Хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 112
  • Перегляди Перегляди 4K
Центр зайтятості це теж щоб ви розуміли бюджетна установа але з рахунками позабалансовими як ми їх називаємо. Тому вони теж виконують постанову КМУ

Бюджетні установи отримували свої чеки через казначейство і тоді з каси виплачували працівникам. Наразі зараз чек казначество вам не підпише. Тому бухгалтер установи помогти нічим не може
Але бухгатер державної установи може перераховувати зп на карту іншого банку? А можна перелік банків, в які можна перевести зп?

Yanulya, я хотіла через касу-категоричне ні, перевела з укрсіба,там кредити,на приват,там пока порядок, на який тобі заманеться не можна, працюю в дит.садочку
Yanulya, у нас получають: укргаз,приват,ощад,укрсіб,аваль

Можна перелік банків?
Їх не так багато там зараз підніму постанову Приват Райффайзен Ощад Укргазбанк Пубм це точно
Можна перелік банків?
Ось він
Їх не так багато там зараз підніму постанову Приват Райффайзен Ощад Укргазбанк Пубм це точно

Ось він
Станом на 18 червня його значно розширили

Вкладення

• Screenshot_2020-08-03-10-30-51.webp
    Screenshot_2020-08-03-10-30-51.webp
    32.3 Кб · Перегляди: 59
  • Screenshot_2020-08-03-10-30-34.webp
    Screenshot_2020-08-03-10-30-34.webp
    39.7 Кб · Перегляди: 51
  • Screenshot_2020-08-03-10-30-26.webp
    Screenshot_2020-08-03-10-30-26.webp
    34.3 Кб · Перегляди: 50

Ось він

Станом на 18 червня його значно розширили
Дякую!!! А можна реквізити постанови??? Щоб було, що показати в бухгалтерії...

КМУ від 26.09.2001 номер 1231 в редакції постанови кму від 27.12.2019 номер 1151 будь ласка

Постанова про заборону є свма. А перелік
КМУ від 26.09.2001 номер 1231 в редакції постанови кму від 27.12.2019 номер 1151 будь ласка

Доброго дня! У мене запитання до освітян: хто зміг перевести заробітну плату на картку іншого банку? Або на касу? Думаю, що бухглатерія не дуже підтримає цей порив. Я знаю, що більшість отримує за на картки ПриватБанку. І не всі банки мають за картки. Поділіться досвідом, будь ласка.
Сегодня была в районо по этому поводу
Перевожу зарплату на почту. Все карты блокируют если есть ИП Хорошо если есть бухгалтер в школе

Перевожу зарплату на почту. Все карты блокируют если есть ИП Хорошо если есть бухгалтер в школе
Заявление и в морду бухгалтеру .

Yanulya, я хотіла через касу-категоричне ні, перевела з укрсіба,там кредити,на приват,там пока порядок, на який тобі заманеться не можна, працюю в дит.садочку
Yanulya, у нас получають: укргаз,приват,ощад,укрсіб,аваль
Заявление забрали и бумажку с почты забрали. Зарплата где то 13-15 числа. Больше ничего не могу сказать. Если не переведут буду звонить управление Прайм по области. Мне уже терять нечего
Заявление забрали и бумажку с почты забрали. Зарплата где то 13-15 числа. Больше ничего не могу сказать. Если не переведут буду звонить управление Прайм по области. Мне уже терять нечего
Извините. Управление Праци не по области

Извините. Управление Праци не по области
А от них чего ожидаете???

А от них чего ожидаете???
Чтобы приручили районо и бухгалтерию и прыпыс сделали тыщ на пять. Тогда и переведут
Чтобы приручили районо и бухгалтерию и прыпыс сделали тыщ на пять. Тогда и переведут
Извините потрусили этих куриц за деньги посаженных

Евлампия, добрий день,Ви віднесли в бухгалтерію поштові реквізити? Щє конкретно не знаєте результат? Мені сказали: працівник отримує гроші на картку або,пардон, не працює, но про пошту навіть і розмов не було, в мене р-но Святош.район. В мене,як і у Вас, багато банків, хотіла до Вас звернутись за порадою.

Почитайте тему я вище писала і скидывала если ви бюджетна установа то если они вас переведут скажите спасибо и могарыч поставите. Если вы на частника работаете то тогда можно и заявлением в морду.

Евлампия, добрий день,Ви віднесли в бухгалтерію поштові реквізити? Щє конкретно не знаєте результат? Мені сказали: працівник отримує гроші на картку або,пардон, не працює, но про пошту навіть і розмов не було, в мене р-но Святош.район. В мене,як і у Вас, багато банків, хотіла до Вас звернутись за порадою.
Мне написали что согласно ч4ст 24 закону"про працю" можно получать зарплату через банк через кассу или через урпошту. К меня безвыходная ситуация- банк заблокировал счёт и поставил карту в минус на 83тыщи по ,ИП. Вот и борюсь.

Мне написали что согласно ч4ст 24 закону"про працю" можно получать зарплату через банк через кассу или через урпошту. К меня безвыходная ситуация- банк заблокировал счёт и поставил карту в минус на 83тыщи по ,ИП. Вот и борюсь.
Я много раз писала є закон а є підзаконня. І не можна тільки ссилатися та цю статтю

Почитайте тему я вище писала і скидывала если ви бюджетна установа то если они вас переведут скажите спасибо и могарыч поставите. Если вы на частника работаете то тогда можно и заявлением в морду.
А разве закон про працю разделяет частником и бюджетников??? Это работа бухгалтерии. Или вы считаете что надо от должников все забрать и расстрелять???

Вкладення

• Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    Screenshot_2020-08-03-09-34-47.webp
    63.2 Кб · Перегляди: 39
Назад
Угорі