Хто як ігнорить.

• Автор теми Автор теми 565455
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

565455

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
11
Бали
853
565455 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???

Народ поділіться хто якими програмами користується для блокування та запису дзвінків шараг та банків???
Я на старий телефон симку поставила, когда имею настроение сними общаюсь))

В мене функція на тел є, щоб заблокувати всі дзвінки спам та з невідомих номерів

для блокировки - родной антиспам, для определения того, кто звонил - Truecaller и Getcontact, для записи - стандартная утилита записи вызовов от производителя.
Post automatically merged:

А запис розмов ведете?
Какой у Вас тел? Марка?

Лучше скажи где Язя поймал...

Сегодня как с цепи сорвались звонят и пишут но я снежинка со стажем все на спаме и на блокираторе

В мене нема жодних програм.
Стоїть на дзвінку гарна пісенька, яка мені подобається, і якщо я не маю бажання розмовляти, просто насолоджуюсь їхньою активністю...))

Неплохое приложение "Не бери трубку" в Google Play с осьминожком зелененьким...

Родной антиспам Xiaomi использую для блокировки незнакомых и скрытых номеров, смотрю кто звонил через Getcontact. Запись разговора тоже родную можно использовать, но общаюсь редко - по этому не оч актуально)

• Родной антиспам Xiaomi использую для блокировки незнакомых и скрытых номеров, смотрю кто звонил через Getcontact. Запись разговора тоже родную можно использовать, но общаюсь редко - по этому не оч актуально)
    Рідної немає для запису розмов

ЧС + гарний незаангажований настрій.
Записувати розмови змісту ноль, хіба засирати пам'ять гаджета.
Або ж комусь до вподоби познущатися над професіоналізмом "говорілок" і повикладати на Ютуб.
Найкращий "блокератор" - гарне самопучуття і впевненість.

НАПОМНИЛИ!!! у меня подписка на разрешение прослушивания моих тел. звонков Службе Безопасности Украины с конца 2015 года! так как я гос. служащий и нахожусь на територии проведения АТО.)))

У меня мейзу М6 Andr 7,Flame, всё встроено, и запись сразу и фильтрі звонков, запись качественная

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі