Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
2020 року
місто Луцьк​

Волинський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді

суддів -

представника позивача

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню за апеляційною скаргою відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ» на рішення ........суду Волинської області від березня 2020 року

П О С Т А Н О В И В:

Апеляційну скаргу відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», залишити без задоволення.

Рішення .........суду Волинської області від ...березня 2020 року в даній справі залишити без змін.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття і може бути оскаржена в касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Головуючий

Судді
Congratulations, так сказать)

2020 року
місто Луцьк​

Волинський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді

суддів -

представника позивача

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню за апеляційною скаргою відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ» на рішення ........суду Волинської області від березня 2020 року

П О С Т А Н О В И В:

Апеляційну скаргу відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», залишити без задоволення.

Рішення .........суду Волинської області від ...березня 2020 року в даній справі залишити без змін.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття і може бути оскаржена в касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Головуючий

Судді
Луцк отторг инородное тело)))) И уже окончательно. Мой суд тормозит карантин. Убогий исполнитель не пишет отзыв на иск, ссылаясь на увеличенные сроки. Но я протянул на днях обеспечение и остановил постановление о взыскании до момента рассмотрения дела по сути. Так что как ни крути, щипаем скотов с разных сторон.))))

Луцк отторг инородное тело)))) И уже окончательно. Мой суд тормозит карантин. Убогий исполнитель не пишет отзыв на иск, ссылаясь на увеличенные сроки. Но я протянул на днях обеспечение и остановил постановление о взыскании до момента рассмотрения дела по сути. Так что как ни крути, щипаем скотов с разных сторон.))))
Тепер подивимося ,що столиця наша відповідь!!)))))
Відповість

а кто нотариус по монетка который надпись делает?
А что это меняет, если знать кто именно? Схема одна и та же - фальсификация данных о месте проживания должника. Затем правка паспортных данных может быть. Ну и открытый счет, якобы, в киевском отделении Примата или другого банка как имущество. Цель такова, что мы болтаемся по всей стране, хрен поймешь где живем и имеем имущество в Киеве. Потому хрюндель Пепашкевич исполняет.))))

А что это меняет, если знать кто именно? Схема одна и та же - фальсификация данных о месте проживания должника. Затем правка паспортных данных может быть. Ну и открытый счет, якобы, в киевском отделении Примата или другого банка как имущество. Цель такова, что мы болтаемся по всей стране, хр*н поймешь где живем и имеем имущество в Киеве. Потому хрюндель Пепашкевич исполняет.))))
я в Киеве как раз эти все хрюндели тут и обитают :sarcastic: мне пумб угрожает переживаю очень

я в Киеве как раз эти все хрюндели тут и обитают :sarcastic: мне пумб угрожает переживаю очень
Все равно. Сама надпись от мфЧмо незаконна. А с банками тоже нужно смотреть, что подписано. И подписано ли вообще.)))

Уверен, что там есть за что зацепиться. И они это знают тоже. Просто ждите развязки, а там и думать будете.
да с пумб не хотелось бы ,еще другие есть претенденты и премиум ,кредит ап, финфорс, алекс ..это только те,кто делают надпись и в суд подают

Мфо на касацію не подає?
Ні!!
Якщо сума не перевищує 170000грн.
Чекаю листи і на виконавчу)))))
Буду я для мфо----- факторинг компанія)))))))

Ні це саме ПРОЛОНГАЦІя(((
В мене 3500 тіло. На 7-8 м зробили нотаріальний напис. Знесла . А вони подали апеляцію + новий позов. (((
Саме сьогодні отримала листи ,які чекала майже місяць...
какова процедура "знесення"? подскажите подробно, пожалуйста. Я в такой растерянности, что просто ничего не соображаю. Нашла сама себя в реестре должников. Никаких документов ни от кого мне пока не приходило. Пошла к адвокату - он говорит, что ничего не сделаешь. Суд не поддержит отмену ИН, а если и поддержит местній, то областной точно не в мою пользу. Как-то так. Надо ждать, когда начнут вісчитівать из з/пл. и смириться. Я уже не знаю, как мне поступить. Адвокат, к которому я обращалась грамотній. Все его хвалят. Кому верить? Подскажите. Спасибо.

какова процедура "знесення"? подскажите подробно, пожалуйста. Я в такой растерянности, что просто ничего не соображаю. Нашла сама себя в реестре должников. Никаких документов ни от кого мне пока не приходило. Пошла к адвокату - он говорит, что ничего не сделаешь. Суд не поддержит отмену ИН, а если и поддержит местній, то областной точно не в мою пользу. Как-то так. Надо ждать, когда начнут вісчитівать из з/пл. и смириться. Я уже не знаю, как мне поступить. Адвокат, к которому я обращалась грамотній. Все его хвалят. Кому верить? Подскажите. Спасибо.
Не грамотний він. ..в мене 4написи ... 3 -и суд підтримав. Четверта ще у адвоката
Збирайте гроші на судовий збір

выкинте этого адвоката)))) как показывает практика, в 90% суд принимает сторону должника)))

Назад
Угорі