Щоденник Хочу розгребти всі МФО

• Автор теми Автор теми Mirami
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K

Mirami

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
8
Бали
278
Mirami не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт. Перечитавши багато щоденників дійшла висновку,що обов'язкого треба завести і собі, бо сама не вигребу ніяк. Весною цього року потрібні були гроші і я перший раз звернулась в МФО. І пішло поїхало... зараз у мене 25 МФОшок, почну з найбільших:
1. Манівео-19900
2.єгроші-17500
3.мілоан-17000
4.кредіт 7- 14000
5. тенго-13000
6. майкредіт - 12000
7.кредіт + -12000
8. бізпозика - 12000
9. кредіткаса (на все) -12000
10. селфі - 11000
11.слон - 10000
12. фінХ - 8204
13.маніфою - 8500
14.швидко гроші - 6700
15. качай - 5250
16. клай -4000
17. смартівей - 4420
18. старфін- 4000
19. додам -4000 (домовились на реструктиризацію на з місяці)
20. авіра - 3000
21. фінсфера - 3000
22. аванс (фінбар)- 2600
23. просто кредит - 2500
24. нові кредити - 1500
25. клік - 1000
більшість ішло на перекредитування, що загнало у ще більші борги. Почались протермінування і відповідно почалися дзвінки. Спочатку, я з ними розмовляла, домовлялася. А тепер коли прочитала тут безліч інформації, поставила на телефон антиспам, бо вдень приходе дууууже багато дзвінків. Одразу скажу, що рідні не знають про мої кредити. І сказати я не можу, від слова зовсім. Сказала, що це шахраї. Звернулась до адвоката, порадив написати їм листи. Написала всім але толку мало. Працюю в школі, зарплату врізали, познімали все що можна. Платити особо немає чим, тим більше їхні бешені відсотки. Деякі почали писати на вайбер. З одними домовилась про реструктуризацію на три місяці.
Що робити далі поки не знаю. Часто буває апатія, а як почитаю форум, з'являється віра у себе. Надіюсь, що рано чи пізно я вигребу з цієї ями.

Останнє редагування модератором:
Привіт. Перечитавши багато щоденників дійшла висновку,що обов'язкого треба завести і собі, бо сама не вигребу ніяк. Весною цього року потрібні були гроші і я перший раз звернулась в МФО
А вот теперь интересно, сколько МФО у Вас, какие именно? Многое в решении проблем как раз зависит от самой МФО. Некоторые какие-то бронелобые и ни в какую не идут на компромисс. Монетка, ещё какая-то.

В мені 11 думаю як закривати
Деякі пропонують вже майже за тіло
Думаю як закривати швидко гроші

Привіт. Перечитавши багато щоденників дійшла висновку,що обов'язкого треба завести і собі, бо сама не вигребу ніяк. Весною цього року потрібні були гроші і я перший раз звернулась в МФО. І пішло поїхало... зараз у мене 25 МФОшок, почну з найбільших:
1. Манівео-19900
2.єгроші-17500
3.мілоан-17000
4.кредіт 7- 14000
5. тенго-13000
6. майкредіт - 12000
7.кредіт + -12000
8. бізпозика - 12000
10. селфі - 11000
11.слон - 10000
12. фінХ - 8204
13.маніфою - 8500
14.швидко гроші - 6700
15. качай - 5250
16. клай -4000
17. смартівей - 4420
18. старфін- 4000
20. авіра - 3000
21. фінсфера - 3000
22. аванс (фінбар)- 2600
23. просто кредит - 2500
24. нові кредити - 1500
25. клік - 1000
більшість ішло на перекредитування, що загнало у ще більші борги. Почались протермінування і відповідно почалися дзвінки. Спочатку, я з ними розмовляла, домовлялася. А тепер коли прочитала тут безліч інформації, поставила на телефон антиспам, бо вдень приходе дууууже багато дзвінків. Одразу скажу, що рідні не знають про мої кредити. І сказати я не можу, від слова зовсім. Сказала, що це шахраї. Звернулась до адвоката, порадив написати їм листи. Написала всім але толку мало. Працюю в школі, зарплату врізали, познімали все що можна. Платити особо немає чим, тим більше їхні бешені відсотки. Деякі почали писати на вайбер. З одними домовилась про реструктуризацію на три місяці.
Що робити далі поки не знаю. Часто буває апатія, а як почитаю форум, з'являється віра у себе. Надіюсь, що рано чи пізно я вигребу з цієї ями.
Вітаю,я на правах людини яка влізла в це лайно по другому колу,можу дати вам декілька порад.
Основне і головне, якщо фінансове становище не дуже,і вам вдасться домовитись з декількома компаніями відразу про реструктуризацію боргу,не намагайтеся виплатити обидва займа,тілько по одному там де умови вас більше влаштують.
1 І саме головне сказати про виниклу проблему своїм рідним,та тим кого вважаєте важливим у своєму оточенні,рано чі пізно про все стане відомо,і не в самому вигідному для Вас світлі,так що чім раніше Ви все розкажете тим краще.
2 Дуже уважно прочитайте про кожного і їх методи роботи,визначте найбільш відбитих і спробуйте з ними в першу чергу домовитись. (Я з єГроші два місяці балакала та листи слала,толку не було,а коли продали калам на другий день домовились)
3 Головне не впадайте в паніку,якщо не отримаєте бажаної підтримки від рідних,з часом вони все приймуть,а ні то і біс з ними. Пам'ятайте що така проблема не тільки у Вас,нас таких багато,так що вигребемо

1. Манівео-19900
2.єгроші-17500
3.мілоан-17000
4.кредіт 7- 14000
5. тенго-13000
6. майкредіт - 12000
7.кредіт + -12000
8. бізпозика - 12000
10. селфі - 11000
11.слон - 10000
12. фінХ - 8204
13.маніфою - 8500
14.швидко гроші - 6700
15. качай - 5250
16. клай -4000
17. смартівей - 4420
18. старфін- 4000
20. авіра - 3000
21. фінсфера - 3000
22. аванс (фінбар)- 2600
23. просто кредит - 2500
24. нові кредити - 1500
25. клік - 1000
У вас тіла доволі великі через перекредитування. Почитайте ось цю статтю. Якщо потрібно буде в зацікавити - можу проконсультувати по вашій ситуації

Може все ж таки не права а "досвід" :rolleyes: ... хоч він відверто кажучи "такоє сєбє"
Називайте,так як вам більше подобається,а з приводу того який це досвід,можу з вами погодитись він не дуже,але все ж таки,в перший раз вже навчило деяким речам.По перше,що приховувати проблему від близьких,то є не найкращій варіант,а по друге що занадто перейматись з приводу заборгованості не варто

Називайте,так як вам більше подобається,а з приводу того який це досвід,можу з вами погодитись він не дуже,але все ж таки,в перший раз вже навчило деяким речам.По перше,що приховувати проблему від близьких,то є не найкращій варіант,а по друге що занадто перейматись з приводу заборгованості не варто
Мені це і з першого разу дійшло :pardon:

У вас тіла доволі великі через перекредитування. Почитайте ось цю статтю. Якщо потрібно буде в зацікавити - можу проконсультувати по вашій ситуації
Я вже консультувалась, мені пропонували оформили банкрутство але за 70 тис. Таки собі варіант якщо чесно. Навіть якщо оплачувати частинами, то з цих грошей можна оплатити частину кредитів
Вітаю,я на правах людини яка влізла в це лайно по другому колу,можу дати вам декілька порад.
Основне і головне, якщо фінансове становище не дуже,і вам вдасться домовитись з декількома компаніями відразу про реструктуризацію боргу,не намагайтеся виплатити обидва займа,тілько по одному там де умови вас більше влаштують.
1 І саме головне сказати про виниклу проблему своїм рідним,та тим кого вважаєте важливим у своєму оточенні,рано чі пізно про все стане відомо,і не в самому вигідному для Вас світлі,так що чім раніше Ви все розкажете тим краще.
2 Дуже уважно прочитайте про кожного і їх методи роботи,визначте найбільш відбитих і спробуйте з ними в першу чергу домовитись. (Я з єГроші два місяці балакала та листи слала,толку не було,а коли продали калам на другий день домовились)
3 Головне не впадайте в паніку,якщо не отримаєте бажаної підтримки від рідних,з часом вони все приймуть,а ні то і біс з ними. Пам'ятайте що така проблема не тільки у Вас,нас таких багато,так що вигребемо
От сказати рідним не можу ніяк. Хотілося б почути у кого які ситуації були з мфо з мого списку.

Я вже консультувалась, мені пропонували оформили банкрутство але за 70 тис. Таки собі варіант якщо чесно. Навіть якщо оплачувати частинами, то з цих грошей можна оплатити частину кредитів

От сказати рідним не можу ніяк. Хотілося б почути у кого які ситуації були з мфо з мого списку.
Були: каса, кредит 7, манифою, селфі, кредит +. Всі закриті за тіло через 4 місяці після протермінування.

Ну от 5 числа (єГроші)точніше їхній кредитпромінвестр знайшли навіть мого майстра з нарощування вій,8 років тому був кредит в манівео,дзвонили рідним таку фігню несли то мене машина збила,то в лікарню потрапила,то о вже їдуть майно описувати,а в мене батьки ще ті панікери, коротше кажучи то була жесть,а ще любили листи слати.терор тривав близько року,к потім стихли і от вже 8 років як я їм нічого не повертала.Повірте я теж в той час намагалась приховати все від рідні,не вийшло

Назад
Угорі