Ну ви й даєте, я чуть не просльозилася, такий текст)) я вчора як лягала спати, думала що сьогодні прочитаю у відповідь тону хамства, та ще й пожалкувала, що досить різкувато вам відписала, але вже пізно було щось виправляти...
На рахунок зйому квартири невеликий ліричний відступ. Моя родина, а точніше мама, належить до тих людей, які люблять повияснювати стосунки на підвищених тонах. Ціле життя, яке я провела у отчому дому мене супроводжували крики і сварки. Плюс купа сільських робіт у вільний від навчання чи роботи час. Ніби й звичайна родина, абсолютний сільський середнячок, але не було ніколи атмосфери підтримки та довіри.
Тому я поїхала в облцентр і знімала там квартиру. І це був надзвичайний кайф - коли ніхто не капає на мозок, коли у хаті тихо, коли я сама вирішувала що мені робити і як. А вино і кавалери - то діло десяте, я їх додому не водила практично і на тому не зациклювалася. Просто кількість була невиправдано великою. Що того, що другого. Просто аби було, для галочки. Самостверджувалася може. На даний час я шкодую, що витрачала час на непотрібне. Дійсно можна було би набагато ефективніше розпоряджатися своїм життям, особливо коли тобі трохи за 20 і всі дороги відкриті.
Тому, якщо авторка теми відчуває непереборне бажання звалити куди подальше, я її і розумію і підтримую. Головне, щоб дозволяли фінанси