Хто знає щось про номер 06681094948

• Автор теми Автор теми Шура
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шура

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
10
Бали
5065
Шура не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто знає щось про цей номер 0668109498

Кал какой-то. Явно просится в чёрный список

Какая то Даша следователь?

Хотите могу позвонить)
Запись разговора выложу)
Вам сегодня звонил данный номер?
ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярює
Наскільки знаю мфо не пишуть до поліції. І я нічого не наробила. Писала пару раз скаргу до кіберполіції

ОК. Так вже пару раз і сьогодні теж. Програма вибиває слідча Даша Філіпчук з Одеси. От і думаю якого.... мені наярює
Наскільки знаю мфо не пишуть до поліції. І я нічого не наробила. Писала пару раз скаргу до кіберполіції
Не берет со скрытого номера(
Попробую немного позже позвонить.

Если вы писали в киберполицию, вам могут звонить....нужно тогда знать результат заявления....

Если вы писали в киберполицию, вам могут звонить....нужно тогда знать результат заявления....
Так. Але чому тоді з Одеси. Можливо ті номери зі смартів писали і звонили з відти. Тому що я живу в іншій області) вже через ці кляті мфо боюся відповісти на звінки) та ще й вибиває слідчий фігня всяка в голову лізе

Мне кстати звонил такой номер.Но мужик какой то грузануть пытался.Я его послала.

Если Вы подавали заявление в киберполицию - то они как всегда перенаправляют заявление в полицию в тот город где Вы обитаете. В киберполиции любят говорить что они таким не занимаются и обращайтесь в полицию того города где Вы обитаете.

Вот Дашенька которая Вам звонит
IMG_20200505_112807.webp

Мне кстати звонил такой номер.Но мужик какой то грузануть пытался.Я его послала.
От і я думаю може вони таке фантазують тіпа слідчий,заява, віддайте борг, вони люблять таке розказати) дякую за підтримку)

Такой следователь существует.

Філіпчук Дар'я Юріївна
Зареєстрована за місцем проживання: Шамраєве / Благовіщенський район / Кіровоградська область / Україна
Місце роботи або проходження служби (або місце майбутньої роботи чи проходження служби для кандидатів): Хмельницьке відділення поліції Малиновського відділу поліції в місті Одесі ГУНП в Одеській області
Займана посада (або посада, на яку претендуєте як кандидат): Слідчий

Останнє редагування модератором:
От і я думаю може вони таке фантазують тіпа слідчий,заява, віддайте борг, вони люблять таке розказати) дякую за підтримку)
Подивіться,яка вона мила.
Чому боїтеся слухавку взяти.
Можливо дійсно по справі дзвоне.
А навіть,якщо ні,то вона ж Вас не з'їсть)

Хто знає щось про цей номер 0668109498
А Вы с Ивано-Франковской области?
У этой Даши сейчас другая фамилия. И она работает сейчас в городе Коломия, Ивано-Франковской области. Работает опером сектора криминальной полиции.

Останнє редагування:
Такой следователь существует.

Філіпчук Дар'я Юріївна
Зареєстрована за місцем проживання: Шамраєве / Благовіщенський район / Кіровоградська область / Україна
Місце роботи або проходження служби (або місце майбутньої роботи чи проходження служби для кандидатів): Хмельницьке відділення поліції Малиновського відділу поліції в місті Одесі ГУНП в Одеській області
Займана посада (або посада, на яку претендуєте як кандидат): Слідчий

У неё есть кредит в OТП Банке на сумму 7948.
Поделитесь секретом, где вы эту информацию берете)

Если Вы подавали заявление в киберполицию - то они как всегда перенаправляют заявление в полицию в тот город где Вы обитаете. В киберполиции любят говорить что они таким не занимаются и обращайтесь в полицию того города где Вы обитаете.

Вот Дашенька которая Вам звонит
IMG_20200505_112807.png
Не факт, що це її фото

Ну они же тоже как то развиваются))). Вот теперь начали сами себя подписывать в этих программах, типа страху навести)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі