Кілька проваджень у одного виконавця

• Автор теми Автор теми Весела дівчина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Весела дівчина

Перевірений
Дописи
878
Реакції
1012
Бали
5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Отримала другий напис у одного виконавця.
Перший зношу. Другий прилетів сьогодні. Є на АСВП.
У реєстрі боржників нема, в Дії нема.
Виникло питання, чи виконавець запити подає щоразу при відкритті провадження?

Отримала другий напис у одного виконавця.
Перший зношу. Другий прилетів сьогодні. Є на АСВП.
У реєстрі боржників нема, в Дії нема.
Виникло питання, чи виконавець запити подає щоразу при відкритті провадження?
Если не обьеденит, а по закону должен, то да, будет еще раз запросы делать

То якщо перше зупинено то друге автоматично зупиняється? Провадження від різних контор.

Весела дівчина, и кстати, в реестре вы проверяете себя по идентификационному номеру? Возможно ошибка в Фамилии, хотя, это уже не первый случай, когда где то есть, а где то нет)
Дякую за відповіді.
Знову в бій.
Це у мене 3 напис.
Вы умничка . Главное не сдаваться))) да и уже думаю должно быть проще, как минимум всю процедуру сноса уже знаете.

Весела дівчина, и кстати, в реестре вы проверяете себя по идентификационному номеру? Возможно ошибка в Фамилии, хотя, это уже не первый случай, когда где то есть, а где то нет)
АСВП и ЕРБ фактически одна платформа, странно что не отсвечивает.

Вы умничка . Главное не сдаваться))) да и уже думаю должно быть проще, как минимум всю процедуру сноса уже знаете.
О

Працюю з юристом. Раніше в дії брала код доступу, чим вигоавала час. Сподіваюсь що так буде і цього разу
Тому і створила тему. Хоч і доросла а в чудеса вірю.
Виконавець з мого обласного центру.
В ЄБР попередні є. Нема лише сьогоднішньогл.

Назад
Угорі