Щоденник Хочу розгребти всі МФО

• Автор теми Автор теми Mirami
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K
Були: каса, кредит 7, манифою, селфі, кредит +. Всі закриті за тіло через 4 місяці після протермінування.
Закривали поступово?
Ну от 5 числа (єГроші)точніше їхній кредитпромінвестр знайшли навіть мого майстра з нарощування вій,8 років тому був кредит в манівео,дзвонили рідним таку фігню несли то мене машина збила,то в лікарню потрапила,то о вже їдуть майно описувати,а в мене батьки ще ті панікери, коротше кажучи то була жесть,а ще любили листи слати.терор тривав близько року,к потім стихли і от вже 8 років як я їм нічого не повертала.Повірте я теж в той час намагалась приховати все від рідні,не вийшло
Капець. Я тепер взагалі не знаю, що робити

Закривали поступово?

Капець. Я тепер взагалі не знаю, що робити
Заспокойтесь і не панікуйте,це саме головне,але треба розказати як би не хотілось,можете не про все казати а лиш про декілька,в наш час МФО то не сама страшна річ, яка може трапитись. Головне не робити необдуманих проступків,чекайте,через деякий час вони підуть на поступки

Швидко воши любят в гости ходить. По крайней мере до войны ходили.
В мене в швидко гроші просрочка більше двох місяців, сьогодні закрила за тіло + 700 з верху. В моєму випадку нікого не чіпали, деколи піднімала телефон ,бо по роботі треба, то завжди дуже чемно говорили.
Фінсіера 41 просрочки ,пропонують тіло і відсотки до просрочки, клік в кабінеті списали всі відсотки в мене в них тіло 11к, можу оформити реструктуризацію по 1003 грн на 11 платежів, просрочка три місяці.

Останнє редагування:
29 вересня зробила перший і домовилась на 13 жовтня на другий.

В мене довго не хотіли, більше місяця пройшло було
З тих хто у вас є , найбільше особисто мене дістали качай гроші і фінбар.

Я вже консультувалась, мені пропонували оформили банкрутство але за 70 тис. Таки собі варіант якщо чесно. Навіть якщо оплачувати частинами, то з цих грошей можна оплатити частину кредитів
Ви за 70 все гасите повністю, або частину.
Ну... я не вчитель математики, але здається що вигідніше погасити все одразу...
Приблизно так воно і коштує. Але тут потрібно не вляпатись на когось типу АО Захист. Бо просто викинете кошти на вітер

клік в кабінеті списали всі відсотки в мене в них тіло 11к, можу оформити реструктуризацію по 1003 грн на 11 платежів, просрочка три місяці.
Скільки прострочка і як домовлялися? Мені нарахували за 4 місяці 22к з тіла 8к, але мовчать, ні смс ні дзвінків від них.

Скільки прострочка і як домовлялися? Мені нарахували за 4 місяці 22к з тіла 8к, але мовчать, ні смс ні дзвінків від них.
Ніяк. Я з ними не спілкувалася. Заходила в кабінет час від часу , було 38к. Сьогодні зайшла 38 так і є, але якщо оформлю реструктуризацію то спишуть все , а 11к тіла розбивають 1003 на 11 платежів. З наступного тижня оформила би, бо 11к віддати зразу не вийде мені блищими місяцями точно.
А ви заходили в особистий кабінет? Може і у вас так.
Хтось писав на форумі що не варта оформляти зразу в кількох шарагах реструктуризацію, я теж так вважаю, ну хіба кошти позволяють. Я в тому стресі ще місяць тому оформила в нові кредити і думала ще в майкредит оформити, добре що не зробила такої дурниці бо точно би не потягнула і гроші пішли б ср@ку. Та і майкредит хотів багато з тіла 9к 16500.
Буду чекати може і вони опамятаються вони ж клік одне і те саме.

Останнє редагування:
Вчора внесла перший платіж ДОДАМ. На телефон поставила антиспам, чоловіку також,мамі не можу поставити бо робота не дозволяє. Вона іноді просить пробити невідомі номери.У вайбері включила заборону додавати мене у групи. Режим сніжинки ввімкнено. Що далі?
Розумію, що спочатку зможу закрити дрібні мфошки. Що робити з великими тілами? 😳

А ви заходили в особистий кабінет? Може і у вас так.
Зайшов в кабінет, а там реструктуризація на тіло кредиту з розбивкою на 5, 7, 11 частин.
Зараз у мене є реструктуризація в Тенго, яка закінчується в кінці місяця, тоді можливо і цю оформлю на 5 платежів

Зайшов в кабінет, а там реструктуризація на тіло кредиту з розбивкою на 5, 7, 11 частин.
Зараз у мене є реструктуризація в Тенго, яка закінчується в кінці місяця, тоді можливо і цю оформлю на 5 платежів
І я буду оформляти з понеділка. В мене в них тіло велике в май кредит, качай гроші, ще кредит і смартівей. Думаю що з тими всіма ще вийде домовитися, а от качай гроші напевно ні , вперті жах, обзвонили всіх кого знайшли, вже більше двох місяців протермінування хочуть все і відразу. Одного разу говорила з їхнім звонилкою, каже можем зробити списання з тіла 9к нарахували 19к, списати можуть 1500 грн.

а от качай гроші напевно ні , вперті жах, обзвонили всіх кого знайшли, вже більше двох місяців протермінування хочуть все і відразу. Одного разу говорила з їхнім звонилкою, каже можем зробити списання з тіла 9к нарахували 19к, списати можуть 1500 грн
Очікуйте ще, вони спочатку теж пропонували списати тільки 2 тисячі, усім телефонували, а потім уже даже контактним не телефонували, спочатку нараховують, а потім фіксують і шлють постійно смс.
Ще якось телефонували, але я не відповідав, після чого прислали смс що не можуть зі мною зв'язатися, і зателефонували мамі, сказали що очікують до сплати 14300, але вона їм сказала що оплатимо максимум 12000, на тому і зійшлися, тіло було 9500, протермінування 4-5 місяців.

Швидко воши любят в гости ходить. По крайней мере до войны ходили.
В мене швидко гроші було тіло 5к то я пішла в прострочки та десь через недільки дві сама їм написала та домовилась(писала що кину 2к але потім пишу що наразі маю тільки 1к то вони казали добре кидай 1к,та питали коли знову оплата,я одразу казала не раніше чим два тижні,вони фіксували та я дійсно робила проплату,але якщо щось не виходило то я попереджала)короче я так протягнула без % десь 2 місяці(з 23.07)вчора погасила то вони сказали що я можу зайти на відділення та взчти виписку чи як там правильно що я їм нічого не винна.

В мене швидко гроші було тіло 5к то я пішла в прострочки та десь через недільки дві сама їм написала та домовилась(писала що кину 2к але потім пишу що наразі маю тільки 1к то вони казали добре кидай 1к,та питали коли знову оплата,я одразу казала не раніше чим два тижні,вони фіксували та я дійсно робила проплату,але якщо щось не виходило то я попереджала)короче я так протягнула без % десь 2 місяці(з 23.07)вчора погасила то вони сказали що я можу зайти на відділення та взчти виписку чи як там правильно що я їм нічого не винна.
Справку об отсутствии претензий.

В мене прострочка в швидко гроші 6 днів не знаю що робити
Писав їїу вайбері і електротронну почту не готові проводити реструктуризацію

Назад
Угорі