Хочу почути вашу думку, поради, простого спілкування

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 5K
Поліна, хоть вы будете общаться со звонилками,хоть не будете-первые 2-3месяца будут задалбывать звонками так как им надо вас и ваше окружение напугать.если их игнорить,звонки прекращаются,и тогда уже можно о чем то договариваться,если вы этого захотите.

Дякую Вам, я одразу вказала, що він кіпішний по життю, завжди пил підіймає, то як йому подзвонили, він мені мозок вздрючив (кому додзвонився).
Я ж зразу казала чоловіку, щоб казав всім, що нічого не брав, а Саша сразу їм на гарячу лінію дзвонив розбиратися, чого вимагають, потім передзвонює вже йому і каже, що така то марка телефону, така картка. Запідозрив, що як той не в курсі про кредит, то я втіхаря оформила займ на чоловіка.
Коли я зрозуміла, що почався вже маразм в тій голові, то виклала все сама..як до такого додуматися можна...
Не вистачало ще криміналу?

А для чого назбирати, якщо можна щомісячно частини потім з зп?
Вдруге прочитала про марку телефона...Ви самi вiрите в це?...

Все верно. Мне кешбери тоже мой телефон озвучило. Обычная проверка на сайте по soft+ip.
Просто этот трюк рассчитан на пугливых людей типа они знают все)

Так. Він ще й дорікнув, що на телефон брала кредит, хоча це не так, мені подарували. Але взагалі це моя особиста справа ,який телефон і звідки, і я була в шоці, що вони володіють інформацією про марку ще й розказують усім.
Каже, що вони, якщо треба , і фото того, хто знімав гроші з банкомату знайдуть...
Поліна, хоть вы будете общаться со звонилками,хоть не будете-первые 2-3месяца будут задалбывать звонками так как им надо вас и ваше окружение напугать.если их игнорить,звонки прекращаются,и тогда уже можно о чем то договариваться,если вы этого захотите.
Дякую
Foxriversist, я вже моніторила КІ в УБКІ до просрочок, але тепер повторно за кошти, цікаво ,що там.
Як дивилася, то половина займів не указана

Вы конечно простите,но родственник Ваш - мусор.
Если такой умный,пусть идёт и оплачивает всю сумму. На то и рассчитаны эти звонки родственникам - родственники хуже колехторов.
Не стоит бояться, никто вас не будет подкарауливать за углом)
Если Вы хотите - подождите предложений за "тело" и закрывайте. Если нет - то и не ждите ничего вовсе)
Ваш родственник мусор не прав. И потом, только Вам решать как быть с мфо - не позволяйте на себя давить)
*только Вам решать как быть с мфо - не позволяйте на себя давить!* - золоті слова!!

Так. Він ще й дорікнув, що на телефон брала кредит, хоча це не так, мені подарували. Але взагалі це моя особиста справа ,який телефон і звідки, і я була в шоці, що вони володіють інформацією про марку ще й розказують усім.
Каже, що вони, якщо треба , і фото того, хто знімав гроші з банкомату знайдуть...

Дякую
Foxriversist, я вже моніторила КІ в УБКІ до просрочок, але тепер повторно за кошти, цікаво ,що там.
Як дивилася, то половина займів не указана
Ну оце вже нехай вони не перегинають.Нехай сопуть собi у слухавку i радiють що надибали Сашка такого як самi.

А в будь-якому випадку настане момент обливання?

Зрозуміло, що лише місяць просрочки, вони сюсюкаються і йдуть на компроміс. Але що з того, як платити нічим все одно...

Я теж після годинної розмови з ним подумала, що він би був для них золотим працівником... гнида (((
Моєму сину 11міс, каже: і він буде твої борги віддавати....

Обов'язково)))
Мене саму насмішило. Каже ,покалічать і не докажеш хто.
Як з такими "родичами" говорити? Виклював мозок, день наче таке, на ніч згадала і знову на нервах...
*Я теж після годинної розмови з ним подумала, що він би був для них золотим працівником... гнида (((** - от власне в таких ситуаціях люди себе проявляють найкращим чином, все ясно- хто з тобою, а хто проти

Ну вот в соседней палате Наполеон лежит... может, родственник ваш воображает, что в полиции работает ? Или ему это все показалось...
Аж странно, что все сотрудники полиции говорят, что МФО - чмoшнuкu и их угрозы не более, чем психологическое давление.

М-да уж. Почитал вашу историю...
Ваш родственник мягко говоря *******. И скорее в иерархии полиции стоит внизах и протирает там казённые штаны.
Больше чем за год моим родственникам из полиции ни разу не позвонили ни одна шарага, потому что сели бы все вместе с фикусом в офисе!
Каждый выбирает стратегию по нраву. Я изначально нарисовал свой психопортрет: пофигист,грубиян, пс*х. А с такими их методы просто нежизнеспособны.
Друзья все разбежались но я не жалею. Это был груз тянувший на дно. Теперь все иначе и рядом только лучшие люди.
Я рада ,що Ви обрали свій шлях і не шкодуєте про втрачене) сподіваюсь, воно того варте
Ну вот в соседней палате Наполеон лежит... может, родственник ваш воображает, что в полиции работает ? Или ему это все показалось...
Аж странно, что все сотрудники полиции говорят, что МФО - чмoшнuкu и их угрозы не более, чем психологическое давление.
Отож! І я в шоці...(( Сказав мені, що я дурна і нічого не розумію, що в житті все жорстоко, я навела приклади того, що дізналась на форумі, він лише посміявся з мене
*Я теж після годинної розмови з ним подумала, що він би був для них золотим працівником... гнида (((** - от власне в таких ситуаціях люди себе проявляють найкращим чином, все ясно- хто з тобою, а хто проти
Згодна, але це прикро і переварити важко..

Вы вообще понимаете, что по закону, у вас не имеют права не принять заявление в полиции. Если вам отказали в этом нужно идти в прокуратуру и подавать жалобу. Дадут этому ход не дадут это уже дело второе, надо с чего-то начинать. А вас футболят отовсюду.
підтримую на 100 проц, також і Автор цієї теми має повне право подати зареєстровану заяву в поліцію, хоч там працює і родич. То її повне право, а далі-як відмовлять, порада від Sofos в прокуратуру / треба відстоювати свої права і то все в рамках закону/

Ну оце вже нехай вони не перегинають.Нехай сопуть собi у слухавку i радiють що надибали Сашка такого як самi.
Ох,як Ви мене тут всі заспокоїли, дякую, бо я поговорю з деякими і думаю, чи я дурна, чи лижі не їдуть.
Вже вдруге на форумі ділюся тим, що мені розказують, і вдруге доказують, що поруч гнилі люди, яким не можна вірити...
підтримую на 100 проц, також і Автор цієї теми має повне право подати зареєстровану заяву в поліцію, хоч там працює і родич. То її повне право, а далі-як відмовлять, порада від Sofos в прокуратуру / треба відстоювати свої права і то все в рамках закону/
Та я б з радістю, але якого складу та заява має бути, якщо поки дзвонять культурно і смс стандартні?

Ох,як Ви мене тут всі заспокоїли, дякую, бо я поговорю з деякими і думаю, чи я дурна, чи лижі не їдуть.
Вже вдруге на форумі ділюся тим, що мені розказують, і вдруге доказують, що поруч гнилі люди, яким не можна вірити...

Та я б з радістю, але якого складу та заява має бути, якщо поки дзвонять культурно і смс стандартні?
як звонять культурно- то ще не пресують)
обов*язково, при прозвоні вимагайте щоб представились повністю і яку компанію представляють, поставте запис на тел
і ви зрозуміїте на які дії, погрози або розмови є сенс писати заяву в поліцію і ,саме головне, на кого

Поліна, вот именно поэтому и говорится всем новичкам чтоб предупреждали родных сами ещё до просрочек,так как потом очень трудно переубедить.ему рассказали,напугали и он соответственно будет пугать теперь вас.не бойтесь,тяжело первые 2-3 месяца.потом полегче будет.а вашему родственнику предложите сменить сим,не захочет пусть общается,поверьте что очень скоро его пыл угаснет.
Я думала, показати йому форум, але напевно ще гірше буде.
Не вірить, добре. Головне ,що я повірила, що то бла бла.
Але от якщо, не дай Бог, дійде до погроз з боку МФО, як пояснити особливо вразливим (мамі, сестрі наприклад), що то і як реагувати?
як звонять культурно- то ще не пресують)
обов*язково, при прозвоні вимагайте щоб представились повністю і яку компанію представляють, поставте запис на тел
і ви зрозуміїте на які дії, погрози або розмови є сенс писати заяву в поліцію і ,саме головне, на кого
Так телефон рандомний, як Ви кажете, ФІО називають несправжнє. На компанію писати?
Я чудово розумiю Ваше бажання поспiлкуватись,виговоритись,уявляю Ваш розпач та не засуджую Вас.Не знаю,чи допомогло Вам чимось створення даноi теми,але уявляю який це бальзам на душу цим виродкам,котрi вже за пiвтори години почнуть телефонувати родичам боржникiв та доносити "правду" ,сподiваючись натрапити на такого "Сашка".Я прекрасно розумiю якими можуть бути мусора староi закалки.Знаю таких особисо,це неадеквати.Хоча ,е й хорошi люди!Написала це лише для того,щоб,можливо ,iншi,прочитаючи та зрозумiючи що я намагалась донести,хоча б спробують опанувати емоцii.Добре було б щоб подiбне спiлкування вiдбувалось в приватi,щоб не тiшити око нiкому...Знаю,що не кожен мае людину,до якоi можна звернутись,виговоритись,отримати пiдримку тут чи в життi ( ( Вибачте за довгий текст ...Хочу побажати всiм добра,тепла та гарного дня)
Дякую Вам за розуміння, я вдячна кожному за висловлену думку. Зробила для себе висновки. Просто іноді хочеться себе вщипнути, щоб зрозуміти, де реальність і що реальне...

Останнє редагування:
Так телефон рандомний, як Ви кажете, ФІО називають несправжнє. На компанію писати?
А это уже дело полиции!
У вас есть заявление на к примеру "Алексея" о угрозах + телефон и запись разговора а там пусть полиция разбирается Алексей он или Вася плюшкин.
Если пойдут угрозы то пишите обязательно!

А это уже дело полиции!
У вас есть заявление на к примеру "Алексея" о угрозах + телефон и запись разговора а там пусть полиция разбирается Алексей он или Вася плюшкин.
Добре, дякую!

А это уже дело полиции!
У вас не имя,а песТня)))

Окей! Вот вам поддержка! Кроме тупых, необоснованных, противозаконных угроз вам никто ничего не сделает! Если для вас ни полиция, ни киберполиция, ни урядова линия ничего не хотят делать ,как всем остальным делают, забейте! Если у вас есть имущество - перепишите его на родню, как это уже сто лет делают наши депутаты! Иждите суда! Судитесь и вы выиграете при нормальном (я не говорю классном), а просто нормальном адвокате!
Вы думаете на маму в декрете подадут в суд ?И что они высудят ?

Вы вообще понимаете, что по закону, у вас не имеют права не принять заявление в полиции. Если вам отказали в этом нужно идти в прокуратуру и подавать жалобу. Дадут этому ход не дадут это уже дело второе, надо с чего-то начинать. А вас футболят отовсюду.
У нас тоже полиция не принимает такие заявления , обосновывая это тем,что очень много таких жалоб, ссылаются на киберполицию!У мамы моей приняли только потому что сын ее подруги начальник полиции.
Уже когда свекровь пошла к ним писать заяву за угрозы ее вежливо послали )

Є в них таке, я колись заходила в лк подруги зі свого телефону, коли дзвонили до мене, то запитували чи вона кредит брала, щоби телефон купити, бо брала кредит з такого пристрою, а зараз заходить з такого!

Назад
Угорі