Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скоріше їх залишили.Скажіть, хто вийшов з мікропозик без виплат? Залишили в спокої?
Куди вийшовСкажіть, хто вийшов з мікропозик без виплат?

З форуму?З цього дурдому.
от тепер все зрозумілоЗ цього дурдому.
З якого саме?З цього дурдому.
ЯЗ цього дурдому.
Та ну,перестаньте.Не потрібно сприймати це як дурдом.От і все.Ну хтось дзвоне, зрозуміло, бо хочуть повернути гроші.....але коли виплатив їм більше в кілька раз , то починаєш думати по іншому - щось багато вони хотять.З цього дурдому.
Даремно Ви так.З цього дурдому.
Можливо, слабенько відлюбив?...Даремно Ви так.
Я от люблю їх. А вони чогось не хочуть дзвонить і писать... Чогось не хочуть...
То мої улюблені дівчатка звільнились...Можливо, слабенько відлюбив?...![]()
ех..То мої улюблені дівчатка звільнились...

Це так не працює...Кредиты брал в 17-18 годах, звонки прекратились ещё несколько лет назад. Вот сейчас сам с просроченными конторами вышел на контакт, дабы к новому году всё закрыть и войти в 24-й с чистой кредитной историей![]()
ПрацюєЦе так не працює...
В плане? Естественно, кредитная история за один день не улучшится, я утрировано выразился. Но по крайней мере с моего нынешнего состояния в УБКИ "дефолт" через несколько месяцев можно будет оттолкнуться повышеЦе так не працює...
Можна. Але... Для чого?В плане? Естественно, кредитная история за один день не улучшится, я утрировано выразился. Но по крайней мере с моего нынешнего состояния в УБКИ "дефолт" через несколько месяцев можно будет оттолкнуться повыше
Шоб булоМожна. Але... Для чого?
По факту, никогда не знаешь, какие проблемы ожидают впереди, и заначки в данном случае может и не хватить. Да и кому в конце концов положительная кредитная история мешала? Если нет животной зависимости от перманентного накопления долгов, как в моем случае - живи себе спокойно и делай всё, чтобы тот самый злополучный кредитный рейтинг тебе больше не пригодился