MoneyVeo Хочу взяти кредит у манівео!!

• Автор теми Автор теми Jolanda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 816
Все можна виправити. Перегорнути цю сторінку життя 👌
Та сторінку то перегорну, але от час на її написання уже не повернеш
Як і довіру близьких, друзів, колег.
Мені начхати на ті борги, але по людські я розумію наскільки сильно я підвів своє оточення і що я змушую їх проходити, до речі не в перший раз
Постійна брехня, брехня, маніпуляції
Я психопат, потрібна терапія, правда на це поки немає фінансів, тож спочатку закриємо сторінку, а потім перейдемо до написання нової глави, в якій обовязково у мене будуть етапи щастя у житті, але це не факт.

Та сторінку то перегорну, але от час на її написання уже не повернеш
Як і довіру близьких, друзів, колег.
Мені начхати на ті борги, але по людські я розумію наскільки сильно я підвів своє оточення і що я змушую їх проходити, до речі не в перший раз
Постійна брехня, брехня, маніпуляції
Я психопат, потрібна терапія, правда на це поки немає фінансів, тож спочатку закриємо сторінку, а потім перейдемо до написання нової глави, в якій обовязково у мене будуть етапи щастя у житті, але це не факт.
Ви не психопат, бо не кидаєтесь на людей (надіюсь 😁). Усім потрібна криза, щоб народитися заново. У Вас вона така.

А у мене почалось 4 роки назад з 500 гривень на майкредит

От так сижу, рахую скільки за 4 роки я вже в нікуди грошей віддав, скільки часу та життя, основне це життя в мої то роки, найкращі роки життя просрав на те щоб провести їх у ярмі
Так ніколи до кінця і не дораховую ті всі суми, бо така злість на себе відразу
Нет, план, конечно, хороший - оформить ещё кредит в манивео.
Понимаешь, к чему я?)
Это не закончится, пока будешь искать варианты решить одни кредитные вопросы с помощью новых кредитов. Слово "кредит" надо вообще забыть.
Через пять лет уже иначе будешь смотреть на это.
Я, спустя 6 лет не пользования кредитами, брал в кредит 7 на 11к кредит (не хватало на покупку кофемашина для магазина), что-то там в районе 3к брал в Фёрст и 4 или 5к тоже в какой-то конторе. Все были под 0.01%. или не все, не помню.
Переплаты считай нет, а желаемое получил.
Сейчас магазин закрыт, увы. Развиваться некуда и не с чем)))
Но теперь и кредит не нужен))

Теперь у меня вот так:

Перегорнути цю сторінку життя 👌
И снова третье сентября)))

Короче ситуація яка, зараз багато чого в протермінуванні, але є пропозиції адекватні від деяких, коштів відповідно немає.
План який, дозакрити манівео, взяти новий кредит на 15000 оплативши відсотки кешбеком ( у мене його 4500 ), таким чином отримати частину зарплати наперед, по суті віддавши ці самі 15000 через місяць, але закривши інші дірки у човні.
Ось сижу і думаю, а чи дадуть вони мені, при умові шо у мене робиться в убках)
1.Ви не зможете використати весь кешбек.
2.не перекредитовуйтесь. Ті що пропонують тіло, запропонують його ще раз, або менше.
Не копайте далі яму, в якій ви самі сидите

Може й так) але сам план перекредитувпння у 99 відсотках випадків приводить лише до більших боргів 🤷‍♀️

Оця вся історія з видумками « там взяти, щоб тут закрити» мене у боргову яму і скинула🤦‍♀️ бо закривати кредит треба лише наявними коштами. Тільки так це буде шляхом до виходу з боргів.
Підтримую повністю, перекредитування і пролонгації це шлях в один кінець

А перевірте, чого гадати 😁
Що це за секретар диявола у нас тут?😂

Я вообще из презираю. С них и началось мое пятилетнее путешествие по болотам кредитов.
Аналогічно 🤝
Хтоб міг подумати, що ті 5000 п'ять років тому стануть 300к і зламаною психікою

Господи, люди... Читайте форум і слухайте поради. НІКОЛИ не пролонговуйтесь і не перекридитовуйтесь. Це дуже тупа ілюзія вирішення проблеми. Ще краще взагалі не лізти в мфо, але вже маємо що маємо. За п'ять років пекла зробила висновок, що краще на лавці в парку спати і голодати, ніж хоч копійку там брати

Останнє редагування:
Назад
Угорі