Хто з кредиторів продає Фактору?

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Підкажіть будь ласка прострочки 30+ днів. МФО багато, більше 25.. так от третій день звонять з номерів, прога вибиває фактор. Смс про продаж ні від кого не отримувала,погрози що продадуть були,але факту не писали..
Хто з МФО їм продає?! Вони як взагалі?

У меня майкредит. Звонят по несколько раз в день, я их и по несколько раз в день посылаю

Всім привіт. Підкажіть будь ласка прострочки 30+ днів. МФО багато, більше 25.. так от третій день звонять з номерів, прога вибиває фактор. Смс про продаж ні від кого не отримувала,погрози що продадуть були,але факту не писали..
Хто з МФО їм продає?! Вони як взагалі?
Кф їм продає

Є такі в мене..і як вони? Дуже дурні?
У меня майкредит. Звонят по несколько раз в день, я их и по несколько раз в день посылаю
У мене майкредит 7 днів прострочки і тіло 2к,то думаю навряд чи

У меня кредит+ им продали.Очень надоедливые,звонят по сто раз на день.

Сьогодні гетконтакт вибиває дзвінки від фактор, смс про продаж не приходило, хто їм продає?

Я думаю, что пока да.
Никто не прибегал ещё.
Фактор начал звонить ещё на прошлой неделе.
Поэтому может ещё никого не нашли.
Не факт что и найдут.Мне этот фактор уже полгода звонит,и то безрезультатно,и больше никому,по крайней мере никто не говорит.

Да посылайте их мы уже переплатили по процентам, а они еще и без лицензии

Не факт что и найдут.Мне этот фактор уже полгода звонит,и то безрезультатно,и больше никому,по крайней мере никто не говорит.
Мені весь час говорить якийсь Артур Громов про те що буде телефонувати моїм знайомим,а сьогодні сказав що вихідні будуть яскравими бо він буде телефонувати всім тому що я його сьогодні довела...Хтось знає дійсно буде телефонувати? Бо я трішки переживаю

Мені весь час говорить якийсь Артур Громов про те що буде телефонувати моїм знайомим,а сьогодні сказав що вихідні будуть яскравими бо він буде телефонувати всім тому що я його сьогодні довела...Хтось знає дійсно буде телефонувати? Бо я трішки переживаю
Этот Громов уже как голливудская звезда.Мне только в ВК пишет,но я прочитать не могу,забыла пароль.Но никому он не звонит у меня.

Назад
Угорі