orhideia75
✩ Premium ✩
- Дописи
- 888
- Реакції
- 1549
- Бали
- 5430
orhideia75 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну они там тупанули что-то со мной)))то понятно что историю не глянули)А,мне отказал без просрочек,хотя я,их кормила по 3200 каждые две недели,целых полгода
Вы наверное не поняли до конца.... Платить все равно прийдется,минимум юристу и судебный сбор. Это потом как посыпется. Затишье временное. Зачем сверху лавины налаживать ещё снега? Когда она двинется , тогда поймётеНу з жопи, я виліз коли забив на мфо, це ще липень 2019.А так все ж норм, всі диві здорові, дом ж, машинка під жопою тоже, одітий, наїдени, не болію, родня тоже впорядку. Чого переживать.
Оце уровень. А в мене 118000 з тіла 2500 в бистрозаймі. І не продають калам,чогось?Бывает))) мне через 3 месяца просрочек в 26 мфо быстрозайм дал 5 косарей
хз как так,но спасибо![]()
От коли прийдеться, тоді возможно я і буду платить. Хотя чим?. В мене манівео вже 3 года проданий калам, і чогось не судять. І сума там нічого так, норм. Можна судитьВы наверное не поняли до конца.... Платить все равно прийдется,минимум юристу и судебный сбор. Это потом как посыпется. Затишье временное. Зачем сверху лавины налаживать ещё снега? Когда она двинется , тогда поймёте
Я и не знаю что там с ними,симку поменял,на почту шлют иногда ахинею свою,и всеОце уровень. А в мене 118000 з тіла 2500 в бистрозаймі. І не продають калам,чогось?

Та що там, то що і в мене?. Все нормас.Я и не знаю что там с ними,симку поменял,на почту шлют иногда ахинею свою,и все![]()
Ага,аж обидно былоТак вот ты какая оказывается![]()
Мне когда то Маники после десятого своевременно погашеного долга отказали.Так,я им такой треш устроила,обозвала их ненадежными,что на них нельзя положитьсяну они там тупанули что-то со мной)))то понятно что историю не глянули)
Так они мне потом побольше суму выдали и эта сума была последней
Ты смотри,что от этого хода твоего "конь" не здох ???Короче говоря, я афєрюна ще той. Знають мене в мфо дуже добре. Деякі нарахували 118000 з тіла 2500(бистрозайм)!!Ну от пару тижнів заходжу я в кешбері, опа тут нема кредиту! Ну думаю хулі, кину заявку на 900 грн. І о богі, погоджено.. Ну блін, з другом нормально твк повечеряли і всьо. Ну от сьогодні, заходе мені на карточку очєрєдной чорний транш, від моїх афер.. Ну ладно, думаю віддам я їм ту 1200,все таки не отказали. Погасив. І тут думаю, ану зроблю заявочку на 3 к, і опа- погоджено ???
?
. А я скоро в Чехію іду блін.. Але думаю що віддам, хоть вони і cyku рєдкі, але не жадні?. Один хрєн вони ні до кого не дозвоняться. Тому навіть з багатьма просрочками дають. Ну в мене там балів у них дофіга.
Есть ид*оты, которые через полтора года просрочек с багажом в куча займов и "окуибельной" КИ дали ... не понимаю как тех д0л6оёбов на работе держат...Бывает))) мне через 3 месяца просрочек в 26 мфо быстрозайм дал 5 косарей
хз как так,но спасибо![]()
Конь, ще переживе мфо, це точно. Інфа 1000%Ты смотри,что от этого хода твоего "конь" не здох ???
Меня алексы подвели(( я там Мега супер золото платиновый,а эти с.ки и косарь зажалиАга,аж обидно было
Мне когда то Маники после десятого своевременно погашеного долга отказали.Так,я им такой треш устроила,обозвала их ненадежными,что на них нельзя положитьсяТак они мне потом побольше суму выдали и эта сума была последней
![]()
Поэтому советую не платить этим жлобам!Психологічна атака на них,? як варіант.. ?Ага,аж обидно было
Мне когда то Маники после десятого своевременно погашеного долга отказали.Так,я им такой треш устроила,обозвала их ненадежными,что на них нельзя положитьсяТак они мне потом побольше суму выдали и эта сума была последней
![]()
І знову добрий день. Вчора писав, що олин давній друг жалівся, що хтось взяв на нього кредит використавши дані.
От сьогодні от нєфіг дєлать, зайшов в свою почту і бачу пісміцо від кешберрі, що мені відмовленно в кредиті. Захожу в лк, дані контактного лиця змінені.. Вказаний номе мій, але яким я давно не користуюся навіть незнаю де він. Ще змінкно місце роботи, яке я там вказував. Але блін, як та рідіска зайшла в лк, незнаючи пароля!?Тай лк зареєстрований на номер тел, який був втрачений за кордоном. Ну хвала небесам, в мене 25+ мфо і по всвм просрочка вже місяців 8+-.Так що мені ніхто вже не дасть кредитик, ех жаль... ?
Та,я всем уже более года не плачу.Только за быстриков обидноМеня алексы подвели(( я там Мега супер золото платиновый,а эти с.ки и косарь зажалиПоэтому советую не платить этим жлобам!

Ага,в мене тоді паніка була,так як я позичила кошти,щоб їх погасити і під промокод взятиПсихологічна атака на них,? як варіант.. ?
Комуналку тоже ?)))Та,я всем уже более года не плачу.Только за быстриков обидно
Не,ну долги людям и комуналка,это святоеКомуналку тоже ?)))
Щей під промокод?. Ніякої поваги до клієнта в них, вношу їх в чорний список.Ага,в мене тоді паніка була,так як я позичила кошти,щоб їх погасити і під промокод взяти