Хтось мав справу з rocket money/aerocash? Як себе поводять?

• Автор теми Автор теми Andriim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 10K
Доброго дня! Мені зателефонували з Айрокеш на 100-й день прострочення та запропонували закрити кредит, сплативши лише тіло боргу. Також вони телефонували на номери, які я вказувала як контактні. Під час дзвінків запитували, чи дають мої знайомі згоду на розмову. Після того як вони відмовлялися, більше їм не телефонували.
А вони в вайбер пишуть чи смс,з пропозиціями?бо якщо я буду не брати слухавку як я дізнаюся про пропозицію від них?

Останнє редагування модератором:
Аерокеш и Рокет мани не могу зайти в кабинет. Скорее заблокировали .Написали следующее. Просрочка с середины марта, тело 4000.

Вкладення

• Screenshot_20260629_144756_Chrome.webp
    Screenshot_20260629_144756_Chrome.webp
    19.3 Кб · Перегляди: 60
  • Screenshot_20260629_144929_Viber.webp
    Screenshot_20260629_144929_Viber.webp
    73.8 Кб · Перегляди: 64
А вони в вайбер пишуть чи смс,з пропозиціями?бо якщо я буду не брати слухавку як я дізнаюся про пропозицію від них?
Вайбер , і смс написали

Та краще щоб пізніше. Але ситуація склалася так, що в лютому буде мінімум грошей, тому родичів чекає сюрприз сюрприз 🥲
Якщо, Ви так боїтесь дзвінків родичам, тоді напишіть заяви, кожному кредитору, що Ви відкликаєте згоду на взаємодію з 3ми особами (GPT підскаже як грамотно написати), і в цій же заяві пригрозіть НБУ.
Вмене було 42 кредити, дзвонили тільки мені.

На 120 день, тело +1000 грн закрыл и Рокет и Аэро
Осталось Финклик
З ФінКлік та ФаніМані, збив до тіла, в них денна ставка 0,01% і комісія за обслуговування 0,99%. При розмовах з ними казав що комісія не закона згідно з рішенням Палати Верховного Суду України, ну і штрафи загідно ЦКУ Прикінцеві та Перехідні положення ст.18, тому через суд буде тіло, через тиждень дали за тіло

Останнє редагування:
Мав справу з Рокет Мані і Аерокеш. Рокет Мані через півроку подали до суду і з 6500 хотіли 28000 + 2500 судового збору. Аерокеш через півроку закрив за тіло і + 1500 комісії за видачу

По Рокет Мані чекаю вступу рішення суду в законну силу. Суддя Богу дякувати, колишній адвокат. І з 28 тисяч необхідно буде оплатити тіло, комісію за видачу і 50 відсотків судового збору. Також від Рокет Мані діяло адвокатське об'єднання, то після того ще подали заяву про стягнення з мене 5000 грн на правову допомогу. Але суд знову ж таки заяву повернув без реагування

Як у вас з ними справи зараз??
В мене тіло 8000 просрочка 9 днів,були оплати на 4 к.
Нічого толком не пропонували крім списання пені.
Хотя аерокеш запропонував за тіло,це ж вроді одна й та сама шарага.
Почали пускати спам ботів для близьких(не вказував їх ніде)
Просто телефонують з номера 057,075,073,071 І мовчить,таких дзвінків 2,3 на день,потім телефонує 099 і там вже оператор.
Я так поняв провіряють чи беруть слухавку.Перезвони на номер неможливо.
Вперше чую щоб вони таке робили... Як правило дзвінки тільки до позичальника і на номери які в заявці

Назад
Угорі