Хто домовився з Алексами.

• Автор теми Автор теми Кіра@.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 241
  • Перегляди Перегляди 20K
Та вони батьків достали, мол що в банку винна великі гроші, а батьки мої ще ті суворі, загалом жуть картина
Ну сувори, ну и что с того... Пусть проявят тогда свою суровость по отношению к ним и пошлют их подальше...
Я написала щоб вони договір вислали а не бюро, але тупим не докажеш, я мало з ними спілкуюсь вже
На какое бюро не могу понять...

Ну сувори, ну и что с того... Пусть проявят тогда свою суровость по отношению к ним и пошлют их подальше...

На какое бюро не могу понять...
В юридичне бюро їхньої компанії, подавати запит щоб вислали договір
Батьків попросила небрати телефон і не говорити з ними

А, понял... Ясно... Как пообзываются, то отдел, то департамент, теперь вот бюро... ))
Батьків попросила небрати телефон і не говорити з ними
Правильно...
Наверное за соседним столом...))

Незнаю, Дарина Олександрівна оператор від кредит+, сказала щоб звертатись до їхнього юридичного бюро нащод документів
Хто така Дарина я не знаю,але крім звонілок у них нема інших відділів.

Звонила звонілка.)) А ім'я і вигадати можна. Не вірте Ви тим голосам,а краще взагалі не слухайте!
Я чесно вже менше слухаю і вірю їм, коли заходить мова про договір, щоб вислати на пошту то включають мороз?

Я чесно вже менше слухаю і вірю їм, коли заходить мова про договір, щоб вислати на пошту то включають мороз?
Не треба їх взагалі слухати в тим білше з ними розмовляти. Нічого толкового від них ще ніхто не чув. Будуть мати нормальну пропозицію- знайдуть як її до Вас донести. Бережіть свої нерви!

Не треба їх взагалі слухати в тим білше з ними розмовляти. Нічого толкового від них ще ніхто не чув. Будуть мати нормальну пропозицію- знайдуть як її до Вас донести. Бережіть свої нерви!
Дякую, буду берегти

Останнє редагування:
??
Незнаю ще хто з цих здирників у вайбері створив пopнo колаж, але вчасно виявила їх, і удалили і заблокувала, оце жесть була, коли доєднали людей в групу щоб подивились на фотки

Останнє редагування:
Ну конечно, за одним финансовый департамент, за другим юридический департамент, за третьим чайник и микроволновка...
щось мені підказує що чайник і мікрохвильовка - і юридичний і фінансовий департаменти разом взяті...
ну мозгів в них точно як в чайника

Правільно ждіть.. У мене тоже ця шарага є.. То вони такі "милі" ні звонків нічого не було прострочка шось днів 40+-,так вони тіло +%і на частини розбивали но у мене нема щас.. То через день акції шлють.. Но зато Е Гроші гандони рєдкосні... Незнаю шо з ними робити
Два тела, если не платили пролонгаций — приемлимо, мне кажется. Отдают факторам своим же и те сразу такие условия предлагают. Думаю если морозить, то можно достичь и тела, но так как не лезли выше предельных законных требований и оперативно решили вопрос без грубостей и прочих неприятностей, то такой расклад устроил.
Правільно ждіть.. У мене тоже ця шарага є.. То вони такі "милі" ні звонків нічого не було прострочка шось днів 40+-,так вони тіло +%і на частини розбивали но у мене нема щас.. То через день акції шлють.. Но зато Е Гроші гандони рєдкосні... Незнаю шо з ними робити
Это я за Е-Гроши. А у Алексов пока действия и требования неадекватные. Явно на лoxа надеятся.
А, понял... Ясно... Как пообзываются, то отдел, то департамент, теперь вот бюро... ))

Правильно...

Наверное за соседним столом...))
Слава богу департаментом реже стали называться. А то раньше было «министерство просроченных договоров,департамент взыскания, помощник министра Галя Пупкина». Они думают что так более устрашающе звучит?

Останнє редагування:
Назад
Угорі