Хто домовився з Алексами.

• Автор теми Автор теми Кіра@.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 241
  • Перегляди Перегляди 20K
Не заберут, но и не стоит прямо так уж откровенно приобретать имущество, это слишком палевно, типа нет дохода, а имущество приобретается...
по плану її купляють батьки за гроші від продажу своєї а потім переписують на мене (це реально так, а не для податкової відмовки) тому проблем не має бути з палєвом

по плану її купляють батьки за гроші від продажу своєї а потім переписують на мене (це реально так, а не для податкової відмовки) тому проблем не має бути з палєвом
В смысле переписуют...? Дарят...?

Ну такое двойное переоформление вылетит в копеечку...)) А какая спешка переоформлять, живите так пока...
сумно... а якщо одразу на мене оформлювати то дешевше виходить? і прописати в договорі продажу що кошти перераховуються мені... чи таке тільки в моїй фантазії проканає?

сумно... а якщо одразу на мене оформлювати то дешевше виходить? і прописати в договорі продажу що кошти перераховуються мені... чи таке тільки в моїй фантазії проканає?
Нет, не вариант... Вы замужем...?

не знаю чи нажаль, чи на щастя, але ні
Ну тогда можно и таким образом приобрести, но это не уберегает от того о чём ранее писал... Просто если бы были замужем, то тогда вариант только один, подарок, так как тогда при разводе не пришлось бы делить, так как имущество подаренное и унаследованное в браке не делится при разводе, так как оно личное, а не совместно нажитое... Это я уже хочу по всем аспектам посмотреть варианты...

Ну тогда можно и таким образом приобрести, но это не уберегает от того о чём ранее писал... Просто если бы были замужем, то тогда вариант только один, подарок, так как тогда при разводе не пришлось бы делить, так как имущество подаренное и унаследованное в браке не делится при разводе, так как оно личное, а не совместно нажитое... Это я уже хочу по всем аспектам посмотреть варианты...
якби я була заміжня - на мене ту квартиру б ніхто не оформив)) бо були вже в родичів прециденти з "чоловік при розлученні забрав пів хати і мати з дитиною тепер живе в комуналці, а він в Тайланді з шлюпками". Та таке ж часто буває...
а так то я в шоці що від бабкиної квартири треба відвалити таку велику кількість податків

якби я була заміжня - на мене ту квартиру б ніхто не оформив)) бо були вже в родичів прециденти з "чоловік при розлученні забрав пів хати і мати з дитиною тепер живе в комуналці, а він в Тайланді з шлюпками". Та таке ж часто буває...
а так то я в шоці що від бабкиної квартири треба відвалити таку велику кількість податків
Вот поэтому я и рассказываю консультирую как такого избежать...

Вот поэтому я и рассказываю консультирую как такого избежать...
за що вам велика подяка від мене і інших форумчан! бо десь до початку цієї теми думала "продадуть мене і золоту рибку за борги", а тепер майже фіолетово на всі ті МФО))

за що вам велика подяка від мене і інших форумчан! бо десь до початку цієї теми думала "продадуть мене і золоту рибку за борги", а тепер майже фіолетово на всі ті МФО))
Всегда пожалуйста... Вот это правильно...

Я с ними пока на диалог не иду

Ой, вчера мне в Вайбере угрожали. Настроение упало к нулю ?. Маме звонили и угрожали. И сегодня уже мужа нашли телефон,смс ему прислали ,что я в розыске.После угроз будут они последние кого закрою.
Я написала щоб вислали, документи а вони не хочуть, тільки щоб зипит давала до юридичного бюро

Upd: вже написали сьогодні в вайбер.
щось в стилі «у вас якісь проблеми з оплатою?», точно не пам‘ятаю бо одразу видалила… буду чекати поки прийдуть з конкретною пропозицією, а не тупими питаннями
Я написала щоб вислали, документи а вони не хочуть, тільки щоб зипит давала до юридичного бюро
А що вам дають ці документи? Вони затихають після таких питань чи як?

Вы будете подавать запрос в юридическое бюро?
Незнаю, що робити
Upd: вже написали сьогодні в вайбер.
щось в стилі «у вас якісь проблеми з оплатою?», точно не пам‘ятаю бо одразу видалила… буду чекати поки прийдуть з конкретною пропозицією, а не тупими питаннями

А що вам дають ці документи? Вони затихають після таких питань чи як?
Мовчать, і нехочуть більше про них говорити

Какого ещё юридического бюро...?
Так, але дзвінки задовбують чесно кажучи?
Поменяйте телефон...

Поменяйте телефон...
Та вони батьків достали, мол що в банку винна великі гроші, а батьки мої ще ті суворі, загалом жуть картина
Та вони батьків достали, мол що в банку винна великі гроші, а батьки мої ще ті суворі, загалом жуть картиная

Поменяйте телефон...
Я написала щоб вони договір вислали а не бюро, але тупим не докажеш, я мало з ними спілкуюсь вже

Поменяйте телефон...
Я написала щоб вони договір вислали а не бюро, але тупим не докажеш, я мало з ними спілкуюсь вже

Назад
Угорі