Хочу поделиться своей историей

• Автор теми Автор теми keepa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 156
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Maruna, а откуда вы? Может рядышком возле меня, забрала бы вас к себе пока не решился вопрос с жильем

Та я за мфо нет... просто нечикала від чоловіка такого

Я Вас заспокою, тут багато хто не чекав від своїх близьких тої чи іншої реакції
Коли я опинилася в ситуації, що на мене тиснули одразу 3 банка, я була вже розлучена з чоловіком і проживала з іншим, за якого збиралася заміж. так от коли в мене почалися проблеми, цей козел, вибачте - жених - просто одного дня вивіз свої речі і навіть не знайшов у собі порядності поговорити (прислав довжелезного листа у скайпі). Це при тому, що людина мала всі ресурси допомогти мені впоратися з моїми проблемами ще на початку. Але він вирішив , що дружина з проблемами йому не потрібна. а колишній чоловік , який за словами мого оточення був "останній непотріб" - підтримував мене морально стільки скільки мені було треба, і готовий був мене з битою у руках захищати від будь кого, хто спробує зайти в хату (при тому, що в нас уже не було жодних інтимних, вибачте, відносин і бути не могло)

Соц мережі так вайбер ні.... Все домовилися про ррзвод залишив мене тут жити поки незнайду щось
Козёл он, других слов не нахожу! Ну правильно трое детей тогда как делал, если вы ему не милы? Ответственности ноль. Бегите от такого

Maruna, а откуда вы? Может рядышком возле меня, забрала бы вас к себе пока не решился вопрос с жильем
Я ізз Закарпаття,
Post automatically merged:

Я ізз Закарпаття,
В нас завжди із за грошей проблеми бо він заробляє а я каже його мама пропускаю..... Ось тепер хочу піти заробити я а він нехай побуде мало вдома з дітками і його мамов і побачить як жити мош

Я ізз Закарпаття,

В нас завжди із за грошей проблеми бо він заробляє а я каже його мама пропускаю..... Ось тепер хочу піти заробити я а він нехай побуде мало вдома з дітками і його мамов і побачить як жити мош
Есть такие мамы которые постоянно сыночек защищают. Пусть муж ваш тоже задумается что вы явно не от хорошей жизни в эти мфо полезли. А если он ещё и мать своих детей на улицу выгоняет и бросает без работы жилья и с проблемами
то какой он после этого мужчина. Тем более у вас всего 6 мфо. Живите и радуйте детей и себя.

Я ізз Закарпаття,

Ну пусть тогда посидить с детьми маленькими и мамашка его грамотная пусть понянчится с ними, а Вы пойдете работать. Только сомневаюсь, что до него дойдет. С таким человеком ничего хорошего у Вас не будет, он всегда будет думать мамашиными мозгами. А Вам терпения и берегите своих малышей.

Доброго ранку усім,в мене такі ж проблеми як у вас з тими кредитами зіткнулась я з ними тиждень назад що робити вже не знаю

Треба було гроші дитині на операцію робили в Одессі кородче залізла в ті кредити зразу взяла не багато але після операції грошей не було взяла інший щоб погасити той що брала потім так набралась що гроші які я одержувача хватало тільки на пролонгацію а потім і взагалі вже й на то не вистачало,зарас дзвонять пишуть що приїдуть до дому імущество відбирати якого по суті в мене нема,знайшли у Львові мого блудного таточка вопшєм повний капєц руки по тихенько опускаються

Та десь штук 12 начинаючи від 1000 і до 10000

Треба було гроші дитині на операцію робили в Одессі кородче залізла в ті кредити зразу взяла не багато але після операції грошей не було взяла інший щоб погасити той що брала потім так набралась що гроші які я одержувача хватало тільки на пролонгацію а потім і взагалі вже й на то не вистачало,зарас дзвонять пишуть що приїдуть до дому імущество відбирати якого по суті в мене нема,знайшли у Львові мого блудного таточка вопшєм повний капєц руки по тихенько опускаються

Та десь штук 12 начинаючи від 1000 і до 10000
Привет землячка))) Первое,никто никуда не приедет. Второе, пользуйтесь моментом если нужно кого-то разыскать ( шучу) . И третье, поднимите свою правую руку ( если Вы не левша), сложите красивую фигу,и покажите её всем вашим кредиторам))) Их задача запугать и подавить Вас морально, а больше они ничего не могут. Улыбайтесь,и не доставляйте им такого удовольствия))))

Привет землячка))) Первое,никто никуда не приедет. Второе, пользуйтесь моментом если нужно кого-то разыскать ( шучу) . И третье, поднимите свою правую руку ( если Вы не левша), сложите красивую фигу,и покажите её всем вашим кредиторам))) Их задача запугать и подавить Вас морально, а больше они ничего не могут. Улыбайтесь,и не доставляйте им такого удовольствия))))
Та якось не получається страшно трохи,перші дні сиділа на валер'янці ночами спати не могла,зарас вроді трохи пропускає і знов бере

Як подумаю в який попандос попала жити не хочеться,кажуть що сусідів навідаються батьків тато побарабану маму жалко

Та й за дітей страшно,щей живем самі з дітьми,навіть не знаю виходами не бачу ніякого,може хтось є на форумі до кого приїздили відгукнеться розкажіть що до чого

Останнє редагування:
О мне уже начали деньги списывать с карты, но фиг им

Так быстро растет сума

Вкладення

• Screenshot_2019-11-18-10-08-09-879_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-11-18-10-08-09-879_com.android.mms.webp
    73.7 Кб · Перегляди: 37
Та якось не получається страшно трохи,перші дні сиділа на валер'янці ночами спати не могла,зарас вроді трохи пропускає і знов бере

Як подумаю в який попандос попала жити не хочеться,кажуть що сусідів навідаються батьків тато побарабану маму жалко

Та й за дітей страшно,щей живем самі з дітьми,навіть не знаю виходами не бачу ніякого,може хтось є на форумі до кого приїздили відгукнеться розкажіть що до чого
Я те дам сейчас Жить не хочется!!! Посмотри, сколько нас тут с такой проблемой! Все живы,здоровы и вполне упитанны))) У меня более 30 кредитов,такое давление,что врагу не пожелаешь. А с другой стороны,я ещё никогда не был так востребован таким количеством мудазвонов))) Плюнь на них,и занимайся детьми и повседневной жизнью. Ничего они не сделают. Главное прими меры безопасности ( соцсети, телефон и пр.) Родителям на телефоне заблокировать прием вызовов и СМС с незнакомых и скрытых номеров. А если боитесь что узнают соседи, ловите лайфхак- скажите соседу, что звонила какая-то шм@ра,и сказала что он должен денег какой то шарашке, и вы послали их подальше))) Пусть потом звонят соседям.

Я те дам сейчас Жить не хочется!!! Посмотри, сколько нас тут с такой проблемой! Все живы,здоровы и вполне упитанны))) У меня более 30 кредитов,такое давление,что врагу не пожелаешь. А с другой стороны,я ещё никогда не был так востребован таким количеством мудазвонов))) Плюнь на них,и занимайся детьми и повседневной жизнью. Ничего они не сделают. Главное прими меры безопасности ( соцсети, телефон и пр.) Родителям на телефоне заблокировать прием вызовов и СМС с незнакомых и скрытых номеров. А если боитесь что узнают соседи, ловите лайфхак- скажите соседу, что звонила какая-то шм@ра,и сказала что он должен денег какой то шарашке, и вы послали их подальше))) Пусть потом звонят соседям.
Дякую за добрі слова підтримки,якось воно Тай буде!!!а якщо приїдуть бо від май кредит написали що приїдуть описувати імущество

Дякую за добрі слова підтримки,якось воно Тай буде!!!а якщо приїдуть бо від май кредит написали що приїдуть описувати імущество
Кстати,вы не в курсе что завтра прилетают инопланетяне,и всем встречающим будут раздавать по слитку золота? Бегите, очередь занимать. Не верите? Почему? В то, что без решения суда к вам припрутся описывать имущество, верите же))) Нельзя быть такой наивной ?

Кстати,вы не в курсе что завтра прилетают инопланетяне,и всем встречающим будут раздавать по слитку золота? Бегите, очередь занимать. Не верите? Почему? В то, что без решения суда к вам припрутся описывать имущество, верите же))) Нельзя быть такой наивной ?
Так я не знаю що мені робити розлити їх трохи чи ігнорити зовсім?

За пів години 50дзвінків

Так я не знаю що мені робити розлити їх трохи чи ігнорити зовсім?

За пів години 50дзвінків
Ставить блокировку звонков от незнакомых номеров,и заниматься своими делами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі