Хочу с кимось поговорити!!!

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 133
  • Перегляди Перегляди 4K
Да мне подруга говорит, после тебя только потоп???? зато интуиция не подводит. Умею выбирать место и время до апокалипсов))
Я так понял ,,Она приносит радость людям " -не о вас ,скорее больше подходит лозунг ,,Воду в каждый дом "....Классно так,поездку в Италию оплатили еноты,кафе за счёт кредит касса,гондолу проспонсировали с1сЬки ...Я бы на вашем месте сделал фотки с Венеции и скинул им,типа ваши деньги не пропадают даром.
:sad: так-так... а сейчас Вы где?...
меня тоже это настораживает )))

@Клара,Райдуга, ох и у меня тоже после трёх месяцев перешли на мужа, и нашли родственников 7 го поколения, просто пипец, наглые до ужаса. И нравится им блин работа такая доставать людей.

Счастье-это не тогда,когда у вас всё хорошо,счастье-это когда у соседа хуже чем у тебя :beach:
Да, у каждого своя цель в жизни:u4itel:
Зря,на следующий день пришло бы смс закрыть за тело минус тысяча.
Это точно, мне уже несколько раз предлагали и динеро и укрпозика
нифига мне такое не приходит(
Так вы чаще общайтесь и предлагайте денег
Звонят ,но только мне (два месяца ) ,в основном робот.Даже плохого слова в их адрес кинуть не могу ))

...если укажите их контактными ,то вообще не вопрос (жаль нет смайлика с лопатой )
Жалею о том что последние 6 мфо угли на перекредитования - пролонгации... а так то... добавляла к своим поездкам) чуток но было дело))) авантюры должны быть масштабными, а мы стесняемся...а потом 20 мфо...фиг поймешь куда деньги растворились... и вспомнить нечего... (
Да, наверное так у большинства

Останнє редагування:
@Клара,Райдуга, ох и у меня тоже после трёх месяцев перешли на мужа, и нашли родственников 7 го поколения, просто пипец, наглые до ужаса. И нравится им блин работа такая доставать людей.
Як Ви дізналися, що далеких родичів знайшли?

Райдуга, через соцсети моего мужа, добрались до его страницы. И даже таких дальних которых я лет 30 назад видела.

От... І що їм це дало? Укотре показують, які вони... Це ж треба бути такими... У мене немає слів. Такі нелюди будуть горіти в аду.

Я незнаю що робити далі,я вже писала які і мене мфо і які просрочки,за цей час тільки звінки чоловіку і сестрі,до мене не звонять бо я поміняла номер,а сьогодні прийшо письмо від укр фінанс,і позвонили моєму племіннику я його номер не давала, мені так соромно що я вже не можу,я розумію що це ще семочки,але я вже боюся ,я ж дійсно гроші взяла і не пролонгувала і жодного разу не розмовляла з ними ,і ще й номер змінила,дайте пораду може варто з ними хоть розмовляти а може десь писати ,щоб мене не обвинуватили що я навмисне не хочу платити
Не панікуйте. і Голову Вище!!! Видихніть і заспокойтесь.
Я теж не спілкуюсь. Я пробував. Був толерантний, будував конструктивний діалог, але нажаль. РЕАЛЬНО нема з ким говорити.
Я спілкуюсь через емейл. Регулярно відповідаю. Договір, далі будемо говорити. Далі його в нацкомфінпослуги. Рубануть проценти їм.
Всім мфошнікам-чмошнікам НАГОЛОШУЮ - В Суд. Близьким сказав, шахраї, поцупили персональні дані.
Йде третій місяць терору. Тримаюсь.
Навпаки ця ситуація навчила бути твердішим, веселішим, сміливішим.
Все Буде Добре!!!

Клара, Ви описати точнісінько мій стан і мої думки,але,мені здається,якщо ми будемо займатися самобічеванням, зробимо тільки гірше собі,тим,хто дзвонить-фіолетово,це їх робота,вони нічого не думають,а дзвонити будуть всім,кого знайдуть,мені дуже соромно перед колегами на роботі,їх достають, але гроші від цього не з'являться,тому будемо це переживати,не розкисайте, після розмов з ними ще гірше себе почуваю
Дякую за підтримку

Назад
Угорі