Хочу почути ваші думки

• Автор теми Автор теми Макси
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 2K

Макси

Форумчанин
Дописи
494
Реакції
465
Бали
5225
Макси не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така справа, що я працюю з юристом і ось одна з шараг надала відповідь, (щось типу я не я і хата не моя) і мій юрист запропонував подати на них в суд, а я незнаю чи погоджуватися першими йти в наступ.
Що ще цікаво, що відповідь надали і справді з мокрою печаткою і підписом.
Хто що може сказати?

Така справа, що я працюю з юристом і ось одна з шараг надала відповідь, (щось типу я не я і хата не моя) і мій юрист запропонував подати на них в суд, а я незнаю чи погоджуватися першими йти в наступ.
Хто що може сказати?

Запрос о чем был изначально?

Хто що може сказати?
На заборе тоже печать и надпись, но нет его там...Пусть Ваш юрист популярно расскажет о своей стратегии в суде, в таком случае. Здесь тоже есть люди не глупее его. Посмотрят и подумают.

Останнє редагування:
Договір з ним складений попередньо і оплачений, тобто за його представництво в суді я не доплачую, тільки судовий збір і судові витримки
Ну да. Об этом и говорю. Деньги взял и теперь будет изображать бурную деятельность

Ну если нагло им поx*р то я бы тоже подал в суд
Сколько юрист денег берет?
Складено договір в якому прописано листування та представництво суді чи будь яких інстанціях , ціна 1500, тільки у випадку якщо суд буде по моєму місцю проживання то доплачую 800 грн, але мною зроблена на юриста довіреність і подавати він буде по його місцю знаходження
Ну да. Об этом и говорю. Деньги взял и теперь будет изображать бурную деятельность
Вибачте, не думаю , що якщо б так було то він за ці кошти які я оплатила одноразово за договір, робив щось з самого початку, для чого був би цей цирк, я запитала чи варто погодитися на пропозицію подачі до суду, а не для того щоб мені казали як працює юрист

Складено договір в якому прописано листування та представництво суді чи будь яких інстанціях , ціна 1500, тільки у випадку якщо суд буде по моєму місцю проживання то доплачую 800 грн, але мною зроблена на юриста довіреність і подавати він буде по його місцю знаходження

Вибачте, не думаю , що якщо б так було то він за ці кошти які я оплатила одноразово за договір, робив щось з самого початку, для чого був би цей цирк, я запитала чи варто погодитися на пропозицію подачі до суду, а не для того щоб мені казали як працює юрист

Я лично подал бы.

Ось і я думаю так, що потрібно попробувати)дякую за вашу думку
Все необходимо взвесить, на что подавать именно, на признание договора недействительным или незаключенным, какие были переплаты и были ли они вообще по договору в данном МФО, на какое МФО и смотреть ответ самой шараги на запрос.
С Вашего сообщения мало что понятно.

Если честно скажу вам так!
Конечно если вы уверенны в своем юристе то стоит идти в бой!Главное чтоб ваш юрист не слился когда он будет необходим
оцените свою ситуацию
.Какое мфо?какое тело? Сколько проплат?

Все необходимо взвесить, на что подавать именно, на признание договора недействительным или незаключенным, какие были переплаты и были ли они вообще по договору в данном МФО, на какое МФО и смотреть ответ самой шараги на запрос.
С Вашего сообщения мало что понятно.
Інвест Фінанс, вони ж кешберрі заплачено на 200грн більше тіла, на признання договору незаключеним так як в ньому немає підпису не те, що від руки, а навіть одноразовим індикатором, також він підписаний просто як договір, а не договір на надання позики чи кредитний договір
Інвест Фінанс, вони ж кешберрі заплачено на 200грн більше тіла, на признання договору незаключеним так як в ньому немає підпису не те, що від руки, а навіть одноразовим індикатором, також він підписаний просто як договір, а не договір на надання позики чи кредитний договір
На заборе тоже печать и надпись, но нет его там...Пусть Ваш юрист популярно расскажет о своей стратегии в суде, в таком случае. Здесь тоже есть люди не глупее его. Посмотрят и подумают.
Ось на це направлено

Останнє редагування:

Ось на це направлено
С такой переплатой - конечно имеет смысл

С такой переплатой - конечно имеет смысл
Тіло 8000 грн , сидіти чекати щоб його запропонували ще раз оплатити?чи суд мабуть дешевше
Макси, Вы опечатку, наверно, сделали, когда написали аж "200 грн."?
?Та ні? я заплатила в загальному 8200, але 8000 було в мене тіло

нда
и вы хотите пойти в суд, чтобы вернули 200?

а почем юрист? неужели дешевле,
что вам выгодно это все

нда
и вы хотите пойти в суд, чтобы вернули 200?

а почем юрист? неужели дешевле,
что вам выгодно это все
Ви мене не правельно зрозуміли) чи може я не достатньо ясно висловилася ?я не хочу повернення, я хочу закриття договору, з 8000 грн тіла оплачених пролангаціями зараз вони хочуть ще 25000грн, тіло навіть якщо запропонують не маю бажання ним оплачувати, уж багато крові випили, та і не думаю, що за суд заплачу більше ніж 8000грн

Ви мене не правельно зрозуміли) чи може я не достатньо ясно висловилася ?я не хочу повернення, я хочу закриття договору, з 8000 грн тіла оплачених пролангаціями зараз вони хочуть ще 25000грн, тіло навіть якщо запропонують не маю бажання ним оплачувати, уж багато крові випили, та і не думаю, що за суд заплачу більше ніж 8000грн
ну вы и затеяли - если считаете что больше ничего не должны МФО - так и не платите . Украинские суды 2 месяца не работали - у них такои завал под делам - ужас . Ваше дело если в конце года рассмотритса то уже хорошо - а там такие % набежат что мама не горюй . Пусть МФО на вас в суд подают сами .

Назад
Угорі