Хто домовився з Алексами.

• Автор теми Автор теми Кіра@.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 241
  • Перегляди Перегляди 20K
А документи ви не вимагали у них
Я с ними пока на диалог не иду
Это хорошо, а то наделали бы глупостей...
Ой, вчера мне в Вайбере угрожали. Настроение упало к нулю ?. Маме звонили и угрожали. И сегодня уже мужа нашли телефон,смс ему прислали ,что я в розыске.После угроз будут они последние кого закрою.

Я с ними пока на диалог не иду

Ой, вчера мне в Вайбере угрожали. Настроение упало к нулю ?. Маме звонили и угрожали. И сегодня уже мужа нашли телефон,смс ему прислали ,что я в розыске.После угроз будут они последние кого закрою.
за тиждень на форумі перечитала більшість тем, але кожен раз дивуюсь наглості мфо і їх погрозам. а про останніх правильно, теж сижу чекаю хто перший буде погрожувати і відповідно піде на х..., ой в кінець списку

за тиждень на форумі перечитала більшість тем, але кожен раз дивуюсь наглості мфо і їх погрозам. а про останніх правильно, теж сижу чекаю хто перший буде погрожувати і відповідно піде на х..., ой в кінець списку
А может лучше всех скопом... Зачем любимчиков выделять...

А может лучше всех скопом... Зачем любимчиков выделять..
та хочеться позакривати, але на своїх умовах. У мене в списку самі дерев'яні це КК (як я зрозуміла до тіла не списують) і по жорстких - СоС і Бистрозайм. От вони ідуть подалі поки не навчаться нормально розмовляти, а інші хай пропонують щось. з нового року буду вигрібати то все. та й скопом не хочеться, може фоп рахунки заблокують і поки буду зносити - не зможу отримувати зарплату...

та хочеться позакривати, але на своїх умовах. У мене в списку самі дерев'яні це КК (як я зрозуміла до тіла не списують) і по жорстких - СоС і Бистрозайм. От вони ідуть подалі поки не навчаться нормально розмовляти, а інші хай пропонують щось. з нового року буду вигрібати то все. та й скопом не хочеться, може фоп рахунки заблокують і поки буду зносити - не зможу отримувати зарплату...
В любом случае это идти у них на поводу...

Нет ИНН игнорировать не надо, а надо оспаривать...
ну це ясно що треба битись, не уявляю як люди без банківських рахунків живуть. вони ж можуть арештувати рахунок ФОП? і коли проходить строк позовної давності по договору то що тоді буде? борг є, чи ні? вибачайте за такі елементарні питання, просто хочу скласти для себе план дій аби потім не бігати по форуму коли вже пізно

ну це ясно що треба битись,
Это основное...!
не уявляю як люди без банківських рахунків живуть
Ну есть варианты...
вони ж можуть арештувати рахунок ФОП?
Могут...
і коли проходить строк позовної давності по договору то що тоді буде?
Это долго рассказывать... Применять его в суде, если будет суд...
Долга нет никогда, до тех пор пока Вы сами его не признаете или пока они этого не докажут в суде...!!!

Это основное...!

Ну есть варианты...

Могут...

Это долго рассказывать... Применять его в суде, если будет суд...

Долга нет никогда, до тех пор пока Вы сами его не признаете или пока они этого не докажут в суде...!!!
Дякую! а арештують вони рандомно, чи це залежить від нотаріуса? і чи правильно я розумію що в кожній області різний нотаріус?

Дякую! а арештують вони рандомно, чи це залежить від нотаріуса? і чи правильно я розумію що в кожній області різний нотаріус?
Всегда пожалуйста... Нотариус тут не при чём... Вы именно нотариуса имеете ввиду...??

Всегда пожалуйста... Нотариус тут не при чём... Вы именно нотариуса имеете ввиду...??
так, то ж він накладає оті всі страшні ИНН і ВП? а хто тоді вирішує про блокування рахунків?

так, то ж він накладає оті всі страшні ИНН і ВП?
Нет... Нотариус только совершает ИНН, а исполнитель открывает ИП...
а хто тоді вирішує про блокування рахунків?
Исполнитель в рамках ИП... Но часто банки сами развлекаются и незаконно арестовывают те счета которые нельзя арестовывать...

Назад
Угорі