Топ1. Хто мав досвід з простроченням в даній канторі?

• Автор теми Автор теми Kat97
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 7K
Сто відсотків мают доступ до інформації з Приватбанку і бачать хто вам переказував гроші на картку або ви комусь надсилали і їм вже телефонують.
Є таке, інколи закидаю на карту прива яка засвічна в МФО щоб оплатити по реструктуризації, і буквально через хвилин 20 уже пробують списати 200грн з карти.

Зараз закриваю в них за тіло+проценти до протермінування. Так як був гарний промокод тоді, то відсотки набігли не шалені. Тіло 15000+2490 відсотки. Розбили на 3 платежі з гарантійним листом. Але вони змогли знайти навіть тих, хто жодного разу не брав кредити в МФО. Сто відсотків мают доступ до інформації з Приватбанку і бачать хто вам переказував гроші на картку або ви комусь надсилали і їм вже телефонують.
Через який термін?

Зараз закриваю в них за тіло+проценти до протермінування. Так як був гарний промокод тоді, то відсотки набігли не шалені. Тіло 15000+2490 відсотки. Розбили на 3 платежі з гарантійним листом. Але вони змогли знайти навіть тих, хто жодного разу не брав кредити в МФО. Сто відсотків мают доступ до інформації з Приватбанку і бачать хто вам переказував гроші на картку або ви комусь надсилали і їм вже телефонують.
В мене була пролонгація, думаю так швидко не підуть на зустріч, але за залишок тіла і відсотки закрила б

Кашмарять шо лупонуті. З карти приааиу вічно намаються списати. Пальнуті на всю голову.

Закрила за тіло ,через три місяці після просрочки

Написали мені з тіла 9 хочуть 17, мол це закриття на "лояльних" умовах. Я проігнорила, бідолашка Пс*хи включив🤷

Дуже Дуже лайнова контора! Тіло 3500, прострочення 1 місяць і 5 днів, вже нарахували 11450 до оплати, а кредит брав всього на тиждень. Відразу після початку прострочення, почали дзвонити рідним, усім поспіль дзвонять та кидають погрози. Сьогодні баті зателефонували і сказали готують документи на суд. Як думаєте подадуть до суду?

Дуже Дуже лайнова контора! Тіло 3500, прострочення 1 місяць і 5 днів, вже нарахували 11450 до оплати, а кредит брав всього на тиждень. Відразу після початку прострочення, почали дзвонити рідним, усім поспіль дзвонять та кидають погрози. Сьогодні баті зателефонували і сказали готують документи на суд. Як думаєте подадуть до суду?
Через місяць навряд чи подадуть до суду.

Законно,перевипустіть карту,це перше, що потрібно зробити ,перед тим,як йти в просрочку.
А чого думаєте, що поки що до суду не подадуть? А взагалі не знаєте, чи вони подають до суду, чи в більшості випадків продають, кредити?

А чого думаєте, що поки що до суду не подадуть? А взагалі не знаєте, чи вони подають до суду, чи в більшості випадків продають, кредити?
Мені через три місяці запропонували тіло..) тому думаю,що не подадуть :)

У мене вони були тихі, тільки рідко коли слали СМСки. Адекватних пропозицій не було, десь на четвертому місяці прострочки продали Преміум Актив. Ті в свою чергу в Технофінанс. Там на разі домовився за кредит Є-Вошки, тіло + на чай розбили на 10 місяців. Коли закрию, будемо вирішувати за топ1.

Назад
Угорі