хто вийшов з мікропозик без виплат?

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Дівчинка

Форумчанин
Дописи
789
Реакції
1218
Бали
1098
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть, хто вийшов з мікропозик без виплат? Залишили в спокої?

З цього дурдому.
Та ну,перестаньте.Не потрібно сприймати це як дурдом.От і все.Ну хтось дзвоне, зрозуміло, бо хочуть повернути гроші.....але коли виплатив їм більше в кілька раз , то починаєш думати по іншому - щось багато вони хотять.
Вам можливо зараз морально важко.Гарний спосіб себе взяти в руки і оцінювати всю ситуацію правильно і спокійно - читати форум.
Вам тут і моральна підтримка і обізнаність в багатьох питаннях, що стосується мфо і банків.

Кредиты брал в 17-18 годах, звонки прекратились ещё несколько лет назад. Вот сейчас сам с просроченными конторами вышел на контакт, дабы к новому году всё закрыть и войти в 24-й с чистой кредитной историей :vedma:

Кредиты брал в 17-18 годах, звонки прекратились ещё несколько лет назад. Вот сейчас сам с просроченными конторами вышел на контакт, дабы к новому году всё закрыть и войти в 24-й с чистой кредитной историей :vedma:
Це так не працює...

Це так не працює...
В плане? Естественно, кредитная история за один день не улучшится, я утрировано выразился. Но по крайней мере с моего нынешнего состояния в УБКИ "дефолт" через несколько месяцев можно будет оттолкнуться повыше

В плане? Естественно, кредитная история за один день не улучшится, я утрировано выразился. Но по крайней мере с моего нынешнего состояния в УБКИ "дефолт" через несколько месяцев можно будет оттолкнуться повыше
Можна. Але... Для чого?

По суті в нашій країні є сенс хіба з іпотеки,або лізингу і то за умови, якщо вже є 70-80% необхідної суми...
Брати кредит просто щоб був? Якщо я не помиляюсь, то самі нижчі ставки зараз це близько 40% річних. З 100 000 грн доведеться повернути за рік 140к. Є якийсь сенс?

Інколи дійсно бувають випадки коли гроші реально треба тут і зараз, але нормальні люди на цей випадок не історію покращують, а відкладають гроші. Частіше всього в валюті. І це має сенс.
Мати гарну кредитну історію... При відсутності стабільного доходу (а його немає ні в кого) і якоїсь заначки - сама безглузда задумка.

Для прикладу.
В мене ідеальна історія. Робота стабільна. Зп 50+. Маю житло. Не маю жодної заначки. Але мені дають кредитку на 200к.
Я втрачаю роботу. Я звик жити на 50к. Кредитку я спущу за пів року. Але роботи на 50к я вже не знайду.
В результаті я з боргом 200+, без роботи і з планами продавати квартиру.
Спасла мене кредитка? Спас мене ліміт?

Можна інший приклад.
Ті ж дані, але я хочу авто в лізинг. І мені затримують зарплату. На місяць (на початку війни, а до цього і ковід). В мене відіжмуть машину. А гроші, які я віддав за неї, ідуть в трубу.

Це далеко не одинокі випадки.
Я теж думав в 19 році що витягну все. І навіть витягував... І можна було викрутитися спокійно. Але для чого?

Можна. Але... Для чого?
Шоб було :вай: По факту, никогда не знаешь, какие проблемы ожидают впереди, и заначки в данном случае может и не хватить. Да и кому в конце концов положительная кредитная история мешала? Если нет животной зависимости от перманентного накопления долгов, как в моем случае - живи себе спокойно и делай всё, чтобы тот самый злополучный кредитный рейтинг тебе больше не пригодился

Назад
Угорі