хочу закрити але стрьомно поповняти номер телефону

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K
0951378641 це той номер який треба поповнити типу, можете хтось пробити?
А какой номер просят чтоб пополнили? Может у них так все плохо тк они с гроши всем теперь одно и тоже (Верона а их нацком сильно вздрючил) Что им надо пополнить телефон ато они нам звонить не могут??
0951378641 це той номер
То це його номер просить поповнити?
0951378641, писав не з цього

Tetiana, это просто смешно! Не вздумайте ничего пополнять! Как потом докажите, что в счёт кредита платили? Кому Вы верите? Чесному слову Кала?))))

Tetiana, это просто смешно! Не вздумайте ничего пополнять! Как потом докажите, что в счёт кредита платили? Кому Вы верите? Чесному слову Кала?))))
Через то і звернулась на форум, бо і закрити хочу і стьомно таким способом закривати

я дзвоню на той що треба поповнити, каже що не може прийняти дзвінок
Я звичайно вибачаюсь, може для Вас прозвучить грубо, але вибачте,скільки Вам років що Ви ведетесь на таке?? невже не понятно ,що Вас хотять розвести на гроші?? Хочете закрити, це Ваше право, але ж це ну ніяк не робиться шляхом поповнення мобільного телефону!!

Я звичайно вибачаюсь, може для Вас прозвучить грубо, але вибачте,скільки Вам років що Ви ведетесь на таке?? невже не понятно ,що Вас хотять розвести на гроші?? Хочете закрити, це Ваше право, але ж це ну ніяк не робиться шляхом поповнення мобільного телефону!!
я нікуда не можу додзвонитись, ніхто нічого не може сказати

я нікуда не можу додзвонитись, ніхто нічого не може сказати
А після того як кредітон залишився без ліцензії їх гаряча лінія не працює, потрібно дзвонити на гарячу лінію Гроші всім, вони тепер разом, знайшли один одного два нещастя))

А після того як кредітон залишився без ліцензії їх гаряча лінія не працює, потрібно дзвонити на гарячу лінію Гроші всім, вони тепер разом, знайшли один одного два нещастя))
там номер один і той самий, але без результату

там номер один і той самий, але без результату
Ні не той самий Гроші всім 0800215777 дзвоніть сюди на гарячу лінію
Ні не той самий Гроші всім 0800215777 дзвоніть сюди на гарячу лінію
Я сюди додзвонювалась

Tetiana, все только после гарантийного письма от них ( что вы платите такую-то сумму, а они закрывают)
оплату делать только через кассу банка, никаких терминалов, лк, только касса банка, где точно будет выдан чек, в котором необходимо при оплате указать (обязательно) погашение кредита
после всего требуйте от шараги письменное подтверждение о закрытии кредита

Tetiana, все только после гарантийного письма от них ( что вы платите такую-то сумму, а они закрывают)
оплату делать только через кассу банка, никаких терминалов, лк, только касса банка, где точно будет выдан чек, в котором необходимо при оплате указать (обязательно) погашение кредита
после всего требуйте от шараги письменное подтверждение о закрытии кредита
він сказав гарантійне після оплати...до оплати не хоче

Tetiana, если изначально хотел деньги на телефон, а теперь и гарантийное потом, то это кидалово, могут зачислить как пролонгация и на этом все
надо не с этим одним, непонятно кем по вайберу, а в их контору дозвонится

Назад
Угорі