Хочу закрити всi МФО!!!

Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую
вы можете закрыть из шести хотя бы одно или два сразу? ведь зарплата есть. вот уже будет на пару штук меньше.
также некоторые мфо согласны разбивать оплату на части по месяцам. попробуйте их спросить. реструктуризация лучше чем пролонгации. даже не думайте пролонгировать.
просто вы не написали какие у вас мфо, а они все могут плюс минус реагировать по разному и с разной скоростью.

Рост конечно впечатляет
Ну я тоже не промах, 177 ???
Я уже со своим смирилась 156 см
Человек хотел закрыть МФО и получил информацию о росте посетителей форума. Да да, потому что даже эта информация полезней советов о пролонгации ???

Певно що поправились...
На 40+ :sarcastic:
Нет, но на 7 кг. Поверь для меня это действительно огромная победа. Потому что 50-53 при моем росте такое себе зрелище!
У нас сегодня ветер сильный, меня немного сдуло, вот подумываю поправиться
Однозначно поправиться сложнее, чем похудеть ???

вы можете закрыть из шести хотя бы одно или два сразу? ведь зарплата есть. вот уже будет на пару штук меньше.
также некоторые мфо согласны разбивать оплату на части по месяцам. попробуйте их спросить. реструктуризация лучше чем пролонгации. даже не думайте пролонгировать.
просто вы не написали какие у вас мфо, а они все могут плюс минус реагировать по разному и с разной скоростью.
есть ряд вопросов по мфо, есть ли возможность в ЛС обратиться?

Взагалі якась дичина.
Хоча в банку таке утнути могли конєчно.
В банку може бути, що через негативну кредитну історію дружини чоловіку кредит не дадуть, але щоб перевіряли далеких родичів, я ще такого не бачила???

Вкладення

• 65DE3622-E6F5-41DC-A111-984631AAE623.webp
    65DE3622-E6F5-41DC-A111-984631AAE623.webp
    107.6 Кб · Перегляди: 44
Універсальна порада - не платити "пральним машинкам" ні копійки! Перекредитування і так звана "реструктуризація" - це зашморг!
Ніяких позасудових переговорів, нехай ідуть до суду. А в суді Вам треба кваліфіковано захищатись. Тоді якщо ця нечисть щось і виграє, то без гіперпроцентної "піни" поза строком кредитування, який найчастіше становить 14 - 30 днів. А можуть і повністю Вам програти, все залежить від ряду обставин.

Пролонгація - це узаконення нарахувань поза строком кредитування. Хто Вам таку дурницю порадив?
Ви мене не зрозуміли , я почала шукати вихід щоб не йти у прострочення, шукала гроші щоб закрити , не найшла . Почала пролонгування, я мала на увазі що страх прострочення ми боїмось на початку , тому залазимо в ще більші борги.

Доброго вечора! Може у когось була такаж ситуацiя. За останнiй рiк влiзла в 6 МФО на сумму 54к, просрочек нема i нiколи не було по кредитам. Чи можна в якомусь банку вiдкрити кредит, щоб все погасити i просто платить кожного мiсяця одному банку ( i сума меньша, i кi буде в порядку). Працюю офiцiйно + доп. заробiток. Просрочек i дзвiнкiв не хочу допустити. Дякую.
Також тут новачок. Але скажу про себе. Длч того щоб перекрити борги ходила до банків -усі відмовляли, потім додумалася поміняти 300 долларів, які поклав чоловік на зберігання', щоб трохи перекрити мфо. Потім думаю, покладу назад. Трохи вичухаюсь. Ну як ви зрозуміли нікуди я не вичухалась, тепер ще й думай де взяти 300$. Виходжу по всіх абсолютно кредитах на просрочку. Збираю гроші на тіло а також на тих 300$. Шкодую, що не спинилася раніше.

Назад
Угорі