Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене кредит 7, кожен день пробує з картки кошти зняти, спочатку поставила лісіт, а позавчора сама заблокувала та закрила картку, пішли вони всі. Зроблю можливо колись іншу.Мені вчора прийшло смс шо є борг в бистрозайм,коли я зайшла в особистий кабінет ніяких договорів і ніяких кредитів нема...а хочуть зняти гроші з карти..шо робити
А навіщо ви заходите в особистий кабінет? Вони ж все бачуть, скільки у вас прострочка?Мені вчора прийшло смс шо є борг в бистрозайм,коли я зайшла в особистий кабінет ніяких договорів і ніяких кредитів нема...а хочуть зняти гроші з карти..шо робити
Повністю закрити карту. Бо заженуть в мінусаМені вчора прийшло смс шо є борг в бистрозайм,коли я зайшла в особистий кабінет ніяких договорів і ніяких кредитів нема...а хочуть зняти гроші з карти..шо робити
Так прикол в тому що в мене в них немає кредиту...В мене кредит 7, кожен день пробує з картки кошти зняти, спочатку поставила лісіт, а позавчора сама заблокувала та закрила картку, пішли вони всі. Зроблю можливо колись іншу.
А навіщо ви заходите в особистий кабінет? Вони ж все бачуть, скільки у вас прострочка?
а откуда взялся кабинет?Так прикол в тому що в мене в них немає кредиту...
Продали уже напевно, або якщо немає е в них кредиту можливо хтось з родичів взяв на вас кредит?Так прикол в тому що в мене в них немає кредиту...
Неможу зрозуміти одне, ви брали у них кредит чи ні?Мені вчора прийшло смс шо є борг в бистрозайм,коли я зайшла в особистий кабінет ніяких договорів і ніяких кредитів нема...а хочуть зняти гроші з карти..шо робити
быстрозайм в 99% случаев не продаётЕсли в кабинете нет договора, значит долг продали.
Значит либо тс попала в этот 1%, либо что-то тут не так)быстрозайм в 99% случаев не продаёт
1 %, когда продаёт - отпадает, так как смс от быстрозайм была на днях
Annet1994, маловероятно, но проверьте себя в реестре должников))
Щось дуже мутно все, або все до кінця не розказуютьЗначит либо тс попала в этот 1%, либо что-то тут не так)
Вот я тоже так подумалаЩось дуже мутно все, або все до кінця не розказують
Деколи складається таке враження що люди не вміють сплітати різні історії, придумують або не договорюють, а може то з МФО тут сидить?Вот я тоже так подумала
Есть и засланные казачки иногда. Но тут скорее всего недоговаривают. Выше в ответах модератор кидал, что тс в разделе с смс задавала вопрос по этому мфо. Поэтому вообще не понимаю смысла создавать подобного рода темыДеколи складається таке враження що люди не вміють сплітати різні історії, придумують або не договорюють, а може то з МФО тут сидить?
Как вариант))Svetlana98, може пам'ять дівоча)
Я раніше подавала заявку на кредит,мені прийшла відмова..а зараз шлють смсбыстрозайм в 99% случаев не продаёт
Для початку закрийте картку повністю, потім будете розбиратисяЯ раніше подавала заявку на кредит,мені прийшла відмова..а зараз шлють смс
в таком случае лично я позвонил бы на горячую линию и ху**в им нагнул.Я раніше подавала заявку на кредит,мені прийшла відмова..а зараз шлють смс
Я раніше подавала заявку на кредит,мені прийшла відмова..а зараз шлють смсбыстрозайм в 99% случаев не продаёт
Я звонила,мені сказали чекайте дзвінка спеціаліста..і ніхто не перезвонює..а зранку знову хотіли зняти гроші..в таком случае лично я позвонил бы на горячую линию и ху**в им нагнул.