хтось мав діло з Моно Банком?

• Автор теми Автор теми IrenM12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

IrenM12

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
8
Бали
283
IrenM12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав діло з Моно Банком. Які їхні дії? Дякую.

Через 3 місяця зроблять закриття усіх боргів в одну суму і будуть вимагати дострокове погашення... Скільки часу? А хто його зна, на деяких вже через 2 місяці після вимоги подають, деякі вже рік цього чекають...

Доброї ночі. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав діло з Моно Банком. Які їхні дії? Дякую.
Я мав і маю борг не плачу з 02.2020 раніше були активні звонили все а в травні виставили фінальний рахунок і все тихо не нараховуються відсотки все на місті.

IrenM12, серед усіх банків і МФО, з якими мав справу особисто або про які маю інформацію, Моно - найкращий варіант для позичальника. Через три місяці після припинення оплат виставляють "фінальний рахунок", тобто заборгованість фіксується і не збільшується. Завдяки цьому переплата в будь-якому разі не більше 20-21% (3.2%*2 = по 6.4% за три місяці і штраф 50 грн, наскільки пам'ятаю), а погасити можна хоч через рік. Якщо ж подадуть до суду, стандартна практика (звісно, при активному захисті) - стягнення тіла кредиту.
Тому не переймайтесь)

IrenM12, серед усіх банків і МФО, з якими мав справу особисто або про які маю інформацію, Моно - найкращий варіант для позичальника. Через три місяці після припинення оплат виставляють "фінальний рахунок", тобто заборгованість фіксується і не збільшується. Завдяки цьому переплата в будь-якому разі не більше 20-21% (3.2%*2 = по 6.4% за три місяці і штраф 50 грн, наскільки пам'ятаю), а погасити можна хоч через рік. Якщо ж подадуть до суду, стандартна практика (звісно, при активному захисті) - стягнення тіла кредиту.
Тому не переймайтесь)
Дякую
Я перепрошую за запитання альфа і пумб не мали з ними справ.? Як з ними вийти на щось хороше.

Тому не переймайтесь)
Так це одне що нас рятує також є борг 24254.03 і не росте з квітня в травні виставили фінальний рахунок.. Добре що не рахують хоч це радує Це найбільший мій борг серед банків..

Так це одне що нас рятує також є борг 24254.03 і не росте з квітня в травні виставили фінальний рахунок.. Добре що не рахують хоч це радує Це найбільший мій борг серед банків..
І як у вас зараз справи з моно? Бо вчора мені теж виставили фіксовану суму

І як у вас зараз справи з моно? Бо вчора мені теж виставили фіксовану суму
Если они Вам выставили фиксированную сумму, то где-то через три месяца, или в течение этих трёх месяцев могут подать на Вас в суд, если Вы не оплатите всю сумму. Поэтому начинайте себя мониторить на судебной власти.

Если они Вам выставили фиксированную сумму, то где-то через три месяца, или в течение этих трёх месяцев могут подать на Вас в суд, если Вы не оплатите всю сумму. Поэтому начинайте себя мониторить на судебной власти.
Мені запропонували реструктуризацію,але я її зможу оплатити в кінці,10%,в кінці місяця. А вони дали термін 10днів

Мені запропонували реструктуризацію,але я її зможу оплатити в кінці,10%,в кінці місяця. А вони дали термін 10днів
Может Вам и повезёт и они дадут Вам время до конца месяца, но скорее всего Моно не пойдёт на уступки. Но может произойти чудо из-за военного положения и они всё же пойдут Вам на встречу, но это маловероятно. Поэтому, если не сможете найти средства в течение 10 дней , то начинайте готовиться к суду и после истечения срока не платите им зря деньги, потому что они просто уйдут на их проценты-хотелки, а сумма может незначительно уменьшиться, но это не спасёт от суда. И кстати, не нужно бояться суда, в суде у Вас даже будет шанс их оставить вообще ни с чем, или уменьшить сумму. Потому что суд , если Вы будете правильно защищаться, то учтёт все суммы, которые Вы оплачивали. И чаще всего суд считает сколько Вы взяли и сколько отдали, и в данном случае по кредитке Моно допустим Вы взяли 20 000, то и 20 000 должны вернуть- так обычно считает нормальный суд, а если Вы переплатили, то Вы банку ничего не должны.

Реструктуризація - це ненормативна банківська лексика, в коректному перекладі обман. Немає реструктуризації як такої, є лише збільшення суми боргу і спонукання до визнання збільшеного боргу дією. Не ведіться на це ні в якому разі!

Что за прикол, уже полтора года висят 10 МФО, 7.01.2023 мне моно дал кредитный лимит на 7к и рассрочку на 5к лол, ну понятно, что все потратил, но буду пользоваться, надо будет закинуть)

Что за прикол, уже полтора года висят 10 МФО, 7.01.2023 мне моно дал кредитный лимит на 7к и рассрочку на 5к лол, ну понятно, что все потратил, но буду пользоваться, надо будет закинуть)
Хотят, чтоб Вы оступились и влезли по полной.

Я маю з ними справу... Борг 8500грн. Не платив близько 6 місяців. Прийшов позов до суду. Я зателефонував и ми домовились в досудовому порядку розбити мій борг без відсотків на декілька платежів... Все пройшло чітко, гарантійку вислали поштою з новими правилами виплати по кредиту... Почалась війна і я не платив вже рік... Не дзвінків не відсотків просто чекают спокійно проплату...

Назад
Угорі