Хто пише на Нацкомфін?

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 870

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я разом з сестрою, десь приблизно тижня два назад написали жалоби на 12 мфо( два уже були закриті) . Вважаю що їх потрібно бомбити, можливо вони побачать кому видають ліцензії.
Хто писав? Чи я одна така
Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще

Я разом з сестрою, десь приблизно тижня два назад написали жалоби на 12 мфо( два уже були закриті) . Вважаю що їх потрібно бомбити, можливо вони побачать кому видають ліцензії.
Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще
Как успехи?а то я пишу и без толку

Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще
І?

Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще
У Вас есть договора со всеми эти конторами, которые Вы отправили на нацком?

Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще
1587230623327.webp

У Вас есть договора со всеми эти конторами, которые Вы отправили на нацком?
Деякі були в кабінеті, і проплати скріни.
Яких не було, сказали номер і в дужках що договору компанія не надала. +скріни кабінету де видно що немає документів
Как успехи?а то я пишу и без толку
А ви коли написали? В нас поки відповіді нема. Ось і зробила тему, що побачити хто ще пише і які були відповіді
Вони вам навіть не стануть відповідати)
Чому?

Яких не було, сказали номер і в дужках що договору компанія не надала. +скріни кабінету де видно що немає документів

А ви коли написали? В нас поки відповіді нема. Ось і зробила тему, що побачити хто ще пише і які були відповіді

Чому?
Ясно. Почитайте темы по Нацкому на форуме , там много чего описано форумчанами, плюсы и минусы данных писем, а так же какие ответы приходят в последнее время. Это можно сделать через строку поиска, введите ключевое слово интересующей темы, и поставьте галочку «искать в заголовках.»

Ясно. Почитайте темы по Нацкому на форуме , там много чего описано форумчанами, плюсы и минусы данных писем, а так же какие ответы приходят в последнее время. Это можно сделать через строку поиска, введите ключевое слово интересующей темы, и поставьте галочку «искать в заголовках.»
Я так зрозуміла, що нічого я з цього мати не буду.....Але ж хто не борються той і не виграє?

Сслоун
Шг
Смартівей
Благо
Кредит+
Кащинський
365
Сос кредит
Майкредіт
Містер кеш
Манифою
І вже забула...ще
Що саме писали, на що жалілись ?

Писал по кешбери и кашинскому...ответ по кешбери нарушений нет,кашинский не друг (((сказали что б отправил чеки и договор ,договор отправлял чеков нету так как не платил,через месяцок отправил по кашинскому опять..жду...а ну еще по кредит плюсу написал по закритому займу там у меня переплата со штрафами пенями в р.н 27 к -с 4 тис..жду ответ пока приняли в расмотрение

Требования Нацкомфина к обращению граждан

Отправляла жалобу в нацкомфин, еще не зная об этом форуме, через их окно отправления. На следующий день на почту пришел такой ответ. Возможно, кому-то пригодится.

Re: Звернення громадянина
17 апр. 2020 г., 14:07 (2 дня назад)
кому: я
Шановний заявник!​
Ваше звернення не відповідає вимогам статті 5 Закону України «Про звернення громадян».
Так, згідно із статтею 5 цього Закону звернення може бути усним чи письмовим. Письмове звернення надсилається поштою або передається громадянином до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу, повноваження якої оформлені відповідно до законодавства. Письмове звернення також може бути надіслане з використанням мережі Інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).Письмове звернення повинно бути підписано заявником із зазначенням дати.
Застосування електронного цифрового підпису при надсиланні електронного звернення не вимагається.
Таким чином, електронне звернення має відповідати всім вимогам письмового звернення, у тому числі містити підпис заявника (заявників) крім електронного цифрового підпису.
Отже, електронне звернення може бути виготовлене за допомогою оргтехніки у вигляді сканованої копії чи фотографії (у тому числі із відображенням підпису заявника) та надіслано з використанням мережі Інтернет.

Назад
Угорі