Хід конем. Беру кредит і повертаю

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
@Denis170

Хоч знав за,які кошти вечеряв з Вами?.Він знає всі мої трабли з мфо, даже колись придлагав помогти рішити. Но я не наважився щей в людей позичати. Тепер такий радий що людям і копієчки не должен. Це найбільше тішить. Даже колись питався мене в суботники навернути, я даже на собранія їхнє пішов. Но не зашло мені.
Не думаю,знает ли он,что грешно поужинал :dntknw:
Чого це грішно, нормально. Тож мій грішок

Класний віруючий.Навечеряв на ст.190

Соучастник :ahaha:

Так если в храм 10ну занести то все в огнях :pardon:

Ну я ж незнаю в якого бога вірять суботники. А ст.190 вже я "тиянутиму.". Мені вже один хрєн її давно пришили

Соучастник :ahaha:
Я все на себе візьму. Як в пісні Хоя-"взял вину на себя"

Denis1708, А,Вы знаете,как Кешбери зае.... за ,Ваш ужин?
Знаю знаю. Но хіба тільки сільску раду, і то у нас отг, сільська рада вже хз де. Тай поx вона мені та рада. А до двох остальних людей врятлі дозвоняться. Номера свіжі, ніде не засвічені пока. Но я все ж думаю верну їм, перед Чехією. Щоб їх не ображати. Може ще колись виручать.

И что даже маме не звонили? Пару дней назад была тема, что никто не даст такому ахферысту:sarcastic:
unnamed (2гро).jpg

Так а суть темы - реклама григоряна и ко?
Реально дают они. У меня МФО и считать забыла сколько 5 банков. ИНН . И дали и даже 5000 жалею больше не попросила) щас за границей и чхать мне на их звонки)

брати і повертати, життя таке що незважаючи на свої розрахунки може повернутися так що мама не горюй

Короче говоря, я афєрюна ще той. Знають мене в мфо дуже добре. Деякі нарахували 118000 з тіла 2500(бистрозайм)!!Ну от пару тижнів заходжу я в кешбері, опа тут нема кредиту! Ну думаю хулі, кину заявку на 900 грн. І о богі, погоджено.. Ну блін, з другом нормально твк повечеряли і всьо. Ну от сьогодні, заходе мені на карточку очєрєдной чорний транш, від моїх афер.. Ну ладно, думаю віддам я їм ту 1200,все таки не отказали. Погасив. І тут думаю, ану зроблю заявочку на 3 к, і опа- погоджено ??‍♂️?‍♂️?‍♂️. А я скоро в Чехію іду блін.. Але думаю що віддам, хоть вони і cyku рєдкі, але не жадні?. Один хрєн вони ні до кого не дозвоняться. Тому навіть з багатьма просрочками дають. Ну в мене там балів у них дофіга.
взять, отдать, снова взять - отдать ещё больше.. да Вы аферист века просто))

Щей дуже, тут з вами солідарний
Знаю знаю. Но хіба тільки сільску раду, і то у нас отг, сільська рада вже хз де. Тай поx вона мені та рада. А до двох остальних людей врятлі дозвоняться. Номера свіжі, ніде не засвічені пока. Но я все ж думаю верну їм, перед Чехією. Щоб їх не ображати. Може ще колись виручать.
Умене 16 мфо просрочка майже 2 роки ніхто не дає(

Назад
Угорі