Хід конем. Беру кредит і повертаю

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 7K
Короче говоря, я афєрюна ще той. Знають мене в мфо дуже добре. Деякі нарахували 118000 з тіла 2500(бистрозайм)!!Ну от пару тижнів заходжу я в кешбері, опа тут нема кредиту! Ну думаю хулі, кину заявку на 900 грн. І о богі, погоджено.. Ну блін, з другом нормально твк повечеряли і всьо. Ну от сьогодні, заходе мені на карточку очєрєдной чорний транш, від моїх афер.. Ну ладно, думаю віддам я їм ту 1200,все таки не отказали. Погасив. І тут думаю, ану зроблю заявочку на 3 к, і опа- погоджено ??‍♂️?‍♂️?‍♂️. А я скоро в Чехію іду блін.. Але думаю що віддам, хоть вони і cyku рєдкі, але не жадні?. Один хрєн вони ні до кого не дозвоняться. Тому навіть з багатьма просрочками дають. Ну в мене там балів у них дофіга.
Взять кредит что бы с другом повечерять ..а друг половину бабла хоть вернул или

Багато хто питає, де дають з просрочками. І багато є таких тут які не збираються повертати. Даже коли будуть гроші.. І є такі яким нема що втрачати,ну нащот мфо, а гроші треба вже....
Ну так себе философия, рано или поздно платить будут все если не мфо то адвокатом и юристам так точно.
Murka33 вот и суть темы....пятница...народ развлечь как-то надо))))
А что вчера мало я вас развлекла??

Доброго здоров'ячка всім.
Написав мені один знайомий, що хтось на його ім' я взяв кредит. Вродів канторці кредит ап... Так що тепер йому робити?Він його не брав це 100%.Можливо хто стикався зтаким, чи допоможе наша доблісна поліція? І чи є шанси знайти тих хто таке промутив?
Дякую. Всім терпіння. І удачі.
Так а с дружище то что? Почти как с дядей ситуевина.....и сарай тот же...Може их сконнектить, чтоб вместе боролись?

Так а с дружище то что? Почти как с дядей ситуевина.....и сарай тот же...Може их сконнектить, чтоб вместе боролись?
Я дружищє вже сообщив. Він подумає, казав що бабки треба. Хоче в Польщу іхати після нг
Не буди лихо,пока тихо
Захолив в лк, то через час на вайбер написали-"Вы думаете погашать долг?". Я сказав що ні, обідились походу?

Жадные они, я их закрыл, хотел больше взять, не дали, хотя ещё прострочек небыло

Думаю у нього все попереду.

Напевно я щось не зовсім зрозумів ваше питання.
В апреле была ".....добрым молодцам урок"
Чем закончилась?
Доброго здоров'ячка всім.
Написав мені один знайомий, що хтось на його ім' я взяв кредит. Вродів канторці кредит ап... Так що тепер йому робити?Він його не брав це 100%.Можливо хто стикався зтаким, чи допоможе наша доблісна поліція? І чи є шанси знайти тих хто таке промутив?
Дякую. Всім терпіння. І удачі.

Ну и в апреле ж григоряны не дали (какому-то ещё аферюжней аферюге ), а потом полгодика подумали и дали??? Все верно?

Та де там, він бідний як церковна миша.
В апреле была ".....добрым молодцам урок"
Чем закончилась?

Ну и в апреле ж григоряны не дали (какому-то ещё аферюжней аферюге ), а потом полгодика подумали и дали??? Все верно?
То не мій косяк,"Шпака не брал".... Закінчилося тим, що шлють листи по місцю прописки. Деталів не знаю, но то що знають ім'я на чію карту гроші пішли, то це точно.

А,за чем? :ahaha: Деньги то халявные:dntknw:
Та де там, він бідний як церковна миша.

То не мій косяк,"Шпака не брал".... Закінчилося тим, що шлють листи по місцю прописки. Деталів не знаю, но то що знають ім'я на чію карту гроші пішли, то це точно.
Вы,хоть его на мфо не пресадите

Назад
Угорі