Хтось мав справу з rocket money/aerocash? Як себе поводять?

• Автор теми Автор теми Andriim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 10K
клоуни шлють свої смски про 0.01% кредит
при тому беруть комісію походу відсотків 20-30 при оформленні цієї "акції"
ще й такі тупорилі, з 3 своїх шараг щоденно штурмують мені вайбер своїми мега пропозиціями

Добрий день.
Може буде комусь цікаво,Rocket Money 62 днів просрочки.
За весь час спілкувався по тел 2-3 рази,потім ігнор,тільки вчора написали в вайбер щоб домовитись.

Нарахували з тіла 8000 уже 29000
Були оплати на 3к
Наразі пропонують списанн за 2 тіла.

Оточення не трогали,листи не слали на адресу,максимум дзвінки,вайбер,та листи вимоги на ел почту.
Чекатиму ще місяць,там вже будуть норм умови.

Вкладення

• IMG_1007.webp
    IMG_1007.webp
    35.8 Кб · Перегляди: 189
  • IMG_1008.webp
    IMG_1008.webp
    73 Кб · Перегляди: 115
  • IMG_1009.webp
    IMG_1009.webp
    112.2 Кб · Перегляди: 114
  • IMG_1010.webp
    IMG_1010.webp
    105 Кб · Перегляди: 198
За весь час спілкувався по тел 2-3 рази,потім ігнор,тільки вчора написали в вайбер щоб домовитись.

Коли брався кредит і на який строк?

Були оплати на 3к
Не поспішайте платити!!! Зробіть власний розрахунок заборгованості за період з дати отримання кредиту по дату його повернення, враховуючи часткове повернення. До речі, часткове повернення мікрокредиту - велика помилка, бо розв'язує руки шахраям-кредитодавцям. Тут або повертати все відразу, або не повертати нічого і чекати вирішення спору в судовому порядку.

Останнє редагування:
Добрий день , Наталія Петрівна ! Моє ім'я Олександр, індекс 91, ТОВ ФК «УКРАЇНСЬКИЙ ПЛАТІЖНИЙ ЦЕНТР», торгова марка "Rocket Money" На сьогодні по вашому договору зафіксовано 140 дні прострочки, розмір заборгованості складає 16 420,25грн. Сьогодні компанія дає Вам можливість закрити свій кредит на лояльних умовах зі списанням частини боргу. При оплаті сьогодні суми в розмірі 4 375,00 грн зобов’язання за Договором будуть вважатись виконаними, а кредитні правовідносини між сторонами припинені. В іншому випадку компанія має право звернутись до адвокатського об'єднання за правничою допомогою для підготовки документів до претензійно-позовної роботи. Готові домовитись ?

Мені це сьогодні прислали

Добрий день.

Були оплати на 3к

Оточення не трогали,листи не слали на адресу,максимум дзвінки,вайбер,та листи вимоги на ел почту.
Чекатиму ще місяць,там вже будуть норм умови.
как под копирку все пишут... ощущение что в мфо клоны работают...

У меня 90 дней и пока нормального не предлагали ничего, 14 тыс, при теле 4500))

А это 32 дня просрочки и вот мы вам скинем немного 🤭

Вкладення

• Screenshot_20260420_175141_Viber.webp
    Screenshot_20260420_175141_Viber.webp
    91.6 Кб · Перегляди: 180
Добрий день,все таки дожав rocketmoney до тіла.
130+ днів просрочки.
Пропонували максимум списання до 2 тіл,но я кожного тижня писав їм і збивав по 1-2к.
Дуже важкі на домовленість,але якщо показати максимальну не зацікавленість в погашенні,будуть йти до тіла.

Тіло 8000 грн
Були оплати на 2к раніше

Вкладення

• IMG_1246.webp
    IMG_1246.webp
    27.3 Кб · Перегляди: 85
Добрий день,все таки дожав rocketmoney до тіла.
130+ днів просрочки.
Пропонували максимум списання до 2 тіл,но я кожного тижня писав їм і збивав по 1-2к.
Дуже важкі на домовленість,але якщо показати максимальну не зацікавленість в погашенні,будуть йти до тіла.

Тіло 8000 грн
Були оплати на 2к раніше
Если полностью игнорировать 3 месяца, то дадут закрыть за тело)

Привет.100дней просрочки аерокеш. 7 тис насчитаои 30к. сделали списание до 12500. грозятся божьим судом. ходят вообще в суды? на каком сроке. и а рокет мани такое самое

Привет.100дней просрочки аерокеш. 7 тис насчитаои 30к. сделали списание до 12500. грозятся божьим судом. ходят вообще в суды? на каком сроке. и а рокет мани такое самое
На 120 день, тело +1000 грн закрыл и Рокет и Аэро
Осталось Финклик

На 120 день, тело +1000 грн закрыл и Рокет и Аэро
Осталось Финклик
Добрий день,прострочки будуть через декілька днів в Rocket money і aerocash,що робити,ігнорувати їх дзвінки,чи переписуватися з ними ?як вести діалог ?чи заходити в особисті кабінети?,тіло кредиту 6000 і 5000 тисяч,чи дзвонять оточенню, хочу закрити їх за тіло кредиту.

Добрий день,прострочки будуть через декілька днів в Rocket money і aerocash,що робити,ігнорувати їх дзвінки,чи переписуватися з ними ?як вести діалог ?чи заходити в особисті кабінети?,тіло кредиту 6000 і 5000 тисяч,чи дзвонять оточенню, хочу закрити їх за тіло кредиту.
Аерокеш 100 дней просрочки и полный игнор. Сейчас предлагают закрыть за тело +1000 . Окружению не звонили. Они нормальные условия предлагают после 3+ месяцев.

Доброго дня! Мені зателефонували з Айрокеш на 100-й день прострочення та запропонували закрити кредит, сплативши лише тіло боргу. Також вони телефонували на номери, які я вказувала як контактні. Під час дзвінків запитували, чи дають мої знайомі згоду на розмову. Після того як вони відмовлялися, більше їм не телефонували.

Назад
Угорі