Хто воює з Монеткою?

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 444
  • Перегляди Перегляди 30K
Блін а хочу з ними домовитися на тіло кредиту плюс пару процентів,а вони нівкакую не ідуть маю заплатити з тіла 3000 аж 11 з копійками.що робити?як ще з ними домовитися?

Я вот читала сейчас и , если правильно поняла, они после решения об остановке стягивания с Вас денег кроме апелляции подали снова иск на стягивание. На апелляцию они имеют право по закону, а второй иск, если уже есть решение, по закону невозможен. Ну, типа за одно и то же 2 раза не судят. Как же у них это получается?
это другой предмет иска))) в первом случае обжаловался исполнительный документ, а именно ИНН признавалась неподлежащей исполнению.
а во втором случае, монетка подала иск на взыскание задолженности

Блін а хочу з ними домовитися на тіло кредиту плюс пару процентів,а вони нівкакую не ідуть маю заплатити з тіла 3000 аж 11 з копійками.що робити?як ще з ними домовитися?
Нічого проб'ємся. Я роки брав і віддавав мфошкам, зараз 21мфо і безробітний... Через цю монетку - пересварився з усіма сусідами і друзями. Знайомий не взяв на работу через дзвінки до нього. Но плюс єдиний бачу - вже ніхто нічого не даватиме. Ніколи. Мені це дуже подобається. Бо вже якась залежність була - взяв, віддав, взяв, віддав. Через рік, два, п'ять - але віддам. Але автодзвон - Погасите кредит в монетке. Я запам'ятаю на довго!) (

Нічого проб'ємся. Я роки брав і віддавав мфошкам, зараз 21мфо і безробітний... Через цю монетку - пересварився з усіма сусідами і друзями. Знайомий не взяв на работу через дзвінки до нього. Но плюс єдиний бачу - вже ніхто нічого не даватиме. Ніколи. Мені це дуже подобається. Бо вже якась залежність була - взяв, віддав, взяв, віддав. Через рік, два, п'ять - але віддам. Але автодзвон - Погасите кредит в монетке. Я запам'ятаю на довго!) (
Хочу погасити але лише тіло,а вони не хочуть домовлятися

Ну накрутят до 15-17 точно. Зачем им договариваться, если Вы аж подпрыгиваете, чтобы уладить вопрос? Тем более народ не столь активно дает им по зубам в судах.
11 вже нарахували.а якщо і подадуть на суд,то хіба є вірогідність в них виграти?

Мне звонят с кредит экспресс, коллекторы непробивне, может есть смысл напрямую им набрать?

По сіті фінанс першу оплату
заплатила. Ще 840((((+ робота адвоката.
Можливо все перегорнути в мені але я зараз в паніці
Перегорить в мені((. Т9
Відпишіться хто небудь!!!!!!!

Останнє редагування:
Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
Я борюсь три месяца.на карантине тишина пока.дело в суде стоит.мне прислали еще об увелечении суммы.я написала ответное.1.5 месяца тишина
Привіт ,
Хто зносить виконавчий напис,на кого подали до суду ,на апеляцію?
Є виграні справи.?
Прошу без флуду. Важлива тема для мене.
У вас как дела продвигаются с ними?

Дзвонила сьогодні в Солом'янський суд,щоб надіслали документи для ознайомлення бо вже є ухвала.(((
Надали номер телефону до помічника судді ( не додзвонитися).!!!!!!!!!!
(((((((((((((

Назад
Угорі