vetal050
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12351
- Реакції
- 16815
- Бали
- 3765
vetal050 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ответ неверный, вы не прошли тестирование.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ответ неверный, вы не прошли тестирование.
Вгадав!)))Ответ неверный, вы не прошли тестирование.
Странно) что то Вы не договариваете. Если родители делают справки так успешно, то почему не хотят разобраться с этими проблемами?
Та ні ,я до тої пані втікачки))То ви мені???
Бо у мене також тюль уже пів години у пральній машині сохне... Руки до неї не доходять.)))
беги Таня,беги. все они тебя вычислилиА чому Ви питаєте?
Ураааааааа, мне 10 яиц крашеных в подарокВгадав!)))

Ну а с Вами , кроме кредитов, что не так, раз такое отношение?Тому що небагаті і старі хоч ще трохи працюють.
Яку легенду. Я бугалтер по професії. Роботи нема. Я 6 років в декреті просиділа. Вже не фахівець.у врачей.. часто дети ..тоже с высшим образованием. Или грамотные . Как так вышло - они врачи , а вы на рынке торговали?.. это как небо и земля.. 2 разных мира. просто интересно.
Если и сочинять легенду.. то хотя бы правдоподобную.
Що вгадав.Я з кам'янець-Подільська. Хмельницька областьУраааааааа, мне 10 яиц крашеных в подарок![]()
Я понял. Мы на ты не переходилиЯку легенду. Я бугалтер по професії. Роботи нема. Я 6 років в декреті просиділа. Вже не фахівець.
Що вгадав.Я з кам'янець-Подільська. Хмельницька область
Відправляти на відпочинок...Що не треба???
Я нікого не боюсь. Мені вже все однобеги Таня,беги. все они тебя вычислили
Просто поцікавилась. У профілі вказано, що ви з мого регіону, а повідомлення на форум надходять з іншого кінця країни...А чому Ви питаєте?
А как же дурка, отберут детей, вы же ище пол часа назад, так этого боялисьЯ нікого не боюсь. Мені вже все одно
Так то ж голубь пока донесет, через всю странуПросто поцікавилась. У профілі вказано, що ви з мого регіону, а повідомлення на форум надходять з іншого кінця країни...
Я понял. Мы на ты не переходили
я не брешу того вичісляйте мене скільки завгодноА как же дурка, отберут детей, вы же ище пол часа назад, так этого боялись
Брешуть собаки, а вы по всей видимости сидите здесь прикол тянетея не брешу того вичісляйте мене скільки завгодно
Але тепер я точно знаю в світі немає людей. Форум... яка підтримка???..Почмирити??? І так погано все.я не брешу того вичісляйте мене скільки завгодно
Напевно це все навпакиБрешуть собаки, а вы по всей видимости сидите здесь прикол тянете
Не, точно , нет людей, вот нам вчера тоже прям так и сказали, я то ище сомневался, но вот вы сегодня точно меня убедили.Але тепер я точно знаю в світі немає людей. Форум... яка підтримка???..Почмирити??? І так погано все.
Напевно це все навпаки