Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хотите могу позвонить)Хто знає щось про цей номер 0668109498
ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярюєХотите могу позвонить)
Запись разговора выложу)
Вам сегодня звонил данный номер?
Не берет со скрытого номера(ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярює
Наскільки знаю мфо не пишуть до поліції. І я нічого не наробила. Писала пару раз скаргу до кіберполіції
Если вы писали в киберполицию, вам могут звонить....нужно тогда знать результат заявления....ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярює
Наскільки знаю мфо не пишуть до поліції. І я нічого не наробила. Писала пару раз скаргу до кіберполіції
Так. Але чому тоді з Одеси. Можливо ті номери зі смартів писали і звонили з відти. Тому що я живу в іншій області) вже через ці кляті мфо боюся відповісти на звінки) та ще й вибиває слідчий фігня всяка в голову лізеЕсли вы писали в киберполицию, вам могут звонить....нужно тогда знать результат заявления....
От і я думаю може вони таке фантазують тіпа слідчий,заява, віддайте борг, вони люблять таке розказати) дякую за підтримку)Мне кстати звонил такой номер.Но мужик какой то грузануть пытался.Я его послала.
Вони брехуни ще ті.Що тільки не фантазуютьОт і я думаю може вони таке фантазують тіпа слідчий,заява, віддайте борг, вони люблять таке розказати) дякую за підтримку)
Подивіться,яка вона мила.От і я думаю може вони таке фантазують тіпа слідчий,заява, віддайте борг, вони люблять таке розказати) дякую за підтримку)
А Вы с Ивано-Франковской области?Хто знає щось про цей номер 0668109498
Поделитесь секретом, где вы эту информацию берете)Такой следователь существует.
Філіпчук Дар'я Юріївна
Зареєстрована за місцем проживання: Шамраєве / Благовіщенський район / Кіровоградська область / Україна
Місце роботи або проходження служби (або місце майбутньої роботи чи проходження служби для кандидатів): Хмельницьке відділення поліції Малиновського відділу поліції в місті Одесі ГУНП в Одеській області
Займана посада (або посада, на яку претендуєте як кандидат): Слідчий
У неё есть кредит в OТП Банке на сумму 7948.
Электронные декларацииПоделитесь секретом, где вы эту информацию берете)
Не факт, що це її фотоЕсли Вы подавали заявление в киберполицию - то они как всегда перенаправляют заявление в полицию в тот город где Вы обитаете. В киберполиции любят говорить что они таким не занимаются и обращайтесь в полицию того города где Вы обитаете.
Вот Дашенька которая Вам звонит
![]()
Точно, все ж они декларации сдают. Будем знать. СпасибоЭлектронные декларации
Ну они же тоже как то развиваются))). Вот теперь начали сами себя подписывать в этих программах, типа страху навести)))ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярює