хочу закрити але стрьомно поповняти номер телефону

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Tetiana, если изначально хотел деньги на телефон, а теперь и гарантийное потом, то это кидалово, могут зачислить как пролонгация и на этом все
надо не с этим одним, непонятно кем по вайберу, а в их контору дозвонится
мають передзвонити але тишина, я думаю якщо я кинути 10грн, щоб перевірити його) або написати що оплатила)

він сказав гарантійне після оплати...до оплати не хоче
мало лі шо він хоче, його хотєлки - це не Ваші проблеми, тільки гарантійний лист, і після нього все так, як Вам написала Ассоль, тільки через касу банку і з вказанням, що це погашення кредиту!

мало лі шо він хоче, його хотєлки - це не Ваші проблеми, тільки гарантійний лист, і після нього все так, як Вам написала Ассоль, тільки через касу банку і з вказанням, що це погашення кредиту!
як можна його перевірити?

мають передзвонити але тишина, я думаю якщо я кинути 10грн, щоб перевірити його) або написати що оплатила)
они ленивые перезванивать, звоните сами и настойчиво
10грн, ну хз, подразнитесь)))

кого його? номер? чи цього чмошника? трохи не зрозуміла питання
чмошника
они ленивые перезванивать, звоните сами и настойчиво
10грн, ну хз, подразнитесь)))
не можу звязатись зовсім, кину пізніше перевірим)))
А скажіть ,будь-ласка, перечитала ще раз тему тільки що, виникло одне питання. Він Вам це написав ще місяць назад?
ні місяць назад він писав що в мене є просрочений кредит, я сказала що чекаю рішення нацкому, а вчора знайшли тата, і я рішила закрити кредитон, сама тому чувакові написала в вайбер

чмошника

ні місяць назад він писав що в мене є просрочений кредит, я сказала що чекаю рішення нацкому, а вчора знайшли тата, і я рішила закрити кредитон, сама тому чувакові написала в вайбер
А рішення нацкому дочекалися??? У них договір з порушеннями. Який телефон який тато?? Вам скільки років.

А рішення нацкому дочекалися??? У них договір з порушеннями. Який телефон який тато?? Вам скільки років.
Я про це вже питала... Ну таке враження,детский сад...
За поповнення телефону я до речі вперше оце чую, і таим розводняком тягне,що капець

Я про це вже питала... Ну таке враження,детсий сад...
А мені кажуть що суди це щастя. Не дай Боже у такої форумчанки буде суд та суддя присудить ще більше ніж мфо подало!!!
чмошника

Ніяких розмов до відповіді нацкому.

ні рішення немає, і вчора в них офіційно забрали ліцензію на сайті нацкому є

А мені кажуть що суди це щастя. Не дай Боже у такої форумчанки буде суд та суддя присудить ще більше ніж мфо подало!!!

Ой,це точно. Наче людина на форумі вже більше місяця, думалося б, було прочитано багато, але якщо на таке ведеться, то щось мало віриться, що той наш форум був ізучен хоч трохи....

в мене батьки нічого не знали, а вчора тата знайшли

ні рішення немає, і вчора в них офіційно забрали ліцензію на сайті нацкому є
Ну так про яке поповнення телефонну йдеться мова тоді???? навіть тих 10 грн, як вчіпляться тоді, офігєєте со старта,не злізуть

Ой,це точно. Наче людина на форумі вже більше місяця, думалося б, було прочитано багато, але якщо на таке ведеться, то щось мало віриться, що той наш форум був ізучен хоч трохи....
я просто питаю вас поради

я просто питаю вас поради
Вам порадили із самого Вашого першого повідомлення ЗАБИТИ і НЕ ПЛАТИТИ,бо ЦЕ РОЗВОДНЯК! Все!!! Як правильно закрити,якщо Ви так хочете,Вам теж написали. Так що не псуйте собі нерви ще більше,будь-ласка!!

Назад
Угорі