Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Дайте пожалуйста координаты хорошего адвоката.
У меня был займ 4000 тыс.вносила пролонгации.
Потом оплатила 2950 и ещё хотят 10 тысяч

Жодних підписів))
Я так розумію, що це (логін і пароль) навіть ніякого відношення до електронного ідентифікатора не мають, тобто договір взаглі ми не підписували? Правда доводити це треба лише в суді)))

Подзвонила дочка ....
Ще один лист від приватного виконавця (((((((

Якщо це 4-тий напис ,,,я. Здурію((((

LisA26, збирайте гроші на судовий збір та на адвоката!!! приблизно 4-5тисяч грн((

Мій адвокат працює тільки по регіону (((

Мій адвокат працює тільки по регіону (((
Может он бы составил заявление в суд. Толковое.
Не могу найти толковых юристов, адвокатов.
Может на форуме есть такая тема? С рекомендациями по юристам?
Спасибо

Может он бы составил заявление в суд. Толковое.
Не могу найти толковых юристов, адвокатов.
Может на форуме есть такая тема? С рекомендациями по юристам?
Спасибо
вы хотите на мфо в суд подавать?

Цікаво,як відреагує суддя на третій напис ? ?
А ще як фінфорс зробить( 4-тий.),то це,,,, взагалі я ....

2020 року
місто Луцьк​

Волинський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого - судді

суддів -

представника позивача

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню за апеляційною скаргою відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ» на рішення ........суду Волинської області від березня 2020 року

П О С Т А Н О В И В:

Апеляційну скаргу відповідача товариства з обмеженою відповідальністю «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «ФІНАНС ІННОВАЦІЯ», залишити без задоволення.

Рішення .........суду Волинської області від ...березня 2020 року в даній справі залишити без змін.

Постанова суду апеляційної інстанції набирає законної сили з дня її прийняття і може бути оскаржена в касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Головуючий

Судді

Назад
Угорі