halyaya
Форумчанин
- Дописи
- 10
- Реакції
- 4
- Бали
- 2560
halyaya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Розповім свою історію!Я вже консультувалась, мені пропонували оформили банкрутство але за 70 тис. Таки собі варіант якщо чесно. Навіть якщо оплачувати частинами, то з цих грошей можна оплатити частину кредитів
От сказати рідним не можу ніяк. Хотілося б почути у кого які ситуації були з мфо з мого списку.
Справа була на початку лютого перед війною.Була власницею досить успішного магазину,в розпал сезону вирішила закупити більше товару і взяла перші 5 тис в май кредит,але тут ковід і все...почала брати щоб закрити перший,другий і так понеслось.Витягувала все з магазину на відсотки,ще зичила в людей,щоб оплачувати пролонгації на той час вже 31 МФО,звісно як і у багатох:чоловік не знав,батьки також.Початок лютого 2022 р.вже винна людям близько 20 тис$ і 37 МФО,більше брати ніде.І тут починаються дзвінки рідним вночі 10-11вечора,спочатку вірили,що шахраї,але тут чоловікові розповідає один знайомий,що я йому винна 5тис$(
Це було пекло:батьки в шоці,чоловік до розлучення,в мене суїцидальні думки(але дітки,кому вони крім мами потрібні,навіть такої).Сестричка закриває майже 20 МФО,про всі я так і не зізналася.Під час війни закрила всі решта за тіло).Чоловік вибачив,мама до сьогодні переживає щоб я знову туди не влізла,батько при кожній нагоді нагадує про мою дурну голову,сестричка в мене молодець-спочатку дуже злилась,а зараз з нею можу поговорити на будь яку тему.На жаль,ще великі борги перед людьми,але потроху стараюсь віддавати)
Швидко гроші мені сказали,що не будуть дзвонити третім особам,поки я виходжу з ними на зв'язок.Це був 2022 рівЗакрили швидко гроші одним платежем чи зробили реструктуризацію