Хто зміг з Кашинським домовитись ?

• Автор теми Автор теми romashka_2505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 7K
5 чи 6 років справі. Хочуть оплату х2 плюс їм треба лист відправити з документами. Якщо б не лист, я б оплатив. Доречі, я сам вийшов з ними на звязок.

Є така думка, що їм треба підписати додатковий договір щоб легалізувати справу.

5 чи 6 років справі. Хочуть оплату х2 плюс їм треба лист відправити з документами. Якщо б не лист, я б оплатив. Доречі, я сам вийшов з ними на звязок.
Теж про цей лист собачився. Типу нахуа він взагалі?)

Це нагадує додаткові угоди у Форза, коли ті договори оновлювали

Є така думка, що їм треба підписати додатковий договір щоб легалізувати справу.
Все правильно пишите. Теж не раз пропонували підписати новий договір. Старий буде як списаний, а це типу новий кредит і погашення його з відсотками і щось зверху. Махінатори....хтось вже писав, що написали скаргу в НБУ і вони запропонували без додаткових договорів оплатити тіло без відсотків

Все правильно пишите. Теж не раз пропонували підписати новий договір. Старий буде як списаний, а це типу новий кредит і погашення його з відсотками і щось зверху. Махінатори....хтось вже писав, що написали скаргу в НБУ і вони запропонували без додаткових договорів оплатити тіло без відсотків
Писав скаргу в нбу - без результату.
Тому певно ситуативно

конторы по факту нет, свои портфели они никому не продавали и еще чего то хотят? Идут протоптанной дорожкой вслед за кораблём

Але смішні ці гелексі разом з кредит експресом. Постійно розказують про те, що треба підписати додатковий договір і вислати їм лист з копією паспорта та ідент.кода. Я готовий хоч зараз заплатити ту ж суму, але без додаткових договорів. Кредит в гелексі брав 8-9 років тому.
Якщо не оплачу і не підпишу додатковий договір — погрожують судом:dash1:
Ну що ж, самі відмовилися.

То було декілька років тому.
Вони тупо процитували абсурдну відповідь кешинського

Зараз намагаюсь домовитись
Вона пропонували перед 22 роком і в 22 році, дзвонили самі, навіть пропонували по гривні кожен день платити. Але, знов підписання договору і ці всі пересилки. Оплата тіло плюс проценти по тілу. Наполягають ці договори, тому чекаємо далі. Ви домовляєтесь з ними напряму чи через кредит експрес?

Вона пропонували перед 22 роком і в 22 році, дзвонили самі, навіть пропонували по гривні кожен день платити. Але, знов підписання договору і ці всі пересилки. Оплата тіло плюс проценти по тілу. Наполягають ці договори, тому чекаємо далі. Ви домовляєтесь з ними напряму чи через кредит експрес?
І з тими, і з тими результат ідентичний.
Кредит експрес ще й раз на тиждень відписує 🫠

Аптейд то темі. Справа все ще знаходиться в Кредит Експерсі. Вони хочуть 2 тіла (кредиту більше 6 років, тіло 1 тисяча :new_russian:).Взагалі не проблема закрити за два тіла, або й більше, що я їй запропонував. Але вони хочуть щоб я оплатив, а потім вони пришлють додатковий договір який я маю роздрукувати та підписати, додати до нього ксерокопії паспорта та ідент.кода і вислати це все рекомендованим листом :facepalm:. Кожного разу говорять, що акція закінчить через 3 дня :friends:.

Аптейд то темі. Справа все ще знаходиться в Кредит Експерсі. Вони хочуть 2 тіла (кредиту більше 6 років, тіло 1 тисяча :new_russian:).Взагалі не проблема закрити за два тіла, або й більше, що я їй запропонував. Але вони хочуть щоб я оплатив, а потім вони пришлють додатковий договір який я маю роздрукувати та підписати, додати до нього ксерокопії паспорта та ідент.кода і вислати це все рекомендованим листом :facepalm:. Кожного разу говорять, що акція закінчить через 3 дня :friends:.
А ще податок зверху, вийде 2.5 тіла))

у них до всіх ідентичний підхід

А ще податок зверху, вийде 2.5 тіла))

у них до всіх ідентичний підхід
Я розумію, що додатковий договір їх потрібний - бо старі договори з Кашинським поза законом. Я готовий заплатити суму ось зараз, щоб УБКІ привести в норму, але ця заморочка з рекомендованим листом... Вони самі відмовляються від отримання оплати.

Я розумію, що додатковий договір їх потрібний - бо старі договори з Кашинським поза законом. Я готовий заплатити суму ось зараз, щоб УБКІ привести в норму, але ця заморочка з рекомендованим листом... Вони самі відмовляються від отримання оплати.
Новий договір типу хочуть.
Хоча достатньо змінити суму в кабінеті і забути то все.

Новий договір типу хочуть.
Хоча достатньо змінити суму в кабінеті і забути то все.
Передали справу до якоїсь іншої колекторної компанії.
Сьогодні надали гарантійку на сплату зі списанням, нарешті можна буде їх позбутися.

Назад
Угорі