Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я на старий телефон симку поставила, когда имею настроение сними общаюсь))Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
А запис розмов ведете?В мене функція на тел є, щоб заблокувати всі дзвінки спам та з невідомих номерів
Антиколектор, труколерНарод поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
для блокировки - родной антиспам, для определения того, кто звонил - Truecaller и Getcontact, для записи - стандартная утилита записи вызовов от производителя.Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Какой у Вас тел? Марка?А запис розмов ведете?
В мене нема жодних програм.Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Неплохое приложение "Не бери трубку" в Google Play с осьминожком зелененьким...Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Cube ACR для запису, але я ні разу за місяць з ними не розмовлялаА запис розмов ведете?
Куб пишет только мой голос.Cube ACR для запису, але я ні разу за місяць з ними не розмовляла
Родной антиспам Xiaomi использую для блокировки незнакомых и скрытых номеров, смотрю кто звонил через Getcontact. Запись разговора тоже родную можно использовать, но общаюсь редко - по этому не оч актуально)Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Рідної немає для запису розмовРодной антиспам Xiaomi использую для блокировки незнакомых и скрытых номеров, смотрю кто звонил через Getcontact. Запись разговора тоже родную можно использовать, но общаюсь редко - по этому не оч актуально)
ЧС + гарний незаангажований настрій.Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Аналогічно пише тільки мій голос(Куб пишет только мой голос.