Хто має данну шарагу?

• Автор теми Автор теми Razen
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 409

Razen

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
0
Бали
1
Razen не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня хтось має шарагу Top1 ? Як себе поводять при протермінуванні маю в них тіло 11 к з оплатами на раз в 14 днів певно вийду на прострочення хотів дізнатися про них більше

Брав у них 2000грн, після виходу в протермінування одразу захотіли 8+к, ігнор десь днів 20 - турбують лише смс і дзвінками мені, інших контактів не підключали, запропонували за 2 тіла закриття - закрив

Брав у них 2000грн, після виходу в протермінування одразу захотіли 8+к, ігнор десь днів 20 - турбують лише смс і дзвінками мені, інших контактів не підключали, запропонували за 2 тіла закриття - закрив
Зрозумів дякую

Тело было 25000 с комиссией 28500, где-то 50+ дней просрочки, предложили за тело закрыть, писали и звонили только мне

Понял,я думал что они как е гроши или биты кошмарят окружение
Ну где-то года 2 назад было такое, обзванивали, сейчас у кого как, но смотрю, что у большинства спокойные они

Ну где-то года 2 назад было такое, обзванивали, сейчас у кого как, но смотрю, что у большинства спокойные они
[/QUOTE а в суботу и воскресенье они вам звонили? а то смотрел что они выходные да уже на просрочку вышел😂

Назад
Угорі