хочу закрити але стрьомно поповняти номер телефону

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
Якщо вони не одні у Вас цього слідували очикувати...
та я трохи історію придумала, с*ськи подзвонили пронесли, а вчора ці придурки
Вам порадили із самого Вашого першого повідомлення ЗАБИТИ і НЕ ПЛАТИТИ,бо ЦЕ РОЗВОДНЯК! Все!!! Як правильно закрити,якщо Ви так хочете,Вам теж написали. Так що не псуйте собі нерви ще більше,будь-ласка!!
дякую за підтримку

Згадалась історія, як хтось з сусідів купував ноутбук за повною передоплатою, і як би ви думали, на мобільний. 10 тисяч в нікуди. Вже не перший раз переконуюсь, що нашим людям що завгодно впарити можна, тому ті МФО і процвітають. Добре, що є такий форум, який відкриває людям очі, але шкода, що не всі про нього знають..

Згадалась історія, як хтось з сусідів купував ноутбук за повною передоплатою, і як би ви думали, на мобільний. 10 тисяч в нікуди. Вже не перший раз переконуюсь, що нашим людям що завгодно впарити можна, тому ті МФО і процвітають. Добре, що є такий форум, який відкриває людям очі, але шкода, що не всі про нього знають..
дякую вам
Короче закрила кредит 1800 через приват, на вайбер той писав і погрожував, передзвонили з юридичного відділу Гроші всім, сказали що то шахраї, і я не одна така. Тка що в мене -1 МФО)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі