Хто знає як працює служба безпеки банків?

• Автор теми Автор теми Financial Freedom
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 4K
банку нет смысла выдавать кредит без проведения скоринга, но раздают направо и налево
так что логика хромает
Тут можна подискутувати, бо кредитний ліміт — це не фактичні гроші. Банк коли дає кредитку він не дає вам гроші, як це роблять МФО. То ліміт.

І до війни вони видавали їх направо і наліво бо таким чином вони стимулювали людей користуватись банківськими послугами. І поки ти користуєшся, ти платиш відсотки, кредит працює і приносить прибуток. Коли ти його не платиш, тоді в них у балансі формується дірка. І тоді вони бісяться
а если не знают, то не могут?
Можуть, але який в тому сенс? Ну немає в мене майна офіційного, рахунків, прописки, є купа боргів в кредитній історії. Всі "активи". Вони це бачуть все. Що з мене брати? Який сенс витрачати час і ресурс?

Ми зараз лірикою займаємось, я коли відкривав цю тему то надіявся що її побачать "шарящі" — ті, хто якось особисто пов'язаний з цим всим двіжом

Тут можна подискутувати, бо кредитний ліміт — це не фактичні гроші. Банк коли дає кредитку він не дає вам гроші, як це роблять МФО. То ліміт.

І до війни вони видавали їх направо і наліво бо таким чином вони стимулювали людей користуватись банківськими послугами. І поки ти користуєшся, ти платиш відсотки, кредит працює і приносить прибуток. Коли ти його не платиш, тоді в них у балансі формується дірка. І тоді вони бісяться
они тогда не бесятся, а либо в суд идут, либо продают помойкам типо кредит капитала, еапб или вердикту, чтобы невозвратный кредит не висел на балансе мертвым грузом. в любом случае в плюсе

Через виконавця, не сформую грамотно, але начебто можна буде заявити майно чоловіка як ваше спільне, і накласти на нього арешт. Плюс якщо знають де ви прописані, можуть покашмарити виконавчою службою, щоб та рухоме майно ваше прийшла описувати.
Не знаю чи вони на це йдуть, скоріше ні, але тут же ш мова про ваш страх перед тим що вони можуть, і про вашу готовність домовлятись)

Ну що ж... Заборонити їм не можу. ) Хай діють в своєму правовому полі. )
А чоловік уже змирився, що у нього дружина шахрайка. :yes2:

они тогда не бесятся, а либо в суд идут, либо продают помойкам типо кредит капитала, еапб или вердикту, чтобы невозвратный кредит не висел на балансе мертвым грузом. в любом случае в плюсе
Але ж з одними йдуть до суду, а інші продають щоб ті мертвим грузом не висіли. В неті немає ніде інфи як це все працює, скритно працюють((

Можуть, але який в тому сенс? Ну немає в мене майна офіційного, рахунків, прописки, є купа боргів в кредитній історії. Всі "активи". Вони це бачуть все. Що з мене брати? Який сенс витрачати час і ресурс?
почем они купили портфель, сколько затратили и сколько рассчитывают получить? вот и считайте
Ми зараз лірикою займаємось, я коли відкривав цю тему то надіявся що її побачать "шарящі" — ті, хто якось особисто пов'язаний з цим всим двіжом
я вам в самом начале ссылки скинул, вы прочли их? с чего вы взяли, что тут банковские сотрудники собрались, которые прям спешат всю подноготную раскрывать кому попало?
Але ж з одними йдуть до суду, а інші продають щоб ті мертвим грузом не висіли. В неті немає ніде інфи як це все працює, скритно працюють((
новые банковские кредиты редко перепродают, кстати. приват пытался продать пачку ФКУА, но не срослось пока что...

почем они купили портфель, сколько затратили и сколько рассчитывают получить? вот и считайте

я вам в самом начале ссылки скинул, вы прочли их? с чего вы взяли, что тут банковские сотрудники собрались, которые прям спешат всю подноготную раскрывать кому попало?
1. "я вам в самом начале ссылки скинул" — ті ссилки — там трішки не те, що малось на увазі.
2. "с чего вы взяли, что тут банковские сотрудники собрались"— а теоретично неможливо що якийсь колишній банківський працівник сюди забреде і поділиться досвідом? Чи що у когось кум сват брат працює, і хтось щось знає відносно безпосередньо?

а теоретично неможливо що якийсь колишній банківський працівник сюди забреде і поділиться досвідом? Чи що у когось кум сват брат працює, і хтось щось знає відносно безпосередньо?
теоретично можливо, но крайне маловероятно. плюс к тому же как вы проверите, правду вам говорят, или нет?
банковскую внутреннюю документацию никто вам сливать не станет.

теоретично можливо, но крайне маловероятно. плюс к тому же как вы проверите, правду вам говорят, или нет?
банковскую внутреннюю документацию никто вам сливать не станет.
Ніяк не перепровірю, це ж форум де майже всі анонімні)

Податкова хіба може їм таку інформацію давати?🤔
Забыли в какой стране живем?)
Еще б спросили что-то вроде "Приват разве может им данные давать"
Ну, ми, офіційно працевлаштовані, теж різні буваємо... )
Я, наприклад, знаходжусь у безоплатній відпустці по догляду за дитиною. І ще мінімум 2 роки можу у ній знаходитись. А "ЄАПБ" вирішили витратити на мене свій цінний ресурс. ) Треба їм цю "логістику" допрацювати. ) :попкорн:
И тем не менее вы офф трудоустроены)
Они не спешат особо никуда, да и мы не знаем, откуда они берут инфу, насколько она актуальна.

Останнє редагування:
И тем не менее вы офф трудоустроены)
Они не спешат особо никуда, да и мы не знаем, откуда они берут инфу, насколько она актуальна.

Це так, я і не сперечаюсь, дійсно працевлаштована. )

На деле почти никто ничего не учитывает, и подает на всех подряд. Вот ЕАПБ сейчас по слухам начали подавать только на офф трудоустроенных. Но только по слухам, и только они.
Фінтраст теж любить бігати по судах
Через виконавця, не сформую грамотно, але начебто можна буде заявити майно чоловіка як ваше спільне, і накласти на нього арешт. Плюс якщо знають де ви прописані, можуть покашмарити виконавчою службою, щоб та рухоме майно ваше прийшла описувати.
Не знаю чи вони на це йдуть, скоріше ні, але тут же ш мова про ваш страх перед тим що вони можуть, і про вашу готовність домовлятись)
Там же є багато пунктиків, яке майно можна арештувати. І виставити на продаж.

Да просто есть стопка дел, я думаю, как очередь подходит так и подают.

в законі про виконавче провадження, є пряма заборона на такі дії)))

"Стягнення за виконавчими документами не може бути звернено на таке майно, що належить боржникові - фізичній особі на праві власності або є його часткою у спільній власності, необхідне для боржника, членів його сім’ї та осіб, які перебувають на його утриманні (крім майна та речей, що належать до предметів мистецтва, колекціонування та антикваріату, дорогоцінних металів та дорогоцінного, напівдорогоцінного каміння, дорогоцінного каміння органогенного утворення в сировині, необробленому та обробленому вигляді (виробах)"

Прийти звісно можуть....попередньо отримавши в суді дозвіл на примусове проникнення до житла, залучивши представника поліції, працівника ЖЕКу і тд)))
прямо бачу, як виконавець за пару тисяч своєї винагороди все це реалізує, а потім приходить до вашої оселі....і не може нічого описати, бо всі речі підпадають під перелік речей, які заборонено арештовувати)))
Ото так розваги))))

в законі про виконавче провадження, є пряма заборона на такі дії)))

"Стягнення за виконавчими документами не може бути звернено на таке майно, що належить боржникові - фізичній особі на праві власності або є його часткою у спільній власності, необхідне для боржника"
Т.е. если банк подаёт в суд скажем на 200.000грн долга и выигрывает суд, по решению суда открывают приставы производство, то они не могут выставить на торги мою долю в недвижимости? Скажем 1/5 от квартиры общей площадью в 80м.
На неделе мне один из форумных юристов говорил что если сумма долга больше чем 130.000-140.000грн то могут по исполнительному производству продавать часть квартиры на торгах...

Т.е. если банк подаёт в суд скажем на 200.000грн долга и выигрывает суд, по решению суда открывают приставы производство, то они не могут выставить на торги мою долю в недвижимости? Скажем 1/5 от квартиры общей площадью в 80м.
На неделе мне один из форумных юристов говорил что если сумма долга больше чем 130.000-140.000грн то могут по исполнительному производству продавать часть квартиры на торгах...
У нас нет приставов

немного разные вещи.
часть квартиры можна выделить.
так, что… теоретически, продажа части квартиры в рамках ип возможна

немного разные вещи.
часть квартиры можна выделить.
так, что… теоретически, продажа части квартиры в рамках ип возможна
А как же факт того что это мое единственное жильё? И по сути там общей площади примерно 80м, жилой наверное 70...
Вообще без вариантов тогда? Ну кроме попытки судиться с ними и сбить сумму долга до меньшей чем 20 МЗП?
Или это не поможет?

А как же факт того что это мое единственное жильё? И по сути там общей площади примерно 80м, жилой наверное 70...
Вообще без вариантов тогда? Ну кроме попытки судиться с ними и сбить сумму долга до меньшей чем 20 МЗП?
Или это не поможет?
про единственное жилье речь и идет))
если у вас 2 квартиры, ограничений нет))

Уже 142 тыс, в апреле будет 160

Назад
Угорі