Хочу закрити всi МФО!!!

Взагалі якась дичина.
Хоча в банку таке утнути могли конєчно.
Можливо то моєму родичу так повезло, а можливо від банку залежить. Або попався якийсь дотошний кредитний експерт, який перевіряв все і вся. Я хз. Я сама була в шоці коли до мене подзвонили, бо раніше з таким не стикалась

Можливо то моєму родичу так повезло, а можливо від банку залежить. Або попався якийсь дотошний кредитний експерт, який перевіряв все і вся. Я хз. Я сама була в шоці коли до мене подзвонили, бо раніше з таким не стикалась
Мабуть тошнотік з банку.
Бо коли я був в протермінування вже то дружині ( яка до того ж контактною особою була ))) і кредит збільшили по карті і в рострочку без проблем давали.

Взагалі якась дичина.
Хоча в банку таке утнути могли конєчно.
Не, нифига. Даже на форуме как-то пару тем были, году так в 2020, что из-за кредита родственника и просрочки по нему, не выдали кредит клиенту. Банки реально могут исполнять.

Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую.
Доброго вечора. Теж була така думка, почала шукати де взяти , тільки час витратила, ніхто не позичив , кредит не дадуть теж сказала знайома керівник відділення, почала пролонгування і що , це така помилка , просто прийняти ситуацію і чекати пропозицій і закривати вигідно для себе .

Не, нифига. Даже на форуме как-то пару тем были, году так в 2020, что из-за кредита родственника и просрочки по нему, не выдали кредит клиенту. Банки реально могут исполнять.
Кто бы сомневался :hang2:

Як це так... досягнення мають викликати нормальні людські заздрощі :sarcastic:
Ну тут не посперечаєшся. Великі досягнення = великі заздрощі. Навіть не знаю, як тепер жити з цією славою ?

Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую.
Універсальна порада - не платити "пральним машинкам" ні копійки! Перекредитування і так звана "реструктуризація" - це зашморг!
Ніяких позасудових переговорів, нехай ідуть до суду. А в суді Вам треба кваліфіковано захищатись. Тоді якщо ця нечисть щось і виграє, то без гіперпроцентної "піни" поза строком кредитування, який найчастіше становить 14 - 30 днів. А можуть і повністю Вам програти, все залежить від ряду обставин.
Доброго вечора. Теж була така думка, почала шукати де взяти , тільки час витратила, ніхто не позичив , кредит не дадуть теж сказала знайома керівник відділення, почала пролонгування і що , це така помилка , просто прийняти ситуацію і чекати пропозицій і закривати вигідно для себе .
Пролонгація - це узаконення нарахувань поза строком кредитування. Хто Вам таку дурницю порадив?

Останнє редагування:
Назад
Угорі