Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 11957
- Реакції
- 20805
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И я послушаюОооо... Началось.))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И я послушаюОооо... Началось.))
Я даже знаю, какими частями?Тебя видно.)
Еду в метроЗлостная кредиторша, Где тебя инопланетяне носят? Публика собралась и ждёт разговоров" за жизнь".)
Держись подальше от маньяков. Если чувствуешь попой непонятное трение - бей в глаз, это фроттерист!Еду в метро
Розумієш, в першу чергу це взаємна симпатія, от якщо ти мене візьмеш за руку, наприклад, то мені не хотітиметься, щоб ти її відпускав....Що ти вкладаєш для себе в це поняття?
Туся, спроси на всякий случай, у него чесотки нет?Розумієш, в першу чергу це взаємна симпатія, от якщо ти мене візьмеш за руку, наприклад, то мені не хотітиметься, щоб ти її відпускав....
Я вылечуТуся, спроси на всякий случай, у него чесотки нет?
Туся, спроси на всякий случай, у него чесотки нет?
Просте питання наче. Цікаво як різні люди для себе інтерпретують. Раптом що, взагалі не хочу когось "склеїть". Я молодий, здоровий, красивий хлопець і постійно маю вибір в реалі. Крайнім часом комфортно без жінок, хоч іноді самотньо.Оооо... Началось.))
Я в тебя, конечно, верю, но сейчас и это дорого, лучше уточни. А то будешь за ручку держаться, а потом вся берлога будет чухаться.Я вылечу
Это разберёмся без лишних глаз, Гриша
І це пречудово! Відразу спало на думку оголошення: " Товстий, старий і лисий чолов'яга познайомиться із фарбованою блондинкою, страшною, як крокодил. А я, нормальний, молодий хлопець познайомлюся із гарною дівчиною і без ваших дурних об'яв." Але, не зарікайтеся, у нас багато дійсно гарних і розумних дівчат. І не лякайтесь, там де розум, там і почуття гумору.)Просте питання наче. Цікаво як різні люди для себе інтерпретують. Раптом що, взагалі не хочу когось "склеїть". Я молодий, здоровий, красивий хлопець і постійно маю вибір в реалі. Крайнім часом комфортно без жінок, хоч іноді самотньо.
Мої слова.... мені теж комфортно без.... м’яко кажучи, чоловіків.... Але теж інколи самотньо.... А вибір є завжди і всюди.... Тільки хочеться своє, рідне і назавжди.Просте питання наче. Цікаво як різні люди для себе інтерпретують. Раптом що, взагалі не хочу когось "склеїть". Я молодий, здоровий, красивий хлопець і постійно маю вибір в реалі. Крайнім часом комфортно без жінок, хоч іноді самотньо.
Не боись, я и тебя вылечуЯ в тебя, конечно, верю, но сейчас и это дорого, лучше уточни. А то будешь за ручку держаться, а потом вся берлога будет чухаться.
Шоб ты скисла,не перебивайТуся, спроси на всякий случай, у него чесотки нет?
Дик мова не про те що тут дівчата "не такі", а про відсутність внутрішньої потреби.І це пречудово! Відразу спало на думку оголошення: " Товстий, старий і лисий чолов'яга познайомиться із фарбованою блондинкою, страшною, як крокодил. А я, нормальний, молодий хлопець познайомлюся із гарною дівчиною і без ваших дурних об'яв." Але, не зарікайтеся, у нас багато дійсно гарних і розумних дівчат. І не лякайтесь, там де розум, там і почуття гумору.)
Ага. А по факту, моя романтичная, лечить всех буду я.Мої слова.... мені теж комфортно без.... м’яко кажучи, чоловіків.... Але теж інколи самотньо.... А вибір є завжди і всюди.... Тільки хочеться своє, рідне і назавжди.
Не боись, я и тебя вылечу
Это как? ? Часом, за которым никто не занимал?Крайнім часом
Охотник, значит... К убитой добыче теряете интерес? Отлично, что пытаетесь разобраться в себе.Дик мова не про те що тут дівчата "не такі", а про відсутність внутрішньої потреби.
Намагаюся розібратися в собі, щоб бути спроможним побудувати дійсно гармонійні стосунки з перспективою, бо раніше такого не було.
Якщо коротко: завжди приваблювали ті кому байдужий і не цікавили ті хто шаленів. Якщо перша переходила в категорію других-втрачав інтерес. Така фігня.