Хочу розвестися. Як наважиться?

• Автор теми Автор теми Yulja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 187
  • Перегляди Перегляди 5K
Вот,вот.....це саме важко......
Бо не за себе думаю....що буде з малою?

Я не за себе переживаю....я то фігня....як з малою бути???як?????а школа?друзі інше місто....як вона буде...вона ж ще маленька
Прекрасно автор вона буде,повірте мені?
А Ви просто за цю причину цепляєтеся,тому що не готові до розлучення,от і все?
Yulja, а что с ней будет? Это всего лишь первый класс. Ещё ничего толком не сформировано.
Саме так,а діти дуже швидко знаходять нових друзів і дуже швидко адаптуються)))
Таке відчуття,що в іншому місті і в іншій школі,не люди і не діти,а монстри якісь@Yulja,

Просто крик душі.......
Навіть незнаю з чого почати....просто незнаю....
Прожити з чоловіком 12 років,я незнаю.....просто незнаю,неможу....не реально неможу..........
Я хочу розвестися.....як наважиться,як?????????
Це,Вам вирішувати.

Страшно за дитину.... За те,що пішла у перший клас....друзі...школа........ зараз її знімати з місця.....збивати з школи...а мені їхати і кидати роботу......

Я тоже неможу....нехочу.....боюсь за малу....що як буде...інше місто,інші друзі,школа,як їй усе пояснити????як????
Нормально объяснить,что вы несмотря ни на что,будете ее родителями,но не будете вместе жить!Первый класс -большой ребенок!Я уходила сыну было 11,дочке 5!Да,не сразу поняли почему теперь так!Но привыкли,что папа отдельно живёт!
И много пар разводятся!
Вы просто для себя ответьте:А живёте ли вы теперь?Или существуете?
Тогда что это за жизнь?

Вы за себя беспокойтесь. Это как в самолёте, наденьте маску на себя, потом на ребенка.

Блин как же я вас понимаю
Не поверите но сама на грани этого...
И тоже главный вопрос...вот как взять сказать и уйти...
Сама себе задаю часто этот вопрос...все как есть сейчас меня вообще не устраивает...не устраивает какой сейчас стала..
И то что на этом форуме это реально подтверждение тому что нужно что то менять в своей жизни..

Очень страшно...быть замужем вроде и дети не маленькие и семья с виду как многие думают ..что все у нас хорошо...
А что внутри никто не знает..

И тоже что б сказать что пьет бьёт изменяет..не скажу потому как это не так...

Но то что мужик должен свою семью обеспечивать и строить и поддерживать плану на будущее...по поводу жилья машины как минимум...детей выучить..нет это ему не свойственно...
Ему удобно плыть по течению
И думать что дома деньги из денежного дерева ростут..

Получать для мужика 3 копейки...жить больше 10 лет на съемной квартире и ездить на трамвае...это у него нормально

А для меня нет...
Работаю на 2х работах
Сама влезла в это 12 мфо..

И страшно и тйжело...и понимаешь что дальше может быть ещё хуже...слишком разные..

Но вот как ему это все сказать...
Если младший сын к нему очень привязан
..
Но по селе вижу что уже реально едет крыша
І я про те....як сказати,яккккк рішитися...коли реально немає ні сил ні бажання мне терпіння...просто повний ноль
Нормально объяснить,что вы несмотря ни на что,будете ее родителями,но не будете вместе жить!Первый класс -большой ребенок!Я уходила сыну было 11,дочке 5!Да,не сразу поняли почему теперь так!Но привыкли,что папа отдельно живёт!
И много пар разводятся!
Вы просто для себя ответьте:А живёте ли вы теперь?Или существуете?
Тогда что это за жизнь?
Я живу ради дитини.....

І я про те....як сказати,яккккк рішитися...коли реально немає ні сил ні бажання мне терпіння...просто повний ноль
Собрать сумки, взять ребенка за руку и уйти!Уйти в лучшую, спокойную жизнь!
Так будет лучше для вас и ребенка!
Зачем ребенку такое видеть слышать каждый день?
Yulja, и это ваша ошибка!Я так тоже жила,это ни к чему не приведет! Лучше не станет!

Собрать сумки, взять ребенка за руку и уйти!Уйти в лучшую, спокойную жизнь!
Так будет лучше для вас и ребенка!
Зачем ребенку такое видеть слышать каждый день?
Yulja, и это ваша ошибка!Я так тоже жила,это ни к чему не приведет! Лучше не станет!
Якби можна було повернути час назад.......

І я про те....як сказати,яккккк рішитися...коли реально немає ні сил ні бажання мне тер

Я живу ради дитини.....
Так если вы живете ради ребенка,подумайте,что она видет дома.....Вы дождетесь,что она вам скажет:мам разведись с папой....

И что???
Вы не назад смотрите!!!
А вперёд!
Уходите в лучшую спокойную жизнь!И со временем вы заметите что станет легче!!И жизнь повернется в лучшую сторону!

Відкрию Вам таємницю:язик і рот людині потрібні для того,щоб розмовляти і висловлювати свої думки,бажання...А не тримати все в собі...
Повірте,якщо висловлювати все,а не держати в собі,то Вас обов'язково почують... і чоловік,і дитина)))
Короче автор,хочте ображайтеся,хочте ні,але хто хоче,той шукає можливість,а хто не хоче-причину...
З Ваших повідомлень я тільки бачу причину...
Ви не на форумі кричіть про крик душі,а у своїй сім'ї...
Все в нашому житиі відбувається не дарма,а тому що так потрібно...
Знаєте я аж тепер зрозуміла,навіщо я першому чоловіку присвятила сім років свого життя,щоб пройти через те пекло в якому я з ним жила і зараз ціннити теперішнього чоловіка...

Відкрию Вам таємницю:язик і рот людині потрібні для того,щоб розмовляти і висловлювати свої думки,бажання...А не тримати все в собі...
Повірте,якщо висловлювати все,а не держати в собі,то Вас обов'язково почують... і чоловік,і дитина)))
Короче автор,хочте ображайтеся,хочте ні,але хто хоче,той шукає можливість,а хто не хоче-причину...
З Ваших повідомлень я тільки бачу причину...
Ви не на форумі кричіть про крик душі,а у своїй сім'ї...

Все в нашому житиі відбувається не дарма,а тому що так потрібно...
Знаєте я аж тепер зрозуміла,навіщо я першому чоловіку присвятила сім років свого життя,щоб пройти через те пекло в якому я з ним жила і зараз ціннити теперішнього чоловіка...
Значить мені потрібен цей урок.....потрібен......сама знаю що так.

Та багато причин...дуже.....головна алкоголь з його сторони....забагато...приниження,мати упрьоки....були і побої....
Як на мене, тут і мови не може бути про подальше суспільне проживання. Тим більше для дитини!
Я не знаю ажу що сама не винна винна і дуже...кредини і не одні....брехня,саме за них...і це все згадується протягом років життя......
Ваша "вина" лише у наявності кредитів? Тоді спочатку задайте собі питання - невже Ви витрачали кредитні кошти на розваги чи придбання речей не першої необхідності? Невже Ви брали кредити через надмірні необдумані витрати при хорошому фінансовому становищі? Чи забезпечив чоловік зі свого боку Вашу сім'ю фінансово, щоб Ви мали змогу задовольнити елементарні потреби себе і дитини, не вдаючись до кредитування? Чи не користувався сам чоловік прямо чи опосередковано кредитними коштами?
Згадка про алкоголь наводить на сумніви щодо всього цього...

Я кричу.....бо хочу хоть трохи заспокоїтись...хоть чуть.
Зібратись з думками і послати все дааалеко

Я не за себе переживаю....я то фігня....як з малою бути???як?????а школа?друзі інше місто....як вона буде...вона ж ще маленька
Краще подумайте, як відобразиться на психічному стані дитини нинішня ситуація і відсутність рішень з Вашого боку...
Інколи варто розлучитись заради дитини, моя суб'єктивна думка.

Нет Yulja, ничего не поменяет. Я так понимаю, девушке нужно выговорится, что бы мы сказали, нет живи с мужем ради ребёнка. Пусть девочка смотрит на пьющего папу, который избивает маму и построит свою семью с таким же мужчиной.
Вы не думаете о том, что в один прекрасный день муж вас может избить до смерти. Никогда не понимала женщин которые терпят такое отношение к себе. И так ненавидят своего ребёнка, что ростят его в таком дурдоме.

Я кричу.....бо хочу хоть трохи заспокоїтись...хоть чуть.
Зібратись з думками і послати все дааалеко
Значит решайтесь! И шлите!Все!
Вам станет легче!
А если не хватает смелости,то мы вам не поможем никак!Это вы должны сами сделать!А не мы!

Краще подумайте, як відобразиться на психічному стані дитини нинішня ситуація і відсутність рішень з Вашого боку...
Інколи варто розлучитись заради дитини, моя суб'єктивна думка.
Розумію і саме цього більше всього боюся....щоб вона не взяла це за нормальну поведінку

Я живу ради дитини.....
радіи дитини? точно?
а нічого так що дитина буде бачити пьяний кіпіш батька, побоі та сльози матері...
Чи хочете щоб вона при черговій сварці взяла ножа та встромила його йому в спину?
І щоб виросла зі скаліченою психікою?
А як виросте-буде розпаковувати свіжу пачку 3,14здюлин батькові при першій же можливості...

Хочете щоб так було?повірте-БУДЕ!

Назад
Угорі