Хто з МФО дзвонить на роботу?

• Автор теми Автор теми tomorrow
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 2K
Так, з лютого я влізла в перший займ, але тільки в листопаді почала нормально думати и не хочу їм платити бешені відсотки, бо я так ніколи не розрахуюсь с кредитами. За більшості із переліку отриманих МФО були пролонгації, по 1-2 рази мінімум
Добре, що зробили правильні висновки

Але поки загальна сума боргу лякає, орієнтовно тисяч з сорок... При чому у всіх по трохи нагребла, ото весело
У деяких форумчан в рази більше. З часом розгребетесь

Якщо не помиляюсь, с учетом процентів до просрочки, я поки не переглядала
Не ходіть по особистим кабінетам. Таким чином Ви їм показуєте свою зацікавленність і дзвінків стане ще більше.

А какие мфо такое творили??
Чесно, то мої колишні співробітники не знали хто дзвонив. Передзвонили до мене, ми трохи посміялися з цього, вони сказали, що якісь притрушені розповідали, що я взяла кредит і не віддаю. Навіть був дзвінок до мого колишнього обласного начальника. Але в цьому випадку я навіть зраділа Бо йому нагадали про такого безцінного колишнього працівника. Це жарт, але... В мене багато МФО, хто з них робив це не знаю.

Якщо не помиляюсь, с учетом процентів до просрочки, я поки не переглядала
Заспокійтесь.
На форумі є мільйонери... а у вас як вище писали "лайтова студенська" версія.
Тим більше для айтішника

Заспокійтесь.
На форумі є мільйонери... а у вас як вище писали "лайтова студенська" версія.
Тим більше для айтішника
Зп не велика, головне більше не кормити цих дармоєдів сплатою відсотків)
Мне бы ваши проблемы тогда :lol:
Бачила у людей і більші суми, взагалі їхній витримці дивуюсь)

Чесно, то мої колишні співробітники не знали хто дзвонив. Передзвонили до мене, ми трохи посміялися з цього, вони сказали, що якісь притрушені розповідали, що я взяла кредит і не віддаю. Навіть був дзвінок до мого колишнього обласного начальника. Але в цьому випадку я навіть зраділа Бо йому нагадали про такого безцінного колишнього працівника. Це жарт, але... В мене багато МФО, хто з них робив це не знаю.
Та я за колишніх не переймаюсь, хай дзвонять хоч їм повилазе, а от теперішні ще не знають яке я дурне😁

Бачила у людей і більші суми, взагалі їхній витримці дивуюсь)
Ну у меня только тело больше вашей суммы, что вы назвали раза в 3.5 или даже 4.
И это без всяких процентов. :lol:

Ну у меня только тело больше вашей суммы, что вы назвали раза в 3.5 или даже 4.
И это без всяких процентов. :lol:
Серйозна ви людина)) ще й зі сталевими нервами)
Ласкаво просимо в сім'ю
Коли вперше форум читала й не мала гадки, що колись влізу в борги, просто дивувалась які безсовісні ці мфо, і як борги вибивають.. а воно бачте як, реєстрація стала пророцтвом😂

Назад
Угорі