Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
это другой предмет иска))) в первом случае обжаловался исполнительный документ, а именно ИНН признавалась неподлежащей исполнению.Я вот читала сейчас и , если правильно поняла, они после решения об остановке стягивания с Вас денег кроме апелляции подали снова иск на стягивание. На апелляцию они имеют право по закону, а второй иск, если уже есть решение, по закону невозможен. Ну, типа за одно и то же 2 раза не судят. Как же у них это получается?
Нічого проб'ємся. Я роки брав і віддавав мфошкам, зараз 21мфо і безробітний... Через цю монетку - пересварився з усіма сусідами і друзями. Знайомий не взяв на работу через дзвінки до нього. Но плюс єдиний бачу - вже ніхто нічого не даватиме. Ніколи. Мені це дуже подобається. Бо вже якась залежність була - взяв, віддав, взяв, віддав. Через рік, два, п'ять - але віддам. Але автодзвон - Погасите кредит в монетке. Я запам'ятаю на довго!) (Блін а хочу з ними домовитися на тіло кредиту плюс пару процентів,а вони нівкакую не ідуть маю заплатити з тіла 3000 аж 11 з копійками.що робити?як ще з ними домовитися?
Хочу погасити але лише тіло,а вони не хочуть домовлятисяНічого проб'ємся. Я роки брав і віддавав мфошкам, зараз 21мфо і безробітний... Через цю монетку - пересварився з усіма сусідами і друзями. Знайомий не взяв на работу через дзвінки до нього. Но плюс єдиний бачу - вже ніхто нічого не даватиме. Ніколи. Мені це дуже подобається. Бо вже якась залежність була - взяв, віддав, взяв, віддав. Через рік, два, п'ять - але віддам. Але автодзвон - Погасите кредит в монетке. Я запам'ятаю на довго!) (
Удачи Вам.?? Всё у вас получится.Що ж ,суд буде 18,06.!!!! Лід тронувся!!
Удачки,Вам!!!Що ж ,суд буде 18,06.!!!! Лід тронувся!!
Они и не обязаны, ждите надпись или судХочу погасити але лише тіло,а вони не хочуть домовлятися
Правда на нашій стороні!Що ж ,суд буде 18,06.!!!! Лід тронувся!!
А що мені дасть та надпись?як вони вже тероризують родичів,ті лиш видзвонюють до мене і мене задовбуютьОни и не обязаны, ждите надпись или суд
Смотря какое у Вас тело. С формами или без....)))))) Вы б еще губы надули от обиды))))Хочу погасити але лише тіло,а вони не хочуть домовлятися
3000Смотря какое у Вас тело. С формами или без....)))))) Вы б еще губы надули от обиды))))
Ну накрутят до 15-17 точно. Зачем им договариваться, если Вы аж подпрыгиваете, чтобы уладить вопрос? Тем более народ не столь активно дает им по зубам в судах.
11 вже нарахували.а якщо і подадуть на суд,то хіба є вірогідність в них виграти?Ну накрутят до 15-17 точно. Зачем им договариваться, если Вы аж подпрыгиваете, чтобы уладить вопрос? Тем более народ не столь активно дает им по зубам в судах.
Не спіши! 18-го я сидітиму з затисненими кулаками!Я вже прискорюю дні )) думала 18--у вівторок)))
Я борюсь три месяца.на карантине тишина пока.дело в суде стоит.мне прислали еще об увелечении суммы.я написала ответное.1.5 месяца тишинаПривіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
У вас как дела продвигаются с ними?Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.