Марак
Форумчанин
- Дописи
- 31
- Реакції
- 7
- Бали
- 283
Марак не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чесно хз, ніхто не жалівся.Оточенню телефонували?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чесно хз, ніхто не жалівся.Оточенню телефонували?
Коли брався кредит і на який строк?Може буде комусь цікаво,Rocket Money 62 днів просрочки.
За весь час спілкувався по тел 2-3 рази,потім ігнор,тільки вчора написали в вайбер щоб домовитись.
Нарахували з тіла 8000 уже 29000
Не поспішайте платити!!! Зробіть власний розрахунок заборгованості за період з дати отримання кредиту по дату його повернення, враховуючи часткове повернення. До речі, часткове повернення мікрокредиту - велика помилка, бо розв'язує руки шахраям-кредитодавцям. Тут або повертати все відразу, або не повертати нічого і чекати вирішення спору в судовому порядку.Були оплати на 3к
Наразі пропонують списанн за 2 тіла.
как под копирку все пишут... ощущение что в мфо клоны работают...Добрий день.
Може буде комусь цікаво,Rocket Money 62 днів просрочки.
За весь час спілкувався по тел 2-3 рази,потім ігнор,тільки вчора написали в вайбер щоб домовитись.
Нарахували з тіла 8000 уже 29000
Були оплати на 3к
Наразі пропонують списанн за 2 тіла.
Оточення не трогали,листи не слали на адресу,максимум дзвінки,вайбер,та листи вимоги на ел почту.
Чекатиму ще місяць,там вже будуть норм умови.
думаю больше... но тоже тишина от нихУ меня 90 дней и пока нормального не предлагали ничего, 14 тыс, при теле 4500))
Швидше, штучний інтелекткак под копирку все пишут... ощущение что в мфо клоны работают...
Если полностью игнорировать 3 месяца, то дадут закрыть за тело)Добрий день,все таки дожав rocketmoney до тіла.
130+ днів просрочки.
Пропонували максимум списання до 2 тіл,но я кожного тижня писав їм і збивав по 1-2к.
Дуже важкі на домовленість,але якщо показати максимальну не зацікавленість в погашенні,будуть йти до тіла.
Тіло 8000 грн
Були оплати на 2к раніше
На 120 день, тело +1000 грн закрыл и Рокет и АэроПривет.100дней просрочки аерокеш. 7 тис насчитаои 30к. сделали списание до 12500. грозятся божьим судом. ходят вообще в суды? на каком сроке. и а рокет мани такое самое
Добрий день,прострочки будуть через декілька днів в Rocket money і aerocash,що робити,ігнорувати їх дзвінки,чи переписуватися з ними ?як вести діалог ?чи заходити в особисті кабінети?,тіло кредиту 6000 і 5000 тисяч,чи дзвонять оточенню, хочу закрити їх за тіло кредиту.На 120 день, тело +1000 грн закрыл и Рокет и Аэро
Осталось Финклик
Аерокеш 100 дней просрочки и полный игнор. Сейчас предлагают закрыть за тело +1000 . Окружению не звонили. Они нормальные условия предлагают после 3+ месяцев.Добрий день,прострочки будуть через декілька днів в Rocket money і aerocash,що робити,ігнорувати їх дзвінки,чи переписуватися з ними ?як вести діалог ?чи заходити в особисті кабінети?,тіло кредиту 6000 і 5000 тисяч,чи дзвонять оточенню, хочу закрити їх за тіло кредиту.