Kradotka5656
✩ Premium ✩
- Дописи
- 11958
- Реакції
- 24666
- Бали
- 4715
Kradotka5656 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Воть как раз она у мну болшая)))Ажопаделать ? ? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Воть как раз она у мну болшая)))Ажопаделать ? ? ?
Открою вам секрет. Они вообще классные. Правда с НОРМАЛЬНЫМИ парнями.Тут переважно такі виходить, а зазвичай вони класні)
Психолог спонукає будувати власні кордони і повноцінні стосунки, а не комерційні.
Ну у вас ясно що "жлоб і бомж", поx...
Ты ноги вчера в холодной воде мыл, надеюсь...Чого б я псував собі настрій? У мене все норм і коштів завжди з запасом.
Якщо так підрахунків хочеш, то може власний прейскурант варто переглянути?)
Псе псе....меня тута нет ?Шо О5? ? Па, пора знать меру ??
Не спеши... Раз уж я пришла, то готова рассмотреть твой график путешествий на 2021))) хде шалить удумал на этот раз?Псе псе....меня тута нет ?
А я тебя вижу..Псе псе....меня тута нет ?
Пока не решил.....может зарубеж податься??Не спеши... Раз уж я пришла, то готова рассмотреть твой график путешествий на 2021))) хде шалить удумал на этот раз?
Ти ціни на воду бачила то? Снігом обтираюся. По непарним числам.Ты ноги вчера в холодной воде мыл, надеюсь...
Экономь горячую...
Меня в ресторан пригласишь...
Адабряю! Мне много раз рассказывали какие там бесподобные прибалтийские сладости ??Пока не решил.....может зарубеж податься??
Хотела бы я посмотреть кто бы решился с вами пойти в ресторанТи ціни на воду бачила то? Снігом обтираюся. По непарним числам.
Ні з ким з форуму не пішов би на зустріч. В парі достатньо одного, хто не вміє грамотно розпоряджатися фінансами.
Зливайся вже, ти нікому не цікавийЧого б я псував собі настрій? У мене все норм і коштів завжди з запасом.
Якщо так підрахунків хочеш, то може власний прейскурант варто переглянути?)
Да... Одним людям природа послала чувство юмора, других - просто послала...Ти ціни на воду бачила то? Снігом обтираюся. По непарним числам.
Ні з ким з форуму не пішов би на зустріч. В парі достатньо одного, хто не вміє грамотно розпоряджатися фінансами.
Привет, карсота. Я тут чуть приглянула, ато уже на помидорчики зел'ненькие напрашивался.Адабряю! Мне много раз рассказывали какие там бесподобные прибалтийские сладости ??
Тебе, что там совсем плохо, да?Ты ноги вчера в холодной воде мыл, надеюсь...
Экономь горячую...
Меня в ресторан пригласишь...
Ну и правильно.Ти ціни на воду бачила то? Снігом обтираюся. По непарним числам.
Сдала с потрахами...))))Привет, карсота. Я тут чуть приглянула, ато уже на помидорчики зел'ненькие напрашивался.
Показав би, так некоректно без відома людини публікувати фото у відкритий доступ)Хотела бы я посмотреть кто бы решился с вами пойти в ресторан
Чому ж тоді у вас так пукани рве?)Зливайся вже, ти нікому не цікавий
Вообще-то вы могли бы и вместе приехать, я об этом писала...