Хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 4K
Irina1053, нє,це я в приваті питала, а за почту я взагалі слабо уявляю,як це може р-но туди нараховувати зарплату? Про касу мені об'яснили, чому ні, а за почту я щось не докумєкую
В приваті можуть дати довідку що рахунок зарплатний мені її надали безкоштовно після недільного скандалу кожного дня.а що вам за почту не зрозуміло теж саме що і через банк тільки довше

В приваті можуть дати довідку що рахунок зарплатний мені її надали безкоштовно після недільного скандалу кожного дня.а що вам за почту не зрозуміло теж саме що і через банк тільки довше
в приват 24 не пробовали такую справку взять?

Irina1053, тобто,механізм нарахування зар.плати на пошту,такий як і на банковий рахунок, просто Гроші поступлять пізніше? Значить, у моєму проханні перевести гроші на пошту не повинні відмовити? Якщо, звичайно,не покажуть де двері на вихід

Irina1053, тобто,механізм нарахування зар.плати на пошту,такий як і на банковий рахунок, просто Гроші поступлять пізніше? Значить, у моєму проханні перевести гроші на пошту не повинні відмовити? Якщо, звичайно,не покажуть де двері на вихід
одновременно с блокировкой карты и это не доступно? сервис аднака
Не всі функції приват 24 доступні щоб вам було ясніше.

Працювала бухгалтером бюджетним.Можна і налом отримувати, але дуже багато мороки. Тому бухгалтери і не хочуть морочитись. Попрохайте, купіть шоколадку чи кави. Дайте 100 грн в місяць і я думаю вони для вас все зроблять)))

одновременно с блокировкой карты и это не доступно? сервис аднака
Якщо є просрочки по кредитній картці зайдіть в розділ послуги і побачите що там не всі функції активні.
Працювала бухгалтером бюджетним.Можна і налом отримувати, але дуже багато мороки. Тому бухгалтери і не хочуть морочитись. Попрохайте, купіть шоколадку чи кави. Дайте 100 грн в місяць і я думаю вони для вас все зроблять)))
Як можно??? Коли ви працювали?? Колись можна було
Якщо є просрочки по кредитній картці зайдіть в розділ послуги і побачите що там не всі функції активні.

Як можно??? Коли ви працювали?? Колись можна було
Зміни в кінці 2019 року читали.Кабінету міністрів

Вкладення

• Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    63.2 Кб · Перегляди: 32
У нас получают на почте, несколько сотрудников по религиозным причинам не захотели получать на карту с номером.
Я поздно узнала о почте, поменяла на другой банк. Я тоже бюджетник.

У нас получают на почте, несколько сотрудников по религиозным причинам не захотели получать на карту с номером.
Я поздно узнала о почте, поменяла на другой банк. Я тоже бюджетник.
те сотрудники наверно подтверждающие документы к заявлениям прилагали
от фонаря не получится даже если прикинутся крейзи верующим
ну вот вам еще один вариант откосить от счетов/карт в банке)) думаю найдется церковный служитель, за денюжку сделающий справочку)

Не скажу что было легко, после постановления они не имеют права отказывать.
Взяла в банке заявление и отнесла в бухгалтеру, просто оставила на столе, следующую выплату получила в другом банке.
Ксенія, я оце про пошту тільки почала думати, може й згодяться?
Я очень жалею, что сразу на почту не перешла, слишком поздно подсказали. Я тогда такая злая была, что наверное бухгалтер подумала что придется из за меня наличкой выдавать.

те сотрудники наверно подтверждающие документы к заявлениям прилагали
от фонаря не получится даже если прикинутся крейзи верующим
ну вот вам еще один вариант откосить от счетов/карт в банке)) думаю найдется церковный служитель, за денюжку сделающий справочку)
Щоб ви розуміли религійним людям тед платять на банки тільки там де код зкпо стявять 10 нулів а в низц в платижному доручені є рамочка туди вбивається серія то номер паспорту
Щоб ви розуміли религійним людям тед платять на банки тільки там де код зкпо стявять 10 нулів а в низц в платижному доручені є рамочка туди вбивається серія то номер паспорту
Паспорт є у всіх даже религійних?

Назад
Угорі