Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
Привіт я подав до суду,перший виграв гроши вже не вираховують із зарплати другий про знесення нотаріального напису призначено на 10 мисяць

Ну накрутят до 15-17 точно. Зачем им договариваться, если Вы аж подпрыгиваете, чтобы уладить вопрос? Тем более народ не столь активно дает им по зубам в судах.
Да, мне с трёх тысяч накрутили семнадцать с копейками

Примите поздравления.В очередной раз тупорылая Монетка оплатит судовой сбор. Вы же вернули все, что они там успели снять?
Так))
УРА !!! поздравляю!!! и каков вердикт вынес суд?
Мене не було на суді. Адвокат працював))) я на роботі

ПАННОЧКА, ти молодець,я взахваті. Вони в мене також є. Тіло 3тис, хотіла Олька та Ірка 12тис за 3міс простроски, були погрози забрати дітей,автопродзвон роботи та родичів, розсилка колажу,- на все це ігнор зі словами пішли на х.у... Написала 2 заяви в поліцію-1 раз всьо глухо у висновку було що вони просто дзвонять бо є борг, мене це невлаштовувало і я подзвонила на урядову і лишила скаргу на монетку і на поліцію що вони нічого нероблять. За 3 дні подзвонили і повторно розглянули заяву, подзвонили в монетку і поспілкувалися з олькою,розяснили що і як, і все припинилося. Вот вже прострочка рік і все тихо.

Назад
Угорі