Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброї ночі, в мене монобанк, прострочка 5 місяців, присилають смски різні.Доброї ночі. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав діло з Моно Банком. Які їхні дії? Дякую.
Я мав і маю борг не плачу з 02.2020 раніше були активні звонили все а в травні виставили фінальний рахунок і все тихо не нараховуються відсотки все на місті.Доброї ночі. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав діло з Моно Банком. Які їхні дії? Дякую.
ДякуюIrenM12, серед усіх банків і МФО, з якими мав справу особисто або про які маю інформацію, Моно - найкращий варіант для позичальника. Через три місяці після припинення оплат виставляють "фінальний рахунок", тобто заборгованість фіксується і не збільшується. Завдяки цьому переплата в будь-якому разі не більше 20-21% (3.2%*2 = по 6.4% за три місяці і штраф 50 грн, наскільки пам'ятаю), а погасити можна хоч через рік. Якщо ж подадуть до суду, стандартна практика (звісно, при активному захисті) - стягнення тіла кредиту.
Тому не переймайтесь)
Я перепрошую за запитання альфа і пумб не мали з ними справ.? Як з ними вийти на щось хороше.
Так це одне що нас рятує також є борг 24254.03 і не росте з квітня в травні виставили фінальний рахунок.. Добре що не рахують хоч це радує Це найбільший мій борг серед банків..IrenM12, серед усіх банків і МФО, з якими мав справу особисто або про які маю інформацію, Моно - найкращий варіант для позичальника. Через три місяці після припинення оплат виставляють "фінальний рахунок", тобто заборгованість фіксується і не збільшується. Завдяки цьому переплата в будь-якому разі не більше 20-21% (3.2%*2 = по 6.4% за три місяці і штраф 50 грн, наскільки пам'ятаю), а погасити можна хоч через рік. Якщо ж подадуть до суду, стандартна практика (звісно, при активному захисті) - стягнення тіла кредиту.
Тому не переймайтесь)
І як у вас зараз справи з моно? Бо вчора мені теж виставили фіксовану сумуТак це одне що нас рятує також є борг 24254.03 і не росте з квітня в травні виставили фінальний рахунок.. Добре що не рахують хоч це радує Це найбільший мій борг серед банків..
Если они Вам выставили фиксированную сумму, то где-то через три месяца, или в течение этих трёх месяцев могут подать на Вас в суд, если Вы не оплатите всю сумму. Поэтому начинайте себя мониторить на судебной власти.І як у вас зараз справи з моно? Бо вчора мені теж виставили фіксовану суму
Мені запропонували реструктуризацію,але я її зможу оплатити в кінці,10%,в кінці місяця. А вони дали термін 10днівЕсли они Вам выставили фиксированную сумму, то где-то через три месяца, или в течение этих трёх месяцев могут подать на Вас в суд, если Вы не оплатите всю сумму. Поэтому начинайте себя мониторить на судебной власти.
Может Вам и повезёт и они дадут Вам время до конца месяца, но скорее всего Моно не пойдёт на уступки. Но может произойти чудо из-за военного положения и они всё же пойдут Вам на встречу, но это маловероятно. Поэтому, если не сможете найти средства в течение 10 дней , то начинайте готовиться к суду и после истечения срока не платите им зря деньги, потому что они просто уйдут на их проценты-хотелки, а сумма может незначительно уменьшиться, но это не спасёт от суда. И кстати, не нужно бояться суда, в суде у Вас даже будет шанс их оставить вообще ни с чем, или уменьшить сумму. Потому что суд , если Вы будете правильно защищаться, то учтёт все суммы, которые Вы оплачивали. И чаще всего суд считает сколько Вы взяли и сколько отдали, и в данном случае по кредитке Моно допустим Вы взяли 20 000, то и 20 000 должны вернуть- так обычно считает нормальный суд, а если Вы переплатили, то Вы банку ничего не должны.Мені запропонували реструктуризацію,але я її зможу оплатити в кінці,10%,в кінці місяця. А вони дали термін 10днів
Реструктуризація - це ненормативна банківська лексика, в коректному перекладі обман. Немає реструктуризації як такої, є лише збільшення суми боргу і спонукання до визнання збільшеного боргу дією. Не ведіться на це ні в якому разі!Мені запропонували реструктуризацію,але я її зможу оплатити в кінці,10%,в кінці місяця. А вони дали термін 10днів
Хотят, чтоб Вы оступились и влезли по полной.Что за прикол, уже полтора года висят 10 МФО, 7.01.2023 мне моно дал кредитный лимит на 7к и рассрочку на 5к лол, ну понятно, что все потратил, но буду пользоваться, надо будет закинуть)
Справи 0 все стоїть одному місці вже рік не % нічогоІ як у вас зараз справи з моно? Бо вчора мені теж виставили фіксовану суму
Я маю з ними справу... Борг 8500грн. Не платив близько 6 місяців. Прийшов позов до суду. Я зателефонував и ми домовились в досудовому порядку розбити мій борг без відсотків на декілька платежів... Все пройшло чітко, гарантійку вислали поштою з новими правилами виплати по кредиту... Почалась війна і я не платив вже рік... Не дзвінків не відсотків просто чекают спокійно проплату...Доброї ночі. Підскажіть будь ласка можливо хтось мав діло з Моно Банком. Які їхні дії? Дякую.