадовго що нічого мені не допоможе і скажу чесно як є вчилась вже петлю в'язати
Але скільки історій скількох людей така підтримка
Це до слова що я вже і картинку тут поставила)
и я думала что меня ничего не удивит уже, но нет, читаю хоть настроение улучшается

офигеть. и что с ними делать? пусть пишут? никаких ограничений, карт и прочих которыми они пугают, типа невыезда?
Мене теж дуже цікавить питання про невиїзд бо це єдиний варіант де можна заробити на погашення хоча б тіла
Такщо колектори і мфо які нас читають - про який невиїзд ви можете говорити? Собі ж шкодите!

Jms Yu, дорогенька, читайте форум, набирайтеся мужності і все буде добре! У вас все налагодиться! Подивіться на нас! Ми всі живі та здорові. Тут люди по 2 роки прострочок і все ок!

Jms Yu, дорогенька, читайте форум, набирайтеся мужності і все буде добре! У вас все налагодиться! Подивіться на нас! Ми всі живі та здорові. Тут люди по 2 роки прострочок і все ок!
Дякую я так і роблю!!! Щиро дякую за підтримку
Просто цікаво чи є цьому всьому закінчення?

Дякую я так і роблю!!! Щиро дякую за підтримку

Просто цікаво чи є цьому всьому закінчення?
Скажу так, з цим можна жити. Адже, крім дзвінків, смс та гидоти, яку вони льють, шараги не можуть зробити. Написи, які вони кліпають, люди зносять у суді з грамотним юристом. Тому, не треба нудьгувати!

QUOTE="Jms Yu, post: 886325, member: 16136"]
Доброго дня, мабуть ця тема мала бути в розділі психологічна допомога, та все ж у мене 12 мфо і прострочки тільки почалися разом з терором. Цей терор я повинна витримати сама без жодної підтримки і допомоги ( так як її вже немає)
Тому поділіться будь ласка в кого скільки МФО і який термін прострочки? Як ви з цим справлялись на початках ? Чи стало легше з часом? Всім вдячна!
[/QUOTE]
8МФО 2 Банка Банківські плачу МФО не плачу. По 8 МФО 8 місяців проспочки

Мене теж дуже цікавить питання про невиїзд бо це єдиний варіант де можна заробити на погашення хоча б тіла
Такщо колектори і мфо які нас читають - про який невиїзд ви можете говорити? Собі ж шкодите!
:lol::lol::lol: выезжать чтобы погасить им тело кредита - так себе идея. Мне больше нравится вариант отдохнуть на съэкономленные.

Доброго дня, мабуть ця тема мала бути в розділі психологічна допомога, та все ж у мене 12 мфо і прострочки тільки почалися разом з терором. Цей терор я повинна витримати сама без жодної підтримки і допомоги ( так як її вже немає)
Тому поділіться будь ласка в кого скільки МФО і який термін прострочки? Як ви з цим справлялись на початках ? Чи стало легше з часом? Всім вдячна!
9мес..,11 мфо,блокировала все звонки,окружение в курсе.....все подготовленя....живу спокойной жизнь

Назад
Угорі